Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

POdla mna daj do kazdeho valca pol deci brzdovej kvapaliny...a nechaj to aspon 32hodin ucinkovat ....POtom zober kluc a skus pootocit klukovkou. ale pomalu bo ked nebude ist netrhaj bo ti puknu kruzky a mas po motoru ....!

Odesláno

Zajímavé.Mně po dvou rocích stání před panelákem chytlo ritmo (1,2) na první pokus.Akorát že zezačátku téměř nechtělo jet a čím déle tím lépe jelo,ale jen 17 km na rozborku.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, mám školácku otázku: Na kterou stranu můžu otočit růčo motorem? Měl jsem vždy za to že je to jedno a dnes jsem četl v servisním manuálu k HDi na Xantia clubu že by se neměl motor otáčet růčo do \"protisměru\". Ptám se protože jsem svou odstrojenou V6tkou (po rozvodech) točil na obě strany - jde mi o to jestli jsem něco nezkonil...

[upravil dne 26/10/10 od rootsky]

Odesláno
Ahoj, mám školácku otázku: Na kterou stranu můžu otočit růčo motorem? Měl jsem vždy za to že je to jedno a dnes jsem četl v servisním manuálu k HDi na Xantia clubu že by se neměl motor otáčet růčo do \"protisměru\". Ptám se protože jsem svou odstrojenou V6tkou (po rozvodech) točil na obě strany - jde mi o to jestli jsem něco nezkonil...

[upravil dne 26/10/10 od rootsky]

zdar,toč motorem jen ve směru kterým se má točit.Jinak ti nemusí spíš nebude tlačit olejové čerpadlo olej do všech mazaných částí a mohl by jít po pár otáčkách motor na sucho.zpátky s ním toč třeba jen půl otáčky a potom radši po směru:super
Odesláno

jsou to babské tlachy, při výměně rozvodů točíš zpět o dvě otáčky,(našponování řemene),to se motor zadře,či co? jiný důvod pro otáčení motorem zpět ani není :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...