Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Ano - presne si to popísal ... Robili to zadarmo - celé toto fórum prekladali s AJ do Češtiny pre väčšinových členov klubu - Čechov. Po Českých členoch nikto nechcel, aby si čokoľvek prekladali, či formátovali sami. Teraz, ked majú spraviť niečo "zadarmo" pre menšinových členov Slovákov (a nie je ich málo) - a podotýkam - oveľa menší úkon ako preložiť celé fórum do Češtiny (vyriešiť len preklad 12 slov - resp iný formát dátumu ktorý Čechov nijak neobmedzí) si to už majú Slováci robiť sami ... Tým sa len jasne dáva najavo, kde SK členov máte keď aj takáto banalita je problematická (hoc na starom fore fungovala odjakživa) ... A koniec koncov, nikomu nič nekážem ... Len proste takéto banality namiesto toho, aby sa vyriešili, prinášajú len zlý vzduch a z toho vznikajú dôsledky - klíma na klube, hádky a úbytok platiacich členov ... Ak je toto cieľom, tak super, vychádza to Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Chodiš na české forum, čili je logické že je v češtině, ukaž mi jediný slovenský web kde mají názvy měsíců v češtině protože tam chodí několik lidí z čech, nemají, předpokládá se že rozumime oboum jazykům, já i ty Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Dle admina ta "jen banalita" rozhází formátování, takže to znamená jej udělat znovu. Co to obnáší tady konkrétně sice přesně nevím, protože jsem to nové fórum nedělal, ale jinak je přesně toto moje práce. Uživatelé přijdou, že chtějí "jenom" nějakou drobnost, a já vypracuji detailní rozpad, co všechno to ovlivní, kam všude to má jaký dopad, kde všude se to projeví a co je třeba všechno upravit. A následně toto všechno nechám ocenit a vracím uživatelům, zda to takto chtějí objednat do realizace. Super práce, projevující se mj. nádhernou sbírkou čelistí spadlých až na zem z údivu, kolik taky může stát která "jenom banalita" Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Radek - prečo TOTO české forum dokázalo doteraz fungovať s číselnými dátumami ? Pred tým to nebolo české fórum ? Pred tým bolo ázijské ? Oddie - preto sú na výber 2 varianty, ktoré som popísal. Ak je formátovanie obrovský problém, tak nech sa vytvorí jazyková mutácia pre Sk jazyk, v ktorom bude VŠETKO ale úplne VŠETKO po Česky, len 12 slov bude preložených do SK jazyka. Druhá varianta naozaj časovo ani inak veľmi náročná nebude, ide len o to, chcieť ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Boha jeho, nebude jednodušší naučit se 12!!!! slov než se domáhat jejich překladu..? to je zase den, a tak to ráno vypadalo že bude hezky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Jak sis jistě všimnul tohle forum je jiné, nové, a prostě je tu formát data uzpusobený tomuto rozložení, pokud ho změnime mame problem. Když si koupiš jiný auto taky prskáš že tenhle čudlik je jinde že ve starým autě to bylo lepší, asi ne, prostě se s tím smíříš. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 A finale budes povidat o ubytku clenskych prispevku ze svk, kdyz vsichni tri zde diskutující ad tohle tema jste neplatici clenove. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Ano, super ! Minimaxa = presne tu je ten princíp = 26 percent registrovaných členov, nezmeníme pre Vás ani takú banalitu, ako je dátum, učte sa ju ! Radek = Prečo vždy odpovedáš iba na to, čo chceš ? 1. Tvoje príklady sú absolútne od VECI !!! Nové auto, si vyberam ako jeho majitel SAM. Takze este pred tym, nez si ho odvezem domov, sa zo vsetkym zoznamim a zoberiem ho len ako ho chcem ... Toto forum som si nevybral a nemal som ani moznost, vyberat si jeho vzhlad ci funkcie, toto formu mi bolo DANE !!! Snad chapes rozdiel medzi týmito dvomi zakladnymi faktami, hej ? A teraz prosím, odpovedz len na jednu jedinú otázku !!!! Ak je formát datumu usposobeny - tak prečo to nespravíš prekladom, ktorý som popísal ? Prečo nedáš do nastavení možnosť, jazyk SLOVENSKY kde všetko úplne všetko ostane v Češtine, avšak zmenia sa preklady presne 12 slov ? To znamená, všetko okopíruješ, len zmeníš 12 slov a pridáš možnosť volby do menu ? Čo je na tomto náročné, nereálne ? 3. Pe.tr = presne som čakal, kedy s týmto výjdeš Členské som zaplatil, ked som bol presvedčený, že klubu pomáha. Následne sa stali s Pastorkom také udalosti, ktoré ma presvedčili členský príspevok nezaplatiť. Avšak aj keď som ho nezaplatil, som 1 ďalší rok riadnim členom bol - nakoľko si mi to členské daroval len za to, aby som odvolil kandidáta do vtedajších volieb ktorého si mi nakázal Mám to dalej rozvíjať ? Tie správy som si odložil ... Následne sa mi stále hladajú ťažšie dôvody, prečo zaplatiť. Minimálne tento je ďalší, keď sa držíme pravidla, ZAPLATTE, ale nič za to neočakávajte, musíte sa všetkému prispôsobiť. