Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska jsem byl na technické a skoro jsem neprošel emisema, motor má do 200tis najeto, filtry OK, kat tam je, skoro to nekouřilo když to držel v otáčkách, ale nějakej ten součinitel byl pořád místo cca 1.7 asi 2.5..pak nakonec udělal průměr 1.8 a dal mi to.. jediné co mam je EGR Off, ale ten přeci ve vysokých otáčkách nemá vliv ne?? No pak jsem byl na technické a jedno kolo mi na ručku brzdilo MÍŇ a nedal mi jí, to jsem nezažil :) ale co, už mě tam neuviděj, dneska se s poctivostí nikam nedojde :)

Odesláno

Tak nějak jsem to chtěl napsat... Ono zjistí, co je potřeba pro bezpečnost udělat, já to udělám a podruhé bez probémů projdu, že? :-) Navíc seřídit ručku snad není až tak velký problém.

[upravil dne 12.10.2010 od Edison]

Odesláno

asi tak, byla to moje první technická, řekl jsem si že zkusím, ale velká chyba, měl jsem se držet vyzkoušeného a zaběhlého systému z minulých let :)

tak autu nic neni to jsem veděl, ručka že šla hůř taky,ale že mě kůli ní vyhodí ne, no a ty emise moc nechápu, sem si myslel jak je HDi ekologické :)

[upravil dne 12/10/10 od Radek 306]

Odesláno

Takže vědomě budeš jezdit autem, o kterém víš, že není OK. Já bych to kvalifikoval tr.č. obecného ohrožení. :-( Nemluvě o tom, že se jedná o BRZDY!

[upravil dne 12.10.2010 od Edison]

Odesláno

Strčit někomu něco do kapsy a vůbec na stk nejet???? No to snad ne???? A potom ti někde upadne kolo jak se stalo tady u nás na 2 dny staré stk a zabili se 2 lidé.....no obsral to i technik na stk.....

[upravil dne 12-10-10 od Přema]

Odesláno

to jsem už taky viděl, žigul dostal technickou a pak mu upadlo kolo, jako je dobře že to zpřísňují, ručka samo neni takovej problém, dotáhnu nebo vyměním lanka a je to, horší že mi sundali známku, novou nedali a jsem teďka chvíli bez auta..když zastavím, zatáhnu, tak ručka brzdí, jen na těch válcích neměla tolik, kolik by si představovali..ale to neřeším..spíš ty emise mi přijdou divné i když ten EGR tam na něco bude, tady na fóru dost lidí psalo, jak s egr off neni na emisích problém a on tu asi bude :) ale ty emise mi pak dal,udělal nějakej průměr

Odesláno

No mna čaká emisná aj STK zajtra tak uvidime, ako to budu moje emisie. :D

A btw. tu kde chodim maju v stredy taku akciu, že ak neprejdes tak neplatis poplatky a hotovo a este k tomu nastavenie svetiel zadarmo.

A co sa tyka tej emisnej, tak vraj je dobre ak sa trocha pred tym auto povytaca, myslim tym ist napr. na 3jke mozno 100 - 120 km/h rychlostou samozrejme pri zohriatom motore. :D

Odesláno

I když naše firma vlastní STK vždycky jsem na všech autech požadoval normální projetí linkou a nikdy mě nenapadlo to nějak ojebat......vždyt v tom snad jezdím já a ne nikdo jiný......emise můžou mít mnoho faktorů....třeba vstřiky, egr , atd.atd.

Odesláno

zaujimave s tymi emisiami...kamarat ma xaru picasso s tym istym motorom, uz pri 2000ot/min mu to dymi a pri 3tis uz ani nevidis a cez emisnu presiel legalne

ale ten motor mu nejde tak ako by mal

Odesláno

jezdím na emise a STK jen jednou--emise v tomto státě a zvláště na Ostravsku neřeším (je tady kolem takový bordel v ovzduší--hlavně velcí znečištovatelé--že moje auto, které má vše v motoru zapojeno tak,jak sjelo z výroby,nemůže ostatní ohrožovat:P

technickou stránku STK si hlídám--většinou po projetí kanálu dostávám nabídku, jestli nechcu auto prodat, tak to asi žádná hrůza nebude...:)

Odesláno

Nesmyslný túrování motoru do červenýho několik sekund dělají dva případy:

Kontrola emisí

Burani na tuning srazu u Lidlu

Mmch. jakým způsobem prováděli ten test ruční brzdy?

[upravil dne 12/10/2010 od Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...