Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přibržďuje mi pravý brzdový třmen, protože se mi nevrací píst. Přbržďuje dost. V podstatě i podfukuje. Systém brzdy je Bendix. Stačí koupit pouze opravnou sadu, která obsahuje píst, prachovnici a veškerá těsnění a vyměnit tyto díly, nebo musím koupit celý třmen??

Odesláno

Stačí opravná sada, ale problém může nastat při odvzdušnění, kdy se často utrhne odvzdušňovací šroub. Potom nezbývá než ho odvrtat a nahradit šroubem většího průměru.

Odesláno

Ono když už se to sundavá, je dost kravina se snažit ten šroub jen tak povolovat, když se to dá vzít na jistotu, šroub zničit a dát tam nový. U hliníkového třmenu je lepší rozpálit šroub autogenem, jinak do míň zarezlého šroubu stačí párkrát praštit kladivem a odrazit jej.

• O 2 roky později...
Odesláno

no rozdelal jsem to, gumicky sli srat, stejne byly sterele, dal jsem to do technickeho benzinu, hrube necistoty ojel ocelakem.pistek a vodici cepy vylestil wd40 a flanelovou hadrou. Kolega vzal 6 vrtak odvrtal ten odvzdusnovak a sabrem jsme odstranily zbylou stenu odvzdusnovaku. To odvrtani je o zkusenostech ja bych to urcite zkurvil. Je to bez zaruky to odvrtavani.

Odesláno
je mozne,ze to je i hadicka,ktera jednim smerem propusti a zpet uz ne.taky se mi to stalo

Jo, jo, jo s tím se setkal mnohokrát, uvnitř hadičky se povolí kus gumy ze stěny a dokáže to fungovat jako zpětný ventil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...