Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to pochopil, tak že i na zadek musíš mít homologovanou folii tedy atest i kartičku. Vpodstatě cokoliv co není homologované nemá na autě co dělat ne?

Folie chci jen na zadek.

Odesláno

musis mit na kazdem okne nalepeny atest a karticku ale vetsinou cajti koukaj jen na atest , na stk netuším . jinak na predku folie muze byt do nejake propustnosti ,tusim 35%

Odesláno

Na zadni okna si klidne nabouchej desky. nepotrebujes \"atest\" . Vsechny atesty a typove listy a ja nevim co jeste je pouze na to, ze vyrobce treba odpovida za kvalitu, ze nevyblednou atd atd

Ale vim ze tohle je zase otazka jak k tomu clovek pristupuje, bavil jsem s dvema dopravakama, jeden rekl to a druhy opak. Verdikt je ze to posuzuji podle toho kdo prijede :bacha

[upravil dne 28.9.2010 od ThorR]

Odesláno

Myslím, že přední okna můžou mít folie jen za předpokladu, že nejsou z výroby tónované. A myslím, že musí mít 65% propustnosti. Já jsem dostal za folie na předních oknech 500,- Kč. Měli propustnost jen 20% a hned potom letěly.

Odesláno
Na zadni okna si klidne nabouchej desky. nepotrebujes \"atest\" . Vsechny atesty a typove listy a ja nevim co jeste je pouze na to, ze vyrobce treba odpovida za kvalitu, ze nevyblednou atd atd

Ale vim ze tohle je zase otazka jak k tomu clovek pristupuje, bavil jsem s dvema dopravakama, jeden rekl to a druhy opak. Verdikt je ze to posuzuji podle toho kdo prijede :bacha

[upravil dne 28.9.2010 od ThorR]

co to tu placas za nezmysli.samozrejme potrebujes karticku a cislo.ked som mal na predoslom aute tak odomna pytali bezne karticku

Odesláno

Minimalni propustnost je 75%. Takze folii muzes dat maximalne 25% na ciste sklo. Ale auta uz maji z vyroby okna tonovana prave 25% takze folii dat nemuzes, meli to uz i felicie a nektere favority.

Odesláno
co to tu placas za nezmysli

Precti si to znova, pisu ze je to podle toho kdo te kontroluje. Ja jsem nikdy nic ukazovat nemusel. Navic jestli se bavis jak je to u vas, tak to ja nevim, bavim se o CR.

Odesláno

Přední boční okna mohou mít zatmavení max. 25% a tónovaná z výroby mají 22%.

Na Trpaslíka jsem si folie dával sám, žádnou kartičku ani nálepku atestu nemám. Policajti se na nic neptali a na STK se jen zeptal, jestli jsou jen vzadu nebo i vepředu (měl jsem stažený okýnka). Tak jsem mu řekl, že jen vzadu a okýnka přivřel, aby mi věřil. Na to řekl \"v pořádku\" a dál to neřešil...

Odesláno

Na 405 (černej break) jsem měl folie na zadních dveřích, i na pátých, zvenku neprůhledný a na bocích kufru byl od předchozího majitele namontovanej černej plast, náký plexisklo, zevnitř na tom byl nalepenej koberec. S policajtama nebyl žádnej problem, nikdy je to nezajmalo.

Odesláno

Výsledek dopadl takhle:

p4080085.th.jpgp4080086.th.jpgp4080084.th.jpgp4080082.th.jpgp4080081.th.jpgp4080087.th.jpg

Z větší dálky to vypadá dobře, při bližším zkoumání jsou vidět chybky, nejhorší je samozřejmě zadní okno, to se mi fakt moc nepovedlo...

Odesláno

Já jsem na P309 taky dával folie sám. a jak psal kolega výše, zadní okno se dělá fakt blbě, neměl jsem to dokonale změřené a moc se to nepovedlo. zadní boční byly docela v pohodě, bez bublinek a když nešla vytáhnout ke kraji, tak folii propíchneš a vymáčneš to, nic poznat není.

A proč to má flekaté, asi že to dlouho vyhlazoval a je prostě umakaná ta folie - foto těsně po nanesedí. Jinak pokud jde o zákony, tak vpředu max 25 % zatmavení, vzadu klidně plech - takto mi to sdělil Huml. Takže jak je napsáno výše, dopředu to nemá smysl - bud jsou už tonované, nebo lepit tak světlé nemá smysl.

[upravil dne 28/9/10 od MilanF1]

Odesláno

Celkem třetí auto se zatmavením, od druhé řady dozadu, řidič a spolujezdec ne, propustnost 20%, nikdo nikdy neřek ani popel. Jediné, co se mi stalo, že mi celník na čáře ukázal, abych stáhl zadní okno, protože jsem mu ukázal 4 pasy a on viděl jen ty dva vpředu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...