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Odpovidam na co chci, no to proto protože mužu, je to moje věc. Forum jsi si mohl vybrat tak jako nové auto, když by jsi ho nechtěl tak by jsi tu nebyl, to je logický, jakoi přiklad s tvým nový autem, nebo ne. No a na jedinou otrazku ti teda odpovim. Datum je v sytemu, format se volí tagem, tudiž je celkem problem, nejsem programator, a pak, proč bych to dělal, vždyť se stím všichni smiřili a tady o tom mluví pořád dokola jen jeden Lubko. Citovat
dodo407sw Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 to akoze fakt sa davali clenske zdarma za zvolenie oznaceneho kandidata? to je ake ubohe... uz chapem na co Pe.Tr narazal ze ponukal zadarmo a nechcel som ci ako... zleee... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 To že niekto iný mlčí, lebo sa nechce s tebou hádať, keď sa ku všetkému staráš štýlom nepáči sa - maj sa ahoj neznamená, že sú s tým všetci OK ... Ale to ti je asi zbytočné vysvetlovať ... Tvoj príklad je stále zlý Ak si raz kúpim a vyberiem auto - tak ho vymením až vtedy, ked ja chcem ... Nepríde nikto zamnou, že toto ti berieme, na tu máš nové Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Tak hajz jsem byl vzdycky to vsichni vime.ale k tomu co pises. Pro slovensko se toho udelalo dost ale stale to bylo malo. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 to akoze fakt sa davali clenske zdarma za zvolenie oznaceneho kandidata? to je ake ubohe... uz chapem na co Pe.Tr narazal ze ponukal zadarmo a nechcel som ci ako... zleee... Dodo - vidíš, ale toto sa tu riešiť nikdy nebude, proste to tak bolo a je to OK Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Tak hajz jsem byl vzdycky to vsichni vime.ale k tomu co pises. Pro slovensko se toho udelalo dost ale stale to bylo malo. Petr - ze si hajzel som nikde nenapísal, ani netvrdil Neplet sem prosím pár vyvolených, ktorý si išli vlastnou cestou ... Tý absolútne nezastávali názor všetkých slovákov, a tý, ktorý s nimi súhlasili, už dávno odišli ... Takže je to zase mimo ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 to akoze fakt sa davali clenske zdarma za zvolenie oznaceneho kandidata? to je ake ubohe... uz chapem na co Pe.Tr narazal ze ponukal zadarmo a nechcel som ci ako... zleee... By mě zajimalo jak asi, na transparentním učtu to je všechno vidět a někdo by si toho určitě všimnul, to je holej nesmysl Citovat
dodo407sw Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Dodo když ti napíšu, že jsem ti v březnu nabízel něco zadarmo , věřím že do pul minuty to najdeš By mě zajimalo jak asi, na transparentním učtu to je všechno vidět a někdo by si toho určitě všimnul, to je holej nesmysl Neviem... len co som sa docital vcera a dnes... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Mimochodem, to ze jsem za nekoho platil clenske se tenkrat parkrat stalo. To jen aby v tom zas nekdo nehledal neco jineho Citovat
dodo407sw Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 to si platil, aby ta opat zvolili a aby si bol predsedom a tym padom, by sa neprislo na tie dary do klubu, co si si nechal? ci preco? Preco by si to robil? Nerozumiem... Citovat
radim.1008 Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Proboha to je zase debata o h.v.ě. Když je to takový problém, že nerozumíte, co znamená říjen, tak se koukněte do stolního kalendáře, že u vás je to octobér a zanedlouho už budete vědět, co který měsíc u nás pro vás znamená. Jak jednoduché. Taky nemám problém s tím číst Lubk0vi slovenské příspěvky. Prosím tě, nešlo by to psát kratší? Kdo to má číst. Jo a nechcete přestat vytahovat ty kostlivce ze skříní? Myslim, že ani jedné straně to není příjemné. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. říjen 2014 Odesláno 1. říjen 2014 Tenkrat se volilo 4 lidi z peti kandidatu.ten paty mel moc hezky napsanou kandidatku ale vedel jsem ze po volbach se po nem slehne zem, coz se i stalo.ani nevim proc kandidoval, a ja chtel mit kolem sebe lidi o kterychsem vedel ze budou fungovat.a fungoval velice dobre. Proste jsem chtel aby to slapalo.ale uveri tomu jen ten kdo chce, kdo nechce bude v tom hledat neco jineho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.