Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Naftovy motor pre malotraktor - odporucanie, rady

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi,

zhanam teraz dieselovy motor, ktory by dobre sluzil na pohon malotraktora, idealne s vyvodom dozadu, ale kludne aj s dvoma vyvodmi (jeden sa da lahko zrusit:D) ... velkostou nieco ako mala S1203 (aj vacsi, ale nie nejaku opachu), samozrejme bez turba a elektroniky, poctivy staey hladky diesel:aut

Alebo keby ste aj take nieco niekto mal na predaj alebo o nejakom spolahlivom tahacovi vedeli z praxe, privitam vsetky moznosti:papa

[upravil dne 7/10/10 od Qcko]

Odesláno

mna by inak zaujimalo ako to vyriesit s prevodovkou, upravit v nej prevody by asi neslo, skor este nejaku rozvodovku k nej, co by upravila prevod dajme tomu 1:4...strojar teda niesom:D

Odesláno

Vyriesene to uz je, je tam diferak a rozdelovacia prevodovka aj s uzavierkou, ide mi len o to ze tam je strasne slaby motor a tak to chceme posilnit novym srdcom :) ...

Diky za odporucenia, aj mercedesovy, aj tie pugove vyzeraju dobre, popozeram sa po nejakom takom \"nesmrtelnom a neznicitelnom\" motore :) ... nahodou sa niekomu taky motor doma nevala, co :D

Odesláno

na www.autobazareu.sk predáva niekto za 220€ hladkú 1,9D, peugeot, ale vyzerá to na motor ako mám ja, čiže WJY, ale ten už má aj elektroniku, takže neviem či je to pre teba zaujímavé.

Odesláno

No to je to, chcem nieco blbovzdorne, co sa cele zaspini od blata a aj tak to pojde, cim viac elektriky tym viac problemov :P ... a skor je otazka, kto ti preda motor aj s komplet elektronikou, kazdopadne diky za typ:cool:

[upravil dne 12/10/10 od Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...