Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

packa kupena - c. dielu 6242 Z8

No spojazdnili mi v servise Tempomat - funguje aj zobrazuje na displeji rychlost

Limiter mi nejde - na packe prepnem Limit, na displeji nic,

otazka znie: obsahuje moje auto limiter alebo ho nevedeli povolit v servise, teda ci im mam povedat postup co popisal \"tommm\"

P2000 nastavení:

(v závorce přibližný překlad jak je to v PP2000 s češtinou)

a/ Engine ECU / config / cruise control / present ( počítč motoru/konfigurace/kontrola rychlosti/přítomna)

b/ BSI / config / customer options / misc / presence of cruise control / speed limiter ( selection will be dependant on speed limiter fitted or not.)

(BSI/konfigurace/zákaznické nastavení/různé/přítomnost kontroly rychlosti/limit rychlosti) - podle toho, co aktivuješ (na co máš páčku)

307 1,4 16V, CAN-CAN, VF33CKFUC84089997

Odesláno

Na limitaci potřebuješ ještě jiný pedál plynu se spínačem!

Takže to vypadá, že ti na diag zapnuli v BSI jenom tempomat.

Já mám zapnuté obojí, ale ještě jsem nesehnal pedál plynu (1601 T6 - kdyby ho někdo náhodou měl navíc :D). Chová se mi to tak, že LIM se na chvíli na displeji rozsvítí, ale když auto zjistí, že k tomu není pedál, tak se to zase zruší na \" --- \"

[upravil dne 30/9/11 11:43 od tommm]

Odesláno

Potřebuješ pedál 1601 P3 STANDARDNÍ PEDÁLY A ŘÍZENÍ VLEVO A REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE

5 238,90 Kč - nic moc :grr

(když si v SB zrušíš filtrování a obnovíš okno, tak se ti v seznamu u obrázku objeví)

Za můj 1601 T6 chtějí jenom cca 1800 Kč :D , tak bych šel klidně i do nového, ale chtěl bych to ještě před tím vyzkoušet, než ho objednám.

Odesláno

no super, nejake drahe, skusim ten pedal pozhanat na vrakovisku, popytam sa v servise, a uvidim ale riesit to budem az na jar :myslim:

[upravil dne 3.10.2011 13:37 od Sonnic]

Odesláno

Koukám, že jsem svůj původní post dal do staršího vlákna..:cool: Můžu se taky zeptat, jestli by šel dodělat tempomat do našeho 307sw? VIN je VF33HRFNC82610016. Díky moc!

[upravil dne 3/10/11 21:32 od pre.vit]

Odesláno

Podívej se, jestli máš na brzdě 2 spínače, měl by to být č. 6.

Jestli ano mělo by to jít, ale na stopro ti to asi nikdo neřekne.

Nejlepší by bylo zkusit to u někoho s jeho páčkou a nastavit na dia. (pokud máš ten spínač)

post-952-14109620096802_thumb.jpg

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj kluci když tady píšete o tom tempomatu můžete mi prosím taky poradit jestli mi tam půjde ten tenpomat dodělat.Peugeot 307 sw,2002,79,0/4000,1997.VIN: VF33HRHSB82595407,nafta,díky všem za pomoc,Zeus.:::)

Odesláno

Opravdu zde není nikdo v okolí?? Byl jsem v jakýmsi servise, honosili se znakem Peugeot a když jsem jim řekl o aktivaci tempomatu tak kličkovali jak zající po vyplašení. Tak buť to neumí nebo se jim do toho nechce. Páčka namontovaná, nervozita velká a není nikoho kdo by pomohl???

Odesláno

Koukám, že máte většinou baterky v noťasu KO, já na diag. používám starší noťas, ale baterka mi ještě vydrží něco přes hodinu:D když můžu tak samozřejmě jedu na zdroj-je to jistota ale baterka je potřeba, protože když to pak projíždíš s napojeným třeba kvůli live datům, kabel za sebou asi netaháš:D:D chce to koupit ten bazmek na 230V do zapalovače do auta a je to vyřešené;)

[upravil dne 25/4/12 20:17 od Dančák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...