Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no niečo v takom zmysle ako hovoríš mi to robí, ale teda len motor samotné auto je v kľude. Otázky na odborníkov ... môže to byť vstrekovač, resp. ako zistím čo to je a ktorý vsterkovač to je?

Odesláno

Keď povolíš vysokotlaké trubky (prívodové) ku vstrekovačom po jednom. Povolíš a budeš počuť rozdiel v chode motora tak tá bi mala biť dobrá a keď sa nič nedeje alebo len veľmi slabý rozdiel tak v tom vstrekovači bude problém (Laická kontrola) alebo potom cez diagnostiku. Niekde som čítal že diagnostika nezistí závadu na vstrekovači keď je ešte v začiatočnej fáze poruchy.

Odesláno
Keď povolíš vysokotlaké trubky (prívodové) ku vstrekovačom po jednom. Povolíš a budeš počuť rozdiel v chode motora tak tá bi mala biť dobrá a keď sa nič nedeje alebo len veľmi slabý rozdiel tak v tom vstrekovači bude problém (Laická kontrola)

Ešte som to neskúšal (a ani nebudem), ale toto podľa mňa funguje len v systéme vstrekovania, kde má každý vstrek vlastné vedenie od čerpadla, čiže nie u common rail kde sú všetky vstreky prepojené spoločnou rampou. Tu keď povolíš jeden zo vstrekov znížiš tlak v celej rampe a teda ovplyvníš všetky vstreky nie len ten jeden povolený.

Odesláno

1. Ked mas podozrenie na vadny vstrek( dymivost, nepravidelny chod motora,....)

2. Niekedy byva v dosledku nekvalitnej nafty boldel na vstrekoch a v palivovom systeme a cistenie sa prevadza preto co som pisal v bode 1. Je to lacnejsia varianta ako menit cely vstrek ak to pomoze.

3. Neviem

4. Neviem

Dat to cistit len tak z prevencie nie je bohvie co a to pre zlu demontaz vstrekovacov.

Odesláno

Chlapi a nešlo by odskúšať tie vstrekovače jednotlivo tak že by sa odpojili tie konektory na vstrekovači samozrejme že po jednom, PP to určite bude hlásiť to mi je samozrejmé. Čo vy na to?

Odesláno

Nene.

Vstriky jsou napajene 80 Voltama a tim padem je tam nejaky menic napeti v jednotce.

Kdyz ho prudce odlehcis(odpojis vstrik)muzes ho znicit.

Co znamena jednotka fuč.

Odesláno

s otackami narazs na nieco???:-) alebo to malo iny dovod preco si to napisal...myslim ze viac otacok tam je pri tej rychlosti...ale nebudem sa otom priet lebo som si neni teraz isty...

EGR a co by snim mohlo byt?sme ho mali vonku a bol ako novy..ale to je asi 2 mesiace naspat....cize zase von a pozriet...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...