Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Dnes nam do rodiny pripudla C1 -tka. Chcem sa spytat ci su nejake zaujimavosti, ktore sa nepisu v manualy a ulahcili by pouzivanie auta pripadne by som uvital rady, aby som si ho hned neponicil. Za rady a podnety vopred dakujem.

Vybava je seduction = U°MOVE (bez autoradia a repro)

Odesláno

Zdravím , máme tiež novú 107-čku ...

Mám pocit že tam ani nieje čo poničiť :) ale ak existujú nejaké grify mimo manuálu ta by ma to tiež zaujímalo :papa

• O 1 rok později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Na 107.cke v zadu je tazne oko? Lebo na C1 chyba. Asi pocitaju, ze ak sa auto vytrepe do priekopy predkom, asi to bude uz totalka :D
Alebo sa počíta s tým, že utiahne ledva sama seba, nie to ešte za to druhé auto trepať.

A magnetky na dvere sa už dali dávať aj na stodvadsiny :P

• O 1 rok později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

tazne haky ma pod naraznikem

dokonce existuje i tazne

do kufru jde strcit basa piv ale musi se nejdriv sedacky sklopit a potom zase zacvaknout

starsi model mel pripojeni na Ipod

(Ayga mely dokonce H-F sadu) citroeny dokonce drzak na origo navi

slo domontovat predni mlhy - jen vypinac je u vypinace vaku

posledni facelift - pokud to neni uplne socialka jdou domontovat mlhy a denni svetla, je pripravena kabelaz

autoradio s HF je dobre jen ten atypicky tvar

• O 9 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

skryté možnosti? videl by som jeden grif - na dvere zvnútra sa dajú magnetom pripínať odkazy ako doma na chladničke... :D

:potlesk  :D

Upraveno uživatelem sváko
Odesláno (upraveno)

tazne haky ma pod naraznikem dokonce existuje i tazne do kufru jde strcit basa piv ale musi se nejdriv sedacky sklopit a potom zase zacvaknout starsi model mel pripojeni na Ipod (Ayga mely dokonce H-F sadu) citroeny dokonce drzak na origo navi slo domontovat predni mlhy - jen vypinac je u vypinace vaku posledni facelift - pokud to neni uplne socialka jdou domontovat mlhy a denni svetla, je pripravena kabelaz autoradio s HF je dobre jen ten atypicky tvar

tá basa, stačí dať dole len plató a opäť nasadiť

Upraveno uživatelem sváko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...