matii Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Při koupi auta (308 1.6VTi) mi bylo řečeno, že \"garančka\" je až po 30 000Km, nebo 2 letech. Už po roce při 17 500 najetých Km mi začal blikat klíč s hodnotou 2500Km. Volal jsem do Peugeota, kde mi řekli, že je to normální, že prý při provozu po městě si diagnostika sama řekne, že potřebuje garančku dřív. Zajímavé je, že ten klíč mi tam začal blikat až po vrácení auta ze servisu, kde bylo kvůli výměně pomačkaného prahu. Celé to na mě dělá dojem, že to někdo přenastavil, aby měl servis kšeft o rok dřív. Stejně bych nechal po roce provozu vyměnit aspoň olej, ale nevím proč zbytečně platit za celou garančku (cca 4000Kč). Máte s tím někdo zkušenost? Citovat
pastorek Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 \"garančka\" ako záručná servisná prehliadka je výrobcom stanovená po dvoch rokoch alebo odjazdení 30 000 km. Nikto ti nič nepovie ak pôjdeš teraz do servisu a nechách si vymeniť olej. Nemusíš robiť celú prehliadku, tá sa robí po 30 000 km ale olej a filter si môžeš nechať meniť kedy chceš. Dôležité je pri objednávke prác povedať že chceš iba olejový servis a nie prehliadku po 30 000 km. Citovat
Modzillo Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 308 nemá funkciu, ktorá si sama kontroluje kvalitu oleja!!! Dôvod tejto anomálie je prozaický - pri predpredajnej príprave/servisnom zásahu po oprave pravdepodobne mechanici zabudli nastaviť správny servisný interval... Aj po klampiarskej oprave sa autá napichujú na diagnostiku kvôli prečítaniu možných závad a stačí jeden klik \"vedľa\" a hneď sú v aute zresetované všetky nastavenia... Citovat
staina Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 A nebo je nastavená prohlídka na ztížené podmínky kde je nastavený interval poloviční takže 1 rok nebo 15 000 km. Takhle jsem to měl já nastavené přímo od výrobce aspoň to tvrdily v servisu když jsem tam přijel a ptal se na to prý Peugeot považuje ČR za ztížené podmínky. Citovat
Modzillo Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 A nebo je nastavená prohlídka na ztížené podmínky kde je nastavený interval poloviční takže 1 rok nebo 15 000 km. Takhle jsem to měl já nastavené přímo od výrobce aspoň to tvrdily v servisu když jsem tam přijel a ptal se na to prý Peugeot považuje ČR za ztížené podmínky. Blbosť!!! Autá chodia priamo z fabriky s nenastaveným servisným intervalom, resp. nastavený je, ale zle (väčšinou 15 000/20 000 alebo 1 rok). Pri predpredajnej príprave je práve nastavenie správneho servisného intervalu jeden z bodov, ktorý mechanici musia urobiť. Avšak, tento 10-sekundový úkon je večný problém všetkých mechanikov, jednoducho stará škola mechanikov si stále nepotykala s počítačmi. Keďže si sa pýtal priamo v Peugeote, prečo to máš nastavené tak, ako to máš, nemohli ti priamo povedať \"spravili sme chybu\", lebo by ich dôvera mohla u teba ako u zákazníka klesnúť (na toto sa kladie veľký dôraz). Pri najbližšej servisnej prehliadke upozorni prijímacieho technika, aby ti tam dal nastaviť klasický interval. Sťažené podmienky sa štandardne nastavujú napríklad pre Rusko a Škandináviu. Pod sťaženými podmienkami sa rozumejú dlhodobo extrémne nízke teploty, časté štartovanie a jazda po meste atď. Určite sa však v ČR ani SR nenastavujú sťažené podmienky štandardne! Citovat
staina Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 A nebo je nastavená prohlídka na ztížené podmínky kde je nastavený interval poloviční takže 1 rok nebo 15 000 km. Takhle jsem to měl já nastavené přímo od výrobce aspoň to tvrdily v servisu když jsem tam přijel a ptal se na to prý Peugeot považuje ČR za ztížené podmínky. Blbosť!!! Autá chodia priamo z fabriky s nenastaveným servisným intervalom, resp. nastavený je, ale zle (väčšinou 15 000/20 000 alebo 1 rok). Pri predpredajnej príprave je práve nastavenie správneho servisného intervalu jeden z bodov, ktorý mechanici musia urobiť. Avšak, tento 10-sekundový úkon je večný problém všetkých mechanikov, jednoducho stará škola mechanikov si stále nepotykala s počítačmi. Keďže si sa pýtal priamo v Peugeote, prečo to máš nastavené tak, ako to máš, nemohli ti priamo povedať \"spravili sme chybu\", lebo by ich dôvera mohla u teba ako u zákazníka klesnúť (na toto sa kladie veľký dôraz). Pri najbližšej servisnej prehliadke upozorni prijímacieho technika, aby ti tam dal nastaviť klasický interval. Sťažené podmienky sa štandardne nastavujú napríklad pre Rusko a Škandináviu. Pod sťaženými podmienkami sa rozumejú dlhodobo extrémne nízke teploty, časté štartovanie a jazda po meste atď. Určite sa však v ČR ani SR nenastavujú sťažené podmienky štandardne! Samozřejmě, že jsem si to nechal přenastavit tak jak to má být, ale stálo mě to cestu do servisu Citovat
matii Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 Tak jsem zrušil tu předobjednanou garančku v Ústí nad Labem a zašel k nám do Teplic. Narovinu mi řekli, že je to blbost, že to tam někdo zapomněl přenastavit a je zbytečné dělat garančku o půl roku dřív. Nechám si udělat tu podzimní prohlídku za necelé tři stovky + výměna oleje a filtru a dostanu zdarma novou lékárničku. Holt půjde při garančce za půl roku znovu ven, ale pořád lepší, než teď platit 2500Kč navíc. Dík za všechny názory. Citovat
