Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer. Chcel by som sa spýtať, či neviete náhodou kde by mohla byť chyba v 607 nehrajú mi zadné reproduktory v tapacíru za sedačkami. Vo dverách a na prístrojovej doske všetko OK. Celá zostava je od JBL. Mal už niekto takýto problém. Dakujem za odpovede

Odesláno

Moze byt problem v kablovacke . V tych prechodkach co idu do dvier. Ale skor si myslim ze je problem s nastavenim v radiu. Ak pozries temy tu na fore tak jeden clen mal podobny problem. A nastavenie faderu ti ide? Este moze byt problem aj v samotnom zosilnovaci. Vsetko je popisane tu

Odesláno

No takže som to skúšal a tie repráky hrajú ale strašne potichu, a ked pridám zvuk tak cítim že s tým zadný platom trochu trasie, ale nie je to nič moc. Zadné reproduktory hrajú riadne a tie v plate takmer nič. PecaTu ako to tebe hralo ked bol odpálený ten zosilnovač? Ak by som sa mohol spýtať, kde si to dával opravovať a koľko ťa vyšla oprava? Ďakujem

Odesláno

Joooj. To si mal hned napisat ze su to tie zadne v plate. To je v poriadku. Tie nie je tak pocut. To su len subwofery.Ale ked ich odpojis tak budes hned vediet ze su odpojene.

Ja som laboroval dlho ako to poriesit, ze toslabo hra, ale na nic rozumneho som neprisiel lepsie nebolo moc casu prerabat zosilnenie na koncakoch v zosilnovaci. Pred tym som to mal spravene tak ze som ich krmil externym zosilnovacom,a hralo to ku spokojnosti> Len potom ten extra koncak prestal hrat tak som to vratil do povodmeho stavu.

Teraz ked sa tam vozi mala tak aj tak nemozem moc pocuvat radio. Inac prisiel som na to ze ak das prehravat original cd tak to hra skvele a aj tie zadne repra v plate je pocut, ale ak dam nejaku nekvalitnu mp3 tak je to o nicom.

Odesláno
No takže som to skúšal a tie repráky hrajú ale strašne potichu, a ked pridám zvuk tak cítim že s tým zadný platom trochu trasie, ale nie je to nič moc. Zadné reproduktory hrajú riadne a tie v plate takmer nič. PecaTu ako to tebe hralo ked bol odpálený ten zosilnovač? Ak by som sa mohol spýtať, kde si to dával opravovať a koľko ťa vyšla oprava? Ďakujem

Jak zde již napsali kolegové tak ty zadní jsou basoví, ale na tom nic nemění že o sobě dají vědět(mě nefungovali vůbec). Jinak mě to opravoval známí elektrikář a celkem na to přišel hned kde je problém stačil mu k tomu jenom měřák, myslím že ty fičuriny tam jsou čtyři a ta jedna fičurina mě stála asi 400kč plus nějaké pívo za prácy. Mam to asi rok opravené a zatím naprostá pohoda.

Odesláno
No ja som tych ficurin mal 6. Tie ficuriny su koncove zosilnovace celkom slusnej kvality TDA1562Q pokial si dobre pamatam.

Možná si přesně nepamatuji kolik mi říkal že jich tam je:myslim, ale vím že měnil jenom jeden o ostatních řekl že jsou v poho a jak jsem již psal od té doby je klid.

Odesláno

V tych koncakoch to nebude, tiez sa s tym trapim neaku dobukym to hralo super, bolo to ako ked pustis priestorovy zvuk na domacom kine a tie zadne basove hrali riadne, v zosilovaci som uz vymenil skoro polovicu suciastok a nic, akurat to trosku lepsie hralo ked som tam dal TDA8560Q, neviem ci to nahodou nebude niekde v BSI alebo v radiu, co som si vsimol jeden problem, nefunguje automaticke pridavanie hlasitosti vzhladom na rychlost auta.

• O 6 let později...
Odesláno

Ja som mal ten isty problem velmi slabo az skoro vobec nehrali basaky vzadu v plate.Vymontoval som JBL zosilovac a kamarat sa nato pozrel.Problem nebol v koncovych zosilovacoch ale v jednom z 8smich predzosilovacov.je ich tam 8 kedze zosilovac ma 8 kanalov.Po vymene hra hudba v aute vyborne fakt ako na koncerte.Teraz uz vyrazne hraju zadne basaky.A len tak mimochodom sme zistili ze tento JBL zosilovac sa montoval aj do bavorakov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...