Přejít na obsah

Charly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele Charly

  1. Charly

    Řazení

    Normální to rozhodně není. Možná normální je, že to jde trošku ztuha, ale jde to tam, ne že tam nejde dát vůbec
  2. Charly

    Řazení

    Tak to určitě trvej na reklamaci... Ikdyž mi 107 stojí 2-3 dny v mrazech, tak to řadí v pohodě. Trošku ztuha to jde, ale nijak moc výrazně...
  3. Charly

    Centralni zamykani 107

    Kufr mám normálně na klíč. Tam jsem to ani nechtěl dělat, ale taky je to na to připravený, alespoň co jsem tak koukal.
  4. Charly

    Centralni zamykani 107

    Přidával jsem tam to, co se dá běžně sehnat na aukru cca za 500 Kč. Jen zapojení elektriky jsem si pak radši nechal předělat v servisu při běžný prohlídce.
  5. Charly

    Spodek auta

    Pozink na střeše třeba domu vám vydrží, ale sůl je sviňa, která i ten pozink časem rozežere. Záleží jak často v zimě jezdíte a jak se pak o auto staráte. Tento týden jsem dal P107 na nástřik spodku a \"dutin\". Jistota je jistota, pokud to má několik let vydržet.
  6. Heh.. tak to s těma magnetama mě ještě nenapadlo ... To si můžu z auta udělat kancelář a ušetřím na nájmu
  7. Charly

    Centrální zamykání P107

    Aha. Takže mám tedy zapojit jen jeden kabel přes diodu na výstražná světla? Dva jsou proto, protože jeden je na levou stranu a druhý na pravou? A jak tedy s tím trvalým +, může to takto být? Nerad bych vyhořel .
  8. Zdravím, pořídil jsem si univerzální dálkový centrál do Peugeotu 107. V pojistkové skříňce u volantu je pro centrální zamykání již připravena pojistka. Nenašel jsem však vývod na který zapojit +, tak jsem + z řídící jednotky zapojil na trvalý plus u rádia, nevadí to? Mám tu ještě dva dráty co se dají připojit na blinkry, ovšem nevím jak a kam je zapojit. Někde jsem četl, že stačí jeden drát napojit na výstražné tlačítko. Také jsem četl že by ty dráty měly být zapojeny oba přes diody, nebo také přes relé. Je to nutné? Nebo je stačí napojit na výstražné tlačítko, popřípadě někam jinam? Je to univerzální zamykání a jednoduché schéma je jen na krabici. Předem děkuji za rady. [upravil dne 9/8/11 od Charly]
×
×
  • Vytvořit...