Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nečekám víc....na řemenici atd to nepotřebuju.....chci to převážně na kola(dvě auta alu kola)....a něco okolo.....mám i skůtr který bude potřebovat rozebrat variátor a soused mi právě říkal že na jeho skůtru je utaženej varec 200nm a to DWT mu to dalo....

Odesláno

Kdo stím dělá hodně na autech poloosy atd tak chápu že něco profi hlavně vzduch jak píše oddie ale pro moji potřebu ty v odkazech budou v pohodě....

Odesláno

Poloosy atd. holt dám trhákem, ale pomocník k nezaplacení je to především na věci, co se protáčej, stačí přidržet rukou a rázák to dá. Plus u řady věcí to práci hodně urychlí.

Odesláno

no ten  dwt je robustny tazky proste hracka to neni pozeral som do papierov 3.4 kila drzal si ho zrejme sam v rukach tak si videl 

ten extol na tom bude podobne

Odesláno

inak ak by si bral niektory z tychto dvoch tie pribalene orechy k nim ani nepouzivaj 

tieto su na kasu po par pouzitiach ,radsej si ich nechaj k nejakej racni

a k tomu si dokup kvalitne CR-Mo orechy najlepsie predlzene tak jak vidis na mojej foto 

Odesláno

Ořechy doporučuju dokoupit, klasiku z goly to muže roztrhnout, prostě praskne, ja koupil Bosch sadu za cca litr a myslim že dobrý

Koukám už je levnější, je tam i redukce na malý čtyřhran nebo na bity https://www.google.cz/shopping/product/659198157020703360?q=sada+orechu+pro+razovy+utahovak+bosch&hl=cs&biw=1454&bih=905&sa=X&ved=0ahUKEwiNk5ysn7nVAhXGXhoKHZrGDk8Q8gII4gEwBw

Odesláno (upraveno)

pokial ti ide o cenu tak jedny z najlacnejsich ma honiton a su kvalitne mam aj tie 

daju sa kludne kupit aj po kusoch z jednotlivych rozmerov ktore potrebujes  ,pretoze su sady kde polovicu rozmerov nevyuzijes 

ten bosch je napr chytra sada casto pouzivane rozmery 

ja som bral tu http://www.priemyselnydom.sk/Gola-naradi-vel-1-2-Hlavice-prumyslove_d1670.html

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

..jojo...ja si koupím rázové dva 17 a 19 na kola.....na občasný zbytek  práce použiju starou golu kde jsem ztratil ráčnu.....

Odesláno

Tvuj Ryobi má 400Nm, ten Extol co koupil má 500Nm. Vše podobné tomu Extolu na 230V má cca 250Nm, tak proto to nesahá ani po kotníky. Tenhle Extol je trošku silnější oproti všemu ostatnímu

Mobilita u bateriového je super, ale pokud to většinu roku jen leží tak je to k ničemu, jednak je to furt vybitý a pak když odejdou baterky mužeš to vyhodit

Odesláno

A není to jenom papír??? Napsat mužeš co chceš....nebo máš měrák kroutícího momentu?

No snad bude OK...... taky sem měl na tom 230V napsané snad 400Nm a kecy prdy

Ono je důležité tu aku držet nabitou při skladování ale využívám jak u aut tak u moto a hned po použití zas nabiji a uložím....

Používej EDIT!!!

Odesláno

Vy jste se mi tady rozjeli chlapíííí...:D.....nebojte referenci jsem hned co dorazí dám.....ale co jsem si o něm sehnal za info tak se nebojím že nebude stačit...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...