Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na této adrese jsou upravené pežotky, ale bouhžel se mi nepodsařilo dostat je na klubový web.http://www.ecosse-peugeot.co.uk/:(

Tak aspoň nejaký ten obrazek

bluesport_bonnet_t.jpg

vella_bonnet_t.jpg

cayman_t.jpg

16_1_b.JPG

dc_1.JPG

106.jpg

pj_106xs.jpg

206cam.jpg

206wrc.jpg

206cbleu.jpg

306.jpg

306dp.jpg

306dp.jpg

pj205kl2.jpg

505.jpg

pj_2052.jpg

pj_206dp.jpg

pj309kl2.jpg

[Editován dne 25/11/04 Tazman]

Odesláno

kdyby někdo z 206kařů měl zájem dodělat si kapotu pro sveho draka, mam jeden polotovar. zakladem je origo kapota, na ni nalaminovany evo6 difuzor. co zbyva? dat ji do laku a dat tam sitku. proc si ji nedodelam sam, kdyz je tak uzasna? prodal jsem male auto (mineno 206), takze proto.

Odesláno
Napsán autorem michal 206

kdyby někdo z 206kařů měl zájem dodělat si kapotu pro sveho draka, mam jeden polotovar. zakladem je origo kapota, na ni nalaminovany evo6 difuzor. co zbyva? dat ji do laku a dat tam sitku. proc si ji nedodelam sam, kdyz je tak uzasna? prodal jsem male auto (mineno 206), takze proto.

Foto by nebylo?

Odesláno

bylo, jen ho musim najit.

dokonc ejsme to odvezl i ve 206 3d, v coz jsem nedoufal... ale je to desne prakticke auticko. tak mi dej chvili casu a ja do nekde odstracham na cd, jo?

no normlaka cervena kapota a na ni laminatovej evosestkac, ale poslu, neboj

Odesláno

...jeste mi napadlo, kuci, mam doma po mem aute (206 hdi 90 ps) jete (ale v dobrem stavu-pouzitelne) kotouce, desticky, komplet tlumice, pera, tycky stabilizatoru, box filtru, nove sterace... a dalsi kravinky. nemate nekdo zaujem?

Odesláno

Nejlepší je ta zelená 306sedan co má deveře z HB. Mám doma fotky jak se to stavělo. Nrmálně vyřízli skoro celej bok a naimplantovali tam sloupek, dveře a boční okno z 3dveřáku.

Odesláno

To michal206 : Ty tlumiče co máš jsou originál nebo uprava sport. Mám už svoje v háji a měl bych je vyměnit možná bych vzal i ty stabilizátory. Nahoď cenu a pokud na to budu mít tak to vemu. Jo a náhodu nemáš lemy blátníků na 206 popř i prahy.:papa

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...