Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aky SMARTPHONE ?

Recommended Posts

Odesláno

S tým popup som mal na mysli to že nedokáže otvoriť 2 popup okná. Proximity senzoru som sa nedotýkal, iba som sa potreboval dotknúť vrchnej časti displeja a vtedy to zhasínalo, som sa s tým trápil asi 30s pokial sa mi to podarilo bez zhasnutia.

Odesláno

IP, ako taky, je podla mna najlepsie co moze byt, na prezeranie webu... O to pokoj ... Ale urcite by sem ho nehodnotil ako najlepsi telefon na psani mailu, praci a podobne ... To ze pro tebe prace s telefonem znamena jen web a mail, to je uz tvoje vec, kopa lidi vyuziva i jine pridane hodnoty ...

Odesláno

K nahrávání hovorů mi dnes přišel mail:

Viz nález Senátu ústavního soudu ČR ze dne 13. září 2006, sp. zn. I. ÚS 191/05 „Každý má právo zaznamenávat své vlastní telefonické hovory...“ a na druhé straně §§ 11, 12 a násl. Občanského zákoníku, kdy je záznam telefonického hovoru považován za projev osobní povahy. Současná judikatura se kloní k názoru (velmi zjednodušeně), že s ohledem na snadnost pořízení nahrávky lze dovozovat, že si je každý volající vědom toho, že může být takový záznam pořízen. A pokud záznam výslovně neodmítne, že s jeho pořízením konkludentně souhlasí (raději nekomentuji...). Něco jiného je však použití takového záznamu například jako důkazního prostředku, kdy je zatím použití ve většině případů vázáno na souhlas toho, jehož telefonický hovor je zaznamenán, neboť jde o zásah do jeho osobnostních práv.

Odesláno

tak jsem na HD2 zkoušel Androidy z XDA.

jeden nešel spustit vůbec

druhý se spustil, ale po pěti vteřinách se sám restartoval

třetí fungoval, doma přes wifi vše úplně super, ale zjistil jsem, že se venku nepřipojím přes 3G síť

takže jsem zpátky na WINech a už to neřeším

Odesláno

Musím se podělit s poslední novinkou v mym telefonku (HTC Wildfire). HTC pro něj nedávno vydalo dlouho očekávanej update na Froyo (2.2), takže sem si ho tam hnedka prsknul.

Bohužel musím zkonstatovat, že výdrž baterky je u Froya tristní. S Eclaire mi vydržel, při min. používání 7dní a 12hodin. Dneska v noci (cca 1ráno) sem tel. nabil, zapnul vibrační profil a nechal na stole jen tak ležet, přijdu k němu v 11:30 a ze 100% baterky bylo 75% jen tím, že to leželo na stole. Task killer nemá na Froyu moc cenu, jelikož zavřené služby opět v zápětí otevírá a tak to baterku drtí ještě víc.

Navíc má Froyo novej hboot (1.01.0001), takže \"konvenční\" programy pro root, a následně nahrání jiné ROM, nefungují. Čiliž nyní jsem v pasti, musim počkat až bude tenhle nástroj dostupnej a pak si tam nahrát zpět starou Eclaire ROMku.

Odesláno

v mojom HTC desire uz 2.2 bola a baterka mi vydrzala max 3 dni...ked ho dam vecer o 20:00 z nabijacky tak mi baterka do 9:00 klesne zo 100% na 98% co si myslim ze je v pohode... Mam tam Automatic Task Killer a treba ho dobre nastavit lebo inak zabija aj procesy ako SIM a podobne..bez neho som mal problem vydrzat 12 hodin

• O 6 měsíců později...
Odesláno

panove začinam resit jeden problem mam uz 3 roky stare HTC touch pro. zatím teda finguje obstojne vypada jako novej ale uz to začiná byt babička premyslim za co to vymenit? Stavovou diodu asi nic nema ze? klavesnici uz nepotrebuju. Hodne me ted zaujali OMNIA 7 je kovova coz je prijemne a OPTIMUS 7 hlavne tema cenama co si o tom myslite? Ještě jsem premyslel nad HD2 ale to uz dneska je tak trochu na odchodu a navic moc velke

Odesláno

ten vypada zajimave. Ale tu stavovou diodu asi nema? hlavne me vrtaji hlavou Optimus 7 a Omnia 7 jsou za polovic toho co to galaxy a pritom na stejne urovni ale nevim co ty WP 7

Odesláno

ach jo jsem z toho spatnej vsechny me vyhovujici ruši! proc? zlaty mda vario tam byli 2 stavovky clovek videl hned co se deje. pouzitelnej ovladaci kriz. z novych veci se me libi akorat svetelnej senzor a ten uz mam i na svem starem

[upravil dne 7/7/11 21:21 Vítek1]

Odesláno
Aj ja mám Omniu II. Super fón. :super

taky mám ale \"vypálil\" se mi zámek kláves (ten číselnej) na displej :( a odešel nejspíš GPS modul :(((( Ale jinak potvrzuju - super foun :)

Odesláno

georgegg> Já mám wildfire už nějakej ten pátek a nemám s nim žádnej problém ;) Disp je naprosto normálně použitelnej, má jen nízký rozlišení. Mně osobně to nevadí, neb upřednostním malý rozměry telefonu a vyšší výdrž baterie před vysokym rozlišenim, nicméně chápu že někdo to má jinak :-)

Odesláno

asi do něj taky půjdu,poslední dva dvy furt sedím u netu a vybírám telefon a wildfire se mi zamlouvá asi nejvíc, ještě by mě zajímalo když si koupím bílej jestli nezežloutne, dřív jsem měl sonyericson W800 a ten byl po dvou letech furt krásně bílej

Odesláno

Hosani zajtra dostanem novy htc sensation. Je k tomu predplateny internet max 1Giga. Nemam paru ci to staci, alebo nie. Vacsinou ten internet bude vyuzivany na postu a skype. Alebo existuje nejaka aplikacia co to ustrazi aby som to neprekrocil, alebo nejaky datove pocitadlo?

Diky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...