Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes bylo hnusně a sněžilo,tak jsme si vydali za sluníčkem a takhle jsme dopadli....bude to řešit kooperativa ale ta nemá smluvní servis s peugeotem,myslíte že mi opraví dobře i v jiném servisu?

post-15365-14109613259502_thumb.jpg

Odesláno
a co zkusit Domanského/Vašendu? ;)

Z Vrbna pod Pradědem do Prahy? :myslim

Co se dotazu týče, myslím si, že pojišťovna (Kooperativa určitě) musí mít svého technika, kterému stačí sdělit v kterém servisu auto stojí a on už si ho sám přijede nafotit a dohodne se se servisem na dalším postupu. Mimoto většina autodílen má sama kontakty na techniky a opravu takové rány řeší několikrát měsíčně

Odesláno

NO nevim, mam taky kooperativu, a pred 14 dny jsem mel stejny problem. Omlatil jsem auto ze vsech stran, a u kooperativy je jedno kde si nechas opravit auto jak pise Medved. Dokonce jsem poprve v zivote zvolil neautorizovany servis, a musim rict, ze pristi tyden si jedu pro auto, coz je docela rychle. Jelikoz od nehody po prevzeti auta ze servisu, vcetne veskereho papirovani ubehnou jen 3 tydny. A to slo auto s cumakem na rovnani, kopmlet new predek ( veskere svetla, naraznik, atd.), klima, oba predni blatniky, kapota, zadni naraznik + nevim co jeste...

Takze pokud mas slusny neautorizovany servis, tak myslim, ze by to mohlo byt rychlejsi nez u peugeotu. Pri predesle bouracce kdy mi menily predni naraznik a levou predni lampu jsem v Peugeotu cekal mesic... :o

Odesláno

Mně se nezdá, že by Kooperativa neměla u Peugeotu smlouvu s autorizovaným servisem - když mně nabourali, tak mi operátorka normálně dávala vybrat mezi neautorizovaným servisem a autorizovaným ve V-Groupu na Kladně (teda doufám, že V-Group je autorizovanej servis, ale Peugeoty prodávají, tak by snad měli být) - s obojíma měli smlouvu a nějakýho technika jsem neřešil...

Odesláno

To je teda dost divný.. to tě vůbec nemá zajímat, že to nemá nasmlouvané. Prostě dovezeš auto technikovi (nebo se s nim domluvis kam ma priject) ten to nafoti udela odhad a s tim pudes do servisu kam chces .. proste pak prineses fakturu a oni ti to musi proplatit pokud je to do te stanovene castky..

Kdyz se tohle stalo me tak ten odhad byl o neco mensi nez normalni cena v peugeotu a tam mi jeste dali slevu aby se to veslo.

Odesláno

Mám taky Kooperativu a aspoň tady u nás v Ústí mají přímo u Peugeota smluvního technika (nebo jak se to jmenuje). Zkus se poptat v okolí v nějakém větším městě. Co tady?

Bludov

[upravil dne 23/10/10 od matii]

[upravil dne 23/10/10 od matii]

• O 2 týdny později...
Odesláno
To je teda dost divný.. to tě vůbec nemá zajímat, že to nemá nasmlouvané. Prostě dovezeš auto technikovi (nebo se s nim domluvis kam ma priject) ten to nafoti udela odhad a s tim pudes do servisu kam chces .. proste pak prineses fakturu a oni ti to musi proplatit pokud je to do te stanovene castky..

Kdyz se tohle stalo me tak ten odhad byl o neco mensi nez normalni cena v peugeotu a tam mi jeste dali slevu aby se to veslo.

a jak dloho si čekal na auto?mám ho v servise 2 týden a ještě na něho nesáhli,pojišťovna ještě nepotvrdila odhad

Odesláno

Pár dní přímo u peuogeotu ale neměl jsem to zbořený tak moc .. teďka má táta auto po kroupách v Renaultu a tam mu to opravují už druhý měsíc..

Jak jsem to měl já:

1) šel jsem do pojišťovny toho co to udělal, tam sem dostal papír pro smluvního technika

2) dovezl jsem auto technikovi ten to nafotil a dal mi odhad

3) s odhadem sem sel do peugeotu a dali mi fakturu po dokonceni praci (nebo je mozne ze si platbu vyridi samy s pojistovnou, ale to si musi nechat auto dokud neprobehne transakce)

4) fakturu sem dal na pojistovny a dostal jsem penize na ucet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...