Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je to moc rychlý!

Dokážeš uspořádat sraz tak za 3-4 týdny ?

(ovšem perfektní sraz se vším všudy!)

Nebo se výhledově můžeme příští týden setkat ve Stuttgartu :D

Odesláno

na co kupovat celej pivovar když se člověk chce jen občas napít. :D včera jsem to jel s MAZDAřema a je to fajn projížďka. spíš akce jen pro pražáky.

Odesláno

pozdravuj Mazda Club a nás nech na pokoji.

Jinak, nabídka srazu, a to příští týden v Porche Muzeu stále platí.

vix, člen tohoto fóra :)

Odesláno

(nic proti prazakum)

U nas je taky kus dalnice vedouci mestem zpoplatnena(velmi by to pomohlo doprave kdyby usek asi 5km zpoplatnen nebyl) tak by mel fungovat vsude stejny metr, tudiz i u vas by mel byt zpoplatnen cely usek.

Odesláno

dneska jsem se tam jel jen tak projet a na najezdech byly znacky \"silnice pro motorova vozidla\" s dodatkovou tabulkou \"bez dalnicni znamky\"

Odesláno

Já v tom logiku nechápu: Takhle se řeší snaha dostat auta z města? Nějak to nechápu. Je dost lidí, kteří auto mají proto, aby si dojeli na nákup z jednoho konce města na druhý. Okruh by pro tento účel byl perfektní. Leč... proč si kupovat známku? Dostanou pryč leda kamiony. A to ještě jen v úseku Krč Barrandov. Kde jsou zácpy přes lanový most? Firmu máme na Chodovský. Ta je teď od D1 naprosto neprůjezdná, na D1 pozměnili pruhy a je to tam taky vo nervy... Uvidíme, jak se situace vyvrbí v průběhu času...

Odesláno

ja na nic zasadniho od pocernic po barandak neprisel, kazdopadne, pokud je nekde spoplatnena dobra silnice prvni triy tak proc ne vzdyt cr funguje jen jako tranzit, a to je to, co ja jako cech FAKT NECHCI KURVA.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...