matii Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 Myslíš, že ty jejich oleje jsou nějaký tragický? Oki, ale stejně když donesu svůj, kdo mi zaručí, že mi tam nenalejou tu jejich \"sudovku\" a tenhle si nenechají? BTW Jakej olej (značku) doporučujete? Nemám s tím nějaké velké zkušenosti. Klíďo dražší, ale zas to je jen 1.6VTíčko a ne nějakej závoďák. Citovat
Modzillo Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Ja som to pochopil ako ironickú poznámku... Servisné strediská vôbec nie sú rady, keď sa niekto dožaduje servisnej prehliadky s vlastným olejom... O kvalitu olejov sa báť nemusíš!!! Citovat
Modzillo Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 ... ono na túto vec ako celok je viacero pohľadov, a ja - človek pracujúci pre jednu z predajní - vidím aj to, čo iní možno vidieť nechcú/nemôžu, preto môj pohľad na problematiku cenotvorby v servisoch bude určite iný ako pohľad klasického radového zákazníka... [upravil dne 5/10/10 od Modzillo] Citovat
buga Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 jasne ze to nemaju radi, jediny dovod je cena, zisk podla mna..o kvalitu sa bat nemusis, snad ked ten isty olej vies kupit za ovela lacnejsie... moj priklad v jednom nemenovanom peugeote stal olej okolo 110eur a ja som kupil ten isty za 45, inak olej Total Quartz Ineo ECS 5W-30 ide aj do VTi... a je to dobry olejcek ale napadlo ma ze ked som ja doniesol mojich 5l do servisu, tak namiesto 4.25l minuli len 4l bud nevypustili uplne, alebo uz neviem kde ostala chyba... zadarmo mi dali 0.25l :D pochybujem o tom Citovat
Modzillo Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 buga, presne tak, ide o zisk, ktorý musí byť taký, aby pokryl režijné náklady celej prevádzky, keďže zisky z predaja nových vozidiel sú symbolické... Citovat
P607Olda Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 jooo a nezabudni si doniest vlastný olej Kdoví, co tím antal chtěl říci, to je takový výkřik do tmy, který moc nedává smysl. Pokud chce něco sdělit, tak ať píše srozumitelně. Citovat
antal Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 buga pochopil a napísal všetko za mna:).ide o to že v peugeote ma olej stojí 1l 540kč a skuste si pozriet ceny na internetu. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 pochopili to myslím všichni--nikdo nechce platit cenu oleje v pežot servisu,když na eshopu je za polovic , jen ti ten servis může říct v době garančky, že ten tvůj olej nepříjme a bude dávat svůj...,svede to na to,že za svůj olej ručí a za tvůj nebude přebírat záruku--a myslím,že na to má plné právo,at se nám to líbí,nebo nelíbí... jiná je situace po uplynutí záruky--když ti v opravně nevezmou tvůj olej, můžeš jít do jiného servisu,nebo si ho vymenit sám [upravil dne 6/10/10 od ozzy56] Citovat
Benco Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 2ozzy56: neviem v com by mal byt problem pri oleji, ktory bude v origo nadobe a neotvoreny. A nakoniec, ak ti to nevymenia s tvojim olejom, pojdes do ineho servisu a oni budu ochudeni o pracu... btw, ja som to doteraz riesit nemusel, mna stali doteraz garancky (20k, 40k km) vzdy po cca 100eciek )) Citovat
Modzillo Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 ... trend za posledné roky je jasný - ceny nových áut klesli aj o 40-50%, tým pádom zarobiť na chod prevádzky musí iné oddelenie... Áno, servis je dnes drahá záležitosť, ale zadarmo dnes nikto nič robiť nebude... Aby sme sa chápali - neobhajujem vysoké ceny!!! Len si treba uvedomiť, že prevádzkové náklady koncesie sú obrovské (energie, úvery, mzdy atď.). Od zlatej bane má licencovaný biznis s autami veľmi ďaleko... Ak si myslíte opak, moja otázka znie: \"Prečo už dávno v tom nepodnikáte tiež?!\" V posledných rokoch akoby sa ľudia zbláznili - každý rozmýšľa nad tým, koľko na ňom niekto iný zarobí, pritom by nás mala zaujímať kvalita, čo za zaplatené peniaze dostaneme! Citovat
buga Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 ... trend za posledné roky je jasný - ceny nových áut klesli aj o 40-50%, tým pádom zarobiť na chod prevádzky musí iné oddelenie... Áno, servis je dnes drahá záležitosť, ale zadarmo dnes nikto nič robiť nebude... Aby sme sa chápali - neobhajujem vysoké ceny!!! Len si treba uvedomiť, že prevádzkové náklady koncesie sú obrovské (energie, úvery, mzdy atď.). Od zlatej bane má licencovaný biznis s autami veľmi ďaleko... Ak si myslíte opak, moja otázka znie: \"Prečo už dávno v tom nepodnikáte tiež?!\" V posledných rokoch akoby sa ľudia zbláznili - každý rozmýšľa nad tým, koľko na ňom niekto iný zarobí, pritom by nás mala zaujímať kvalita, čo za zaplatené peniaze dostaneme! len kvalita je taktiez rozna ale hej, mas pravdu.. napr dnes som bol v BEGAME v Trnave a hned pri prichode vonku sa mi pozdravil servisak a ja som pozeral prvu sekundu ze wow, aky slusni ludia! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.