Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem s tím obyč heverem už přezul asi 40 kol ( kola si přehazuju sám doma + bráchovo) a zatím drží, ale je fakt že když zvedám na bráchovým Partnerovi zadek tak se mě zdá, že se trochu křivý, protože ten Partner má zadek docela vysokej:)

Odesláno

Ahoj, vozím s sebou asi 30 let starý nůžkový zvedák - poctivé železo - v pohodě se vejde na místo pochybného originálu a co víc má téměř o 10 cm vyšší zdvih než originál, dostatečně velkou plochu patky, takže se neboří ani na měkčí krajnici. A co se týká práce pod autem, tak v nouzi v terénu alespoň kolo pod nápravu a doma mám stavitelné ocelové kozy. Nejsem sebevrah.

Odesláno

doma při výměně používám také kolečkový a v autě mám origo bez plastu, zvedá dobře,ale stejně by nebyl asi nic platný jelikož teď při výměně kol jsem musel použit křížák nastavený trubkou,a tohle se stát na silnici, no hrůza :bojim

Odesláno

Sami výrobci píšou že je určený pouze pro výměnu kola- ví proč, když na jako matici použijou plast - FUJ je mi na blití. Všechny autohevery co jsem měl tak to je jedna velká bída, některé se i porůznu zprohýbali, jsou nestabilní a někomu můžou udělat díru do prahu (ale za to ten hever nemůže :-D ). nůžkáč , nebo hydralika a HLAVNĚ TO CHCE DVĚ POŘÁDNÝ KOZY !!! :D:D:D

Odesláno

osobně jsem tu dával už TŘIKRAT odkazy z NOVINEK cz. jak na lidi spadlo auto ze zvedáku--neměli to vůbec podložené,zajištěné,jen na zvedáku...,chlapyy sakra uvažujte...,většinou se motáte kolem těch aut sami, nikdo vám nepomůže když to na vás spadne, stačí možná minuta,dvě a jste udušení...,nesáhnete ani do kapsy pro telefon :bojim:roker

[upravil dne 24/10/10 od ozzy56]

Odesláno
Sami výrobci píšou že je určený pouze pro výměnu kola- ví proč, když na jako matici použijou plast - FUJ je mi na blití. Všechny autohevery co jsem měl tak to je jedna velká bída, některé se i porůznu zprohýbali, jsou nestabilní a někomu můžou udělat díru do prahu (ale za to ten hever nemůže :-D ). nůžkáč , nebo hydralika a HLAVNĚ TO CHCE DVĚ POŘÁDNÝ KOZY !!! :D:D:D
Jenže KOZAMA to nezvedneš, teda myslim auto, a hydraulickej hever tam dostaneš jedině ten na kolečkách, a kdo to sebou vozí, panenka je moc vysoká tu tam nedostaneš.

Jinak mě se nužkovej hever, 2T a celokovovej včetně závitu, zlomil dole v tom uzubení, prostě ten plech byl z másla, a to jsem zvedal předek škodovky, najednou se skácel jak po mrtvici

[upravil dne 24/10/10 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...