strizek Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 dnes v noci mi v Praze v Náplavní 5 ukradli modrý peugeot 406, spz 8a96051. Pokud by jste jej někde někdo viděli, prosím kontaktujte mne na 603705343. Odměna jistá. má originál kola z pg307(tlusté paprsky), tmavě modrý v metalíze, odstřikovače světlometů, má celé lízátko na spodku nárazníku - většinou chybí. bixenony a místo dálkových ledkové pro denní svícení. černou kůži se sedačkami s pamětí. Sklopné zrcátka elektricky, rádio jvc exad, chromové kliky uvnitř, chromové budíky, černý interiér, šedivé doplňky (lišty kolem budíků, klimatronic, podpanelník rádia a displej počítače, dálka k rádiu a tempomat. záclonku na zadním okně a pod ní velké atypické hranaté repro sanyo (vidět zvedlá záclonka). ze zadu na kufru černý nápis Auto Schmitz. Citovat
Driver Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Sleduj inzerci tady, třeba se tu objeví nový inzerát na prodej dílů ze 406 Citovat
Qcko Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Nechcem ta strasit ale podla popisu to auto ide na diely ... kazdopadne nahod fotky ak mas, z Prahy je tu dost ludi, dufam ze ho najdes, to je hrozne v dnesnej dobe:bojim Citovat
strizek Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Fotku bohužel nemám. Nikdy jsem ho nefotil. . Každopádně dle popisu by ho někdo z Prahy mohl někde vidět... Je to kousek, za kterým se dá ohlédnout. hlavně mi ho ukradli, že nám v noci vlezli do bytu když jsme spali a sebrali klíče a pak před barákem i auto Citovat
John_Ice Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 kurna,že ti jesště nevzal manželku (přítelkyni)...sorry za nepovedenj vtip... Jo to je docela podle popisu povedenej kousek....no možná se ohlídne,ale když pojede,tak možná podle SPZ jinak moc ne,člověk otřebuje to vidět,aby srovnával...popis většinou ...víš ja to je,každej má jinou představivost. Citovat
Qcko Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Presne tak, preto je fotka naj ... ...a podla toho ze isli aj pre kluce do baraku (este povedz ze si ich niekam davas do suflika ) isli naisto a nebol to nahodny lup, takze kradez na objednavku, takze auto je uz niekde v kontajneri ... este mozes mat stastie ze si z teba niekto vystrelil alebo tak, ale to je skor pre utesenie Citovat
John_Ice Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 No co já vím,tak na vesnici by to byl zlatej důl (možná i v městě)neznám nikoho,kdo zaparkuje auto v garáži,že by vyndal klíče zamknul a ty kíče dal někam na ,,tajné místo,, Většinou zajedou,vypnou motor a jdou z auta.Takže když tam někdo vleze může v klidu odjed Citovat
peugeot09 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Ti zloději jsou tady v Práglu čím dál tím oprsklejší... Citovat
KingSpade Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 aby z toho nakonec nebylo něco na způsob pořadu Chipa Foose..Overhaulin\'.....ale ne...tohle je nehorázné zvěrstvo vlézt někomu do baráku vzít klíče a pak odjet s autem.....v naší rodině se to taky už jednou stalo (no jednalo se o škodárnu snad 120) takže velká škoda to nebyla, ale přece...je to prasárna, takový lidi by se měli smažit v pekle Citovat
Dave_k Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Jen pro doplnění. New nebo old model, přihoď VIN? Citovat
martis Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 fuuu to ma mrzi- podla to co si pisal vyzeralo super to auto! niekto na nom asi zarobi.!! dufam ze ho skoro najdes! mohol by si dat nejake fotky je lepsie to vidiel ako iba citat! fakt nemas ziadnu fotku? Citovat
strizek Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 VF38BRHZF91299005 . Fotky možná budu mít ze smartfixu, pokud je nesmazali. Mě nenapadne že to někdo ukradne, obzvláště ne mým klíčem... Pěugeotů s bixenonem a ostřikovačema moc po praze nejezdí, neviděl jsem ani jeden Citovat
strizek Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/8364279/fotogalerie#carMenu jsem si říkal, že bych na rychlo pokoupil tohle... Barvu evidentně někdo stříkal a sedačky jsou dodělané, protože to má sociální kliky.... není to náhodou něčí z vás práce ? nemáte někdo info o tomto voze ? díky Citovat
strizek Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 ze zadu ukradenec [upravil dne 12/10/10 od strizek] Citovat
strizek Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 ze předu ukradenec [upravil dne 12/10/10 od strizek] Citovat
genzer Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 ted jsem doukukal reportaz ve zpravach na prime,to jsou smejdi,ze vlezou az do bytu Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Ted to bylo na Primě v krimi zprávách....přeji brzké nalezení..... Citovat
Driver Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Teď jsem viděl zprávu o tom vykradení i na Primě ve zprávách, jsou to šmejdi, něco podobného se stalo i u rodičů v paneláku. V noci otevřeli u sousedů, kteří spali nezamčené (pouze zabouchnuté) dveře a ukradli nějaké věci. Ty vo... to všichni sedíte u PC a čučíte na televizi? [upravil dne 14/10/2010 od Driver] Citovat
paul jane Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 take jsem to videl v TV a je to hnus co se dneska vubec deje preji brzke nalezeni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.