Leito Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 POdla mna daj do kazdeho valca pol deci brzdovej kvapaliny...a nechaj to aspon 32hodin ucinkovat ....POtom zober kluc a skus pootocit klukovkou. ale pomalu bo ked nebude ist netrhaj bo ti puknu kruzky a mas po motoru ....! Citovat
Péťa Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 Medvěde, dík. Mám to domluvené se sousedem, který koupil ten veliký dům vedle mě. Je to taky servisák. Citovat
Péťa Odesláno 8. říjen 2010 Autor Odesláno 8. říjen 2010 Tak motor se nehýbe, dojde na výměnu za jiný... Dík za rady! Citovat
dýzl Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Zajímavé.Mně po dvou rocích stání před panelákem chytlo ritmo (1,2) na první pokus.Akorát že zezačátku téměř nechtělo jet a čím déle tím lépe jelo,ale jen 17 km na rozborku. Citovat
rootsky Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Ahoj, mám školácku otázku: Na kterou stranu můžu otočit růčo motorem? Měl jsem vždy za to že je to jedno a dnes jsem četl v servisním manuálu k HDi na Xantia clubu že by se neměl motor otáčet růčo do \"protisměru\". Ptám se protože jsem svou odstrojenou V6tkou (po rozvodech) točil na obě strany - jde mi o to jestli jsem něco nezkonil... [upravil dne 26/10/10 od rootsky] Citovat
EXI.60 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Ahoj, mám školácku otázku: Na kterou stranu můžu otočit růčo motorem? Měl jsem vždy za to že je to jedno a dnes jsem četl v servisním manuálu k HDi na Xantia clubu že by se neměl motor otáčet růčo do \"protisměru\". Ptám se protože jsem svou odstrojenou V6tkou (po rozvodech) točil na obě strany - jde mi o to jestli jsem něco nezkonil... [upravil dne 26/10/10 od rootsky] zdar,toč motorem jen ve směru kterým se má točit.Jinak ti nemusí spíš nebude tlačit olejové čerpadlo olej do všech mazaných částí a mohl by jít po pár otáčkách motor na sucho.zpátky s ním toč třeba jen půl otáčky a potom radši po směru:super Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 jsou to babské tlachy, při výměně rozvodů točíš zpět o dvě otáčky,(našponování řemene),to se motor zadře,či co? jiný důvod pro otáčení motorem zpět ani není Citovat
rootsky Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Díky moc, naštěstí jsem tím točil jak píšeš. Někdy člověku nejvíc chybí \"fortel\" - to se nevyčte v žádné knížce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.