NO3IA Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 dnes bylo hnusně a sněžilo,tak jsme si vydali za sluníčkem a takhle jsme dopadli....bude to řešit kooperativa ale ta nemá smluvní servis s peugeotem,myslíte že mi opraví dobře i v jiném servisu? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Jak nemá smluvní servis?? To si snad dělají srandu, si to mužeš snad dát opravit kam chceš. Citovat
NO3IA Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 já bych to taky rači autorizoveném,ale to nemá pojišťovna nasmlouvané a nemusí to praplatit,já bych se asi nedoplatil Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 a co zkusit Domanského/Vašendu? Z Vrbna pod Pradědem do Prahy? Co se dotazu týče, myslím si, že pojišťovna (Kooperativa určitě) musí mít svého technika, kterému stačí sdělit v kterém servisu auto stojí a on už si ho sám přijede nafotit a dohodne se se servisem na dalším postupu. Mimoto většina autodílen má sama kontakty na techniky a opravu takové rány řeší několikrát měsíčně Citovat
mr.SM Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 NO nevim, mam taky kooperativu, a pred 14 dny jsem mel stejny problem. Omlatil jsem auto ze vsech stran, a u kooperativy je jedno kde si nechas opravit auto jak pise Medved. Dokonce jsem poprve v zivote zvolil neautorizovany servis, a musim rict, ze pristi tyden si jedu pro auto, coz je docela rychle. Jelikoz od nehody po prevzeti auta ze servisu, vcetne veskereho papirovani ubehnou jen 3 tydny. A to slo auto s cumakem na rovnani, kopmlet new predek ( veskere svetla, naraznik, atd.), klima, oba predni blatniky, kapota, zadni naraznik + nevim co jeste... Takze pokud mas slusny neautorizovany servis, tak myslim, ze by to mohlo byt rychlejsi nez u peugeotu. Pri predesle bouracce kdy mi menily predni naraznik a levou predni lampu jsem v Peugeotu cekal mesic... Citovat
Don Martinez Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Mně se nezdá, že by Kooperativa neměla u Peugeotu smlouvu s autorizovaným servisem - když mně nabourali, tak mi operátorka normálně dávala vybrat mezi neautorizovaným servisem a autorizovaným ve V-Groupu na Kladně (teda doufám, že V-Group je autorizovanej servis, ale Peugeoty prodávají, tak by snad měli být) - s obojíma měli smlouvu a nějakýho technika jsem neřešil... Citovat
georgus Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 To je teda dost divný.. to tě vůbec nemá zajímat, že to nemá nasmlouvané. Prostě dovezeš auto technikovi (nebo se s nim domluvis kam ma priject) ten to nafoti udela odhad a s tim pudes do servisu kam chces .. proste pak prineses fakturu a oni ti to musi proplatit pokud je to do te stanovene castky.. Kdyz se tohle stalo me tak ten odhad byl o neco mensi nez normalni cena v peugeotu a tam mi jeste dali slevu aby se to veslo. Citovat
matii Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Mám taky Kooperativu a aspoň tady u nás v Ústí mají přímo u Peugeota smluvního technika (nebo jak se to jmenuje). Zkus se poptat v okolí v nějakém větším městě. Co tady? Bludov [upravil dne 23/10/10 od matii] [upravil dne 23/10/10 od matii] Citovat
NO3IA Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 To je teda dost divný.. to tě vůbec nemá zajímat, že to nemá nasmlouvané. Prostě dovezeš auto technikovi (nebo se s nim domluvis kam ma priject) ten to nafoti udela odhad a s tim pudes do servisu kam chces .. proste pak prineses fakturu a oni ti to musi proplatit pokud je to do te stanovene castky.. Kdyz se tohle stalo me tak ten odhad byl o neco mensi nez normalni cena v peugeotu a tam mi jeste dali slevu aby se to veslo. a jak dloho si čekal na auto?mám ho v servise 2 týden a ještě na něho nesáhli,pojišťovna ještě nepotvrdila odhad Citovat
georgus Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Pár dní přímo u peuogeotu ale neměl jsem to zbořený tak moc .. teďka má táta auto po kroupách v Renaultu a tam mu to opravují už druhý měsíc.. Jak jsem to měl já: 1) šel jsem do pojišťovny toho co to udělal, tam sem dostal papír pro smluvního technika 2) dovezl jsem auto technikovi ten to nafotil a dal mi odhad 3) s odhadem sem sel do peugeotu a dali mi fakturu po dokonceni praci (nebo je mozne ze si platbu vyridi samy s pojistovnou, ale to si musi nechat auto dokud neprobehne transakce) 4) fakturu sem dal na pojistovny a dostal jsem penize na ucet. Citovat
NO3IA Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 tak servis dostal na opravu 37 000,- a tam se musí vlíst - 14 dní po bouračce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.