Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Toužíte po 508 nebo ne?  

7 hlasů

1. 1. Anketa: Toužíte po 508 nebo ne?

• Ano, chtěl bych 508ku
      88
    • Ne, nechci 508 ani náhodou
      29

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ja nevim ... Je pekna, vsetko OK, paci sa mi ovela viac ako 407, asi po vsetkych strankach, ale ked prihliadnem na peniaze, tak bych si asi vybral neco u konkurence ...

Keby som na peniaze nepozeral, tak OK :)

Za mne tam chyba nejaky normalni benzinovy turbo motor, neco aspom 200 ps ...

Odesláno

no myslím, že když na Peugeot zatlačíte, tak 508 se dá pořídit za velmi slušné peníze.. já dostal slevu 170 000,- Kč na nové auto tak jsem si tam navymýšlel navigaci, vyhřívané sedačky atd.. když jsem to porovnal se škodovkou nebo pasatem, tak jsem cenově na tom nejlíp.. mohl by mě trumfnout max citroen C5, ale ten už je přece jen starší model :-)) takže za ty prachy snad přijede hooodně muziky :-)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Ahoj Stefano, dakujem za radu auto je definitivne objednane. Uz sa len dockat kedy dojde. :mrk

Ahojte chcem sa len pochvalit :) v piatok som si bol prevzat auto..... je to naozaj krasavec..... mam co robit aby som nespal pri nom v garazi ;) uz mi len treba dokupit take malickosti ako gumene koberceky a gumenu vanicku do kufra. To by sa uz patrilo upravit si aj profil...... Kazdemu zelam prijemny vecer :):papa

Odesláno

Had jeden. Len by ma teraz zaujimalo ako ti jazdi ten automat. Pred pol rokom som sa bol odviezt na jednom a poviem ti ze ma automat sklamal.Moj stary 4 stupnovy bol nadhera oproti tomuto. Akosikaj mu vsetko dlho trvalo. Bolo to ako robotizovana prevodovka. Predajca mi povedal ze uz je novy soft co to poriesi. Tak neviem. Ja tiez vazne uvazujem o tom swcko na buduci rok, len neviem ci benzin, alebo naftak. Budem sa viacmenej flakat po meste viac ako mimo mesta. Moja draha sa do tohoto auticka zalubila, len ja sa neviem este moc rozhodnut. Za mensiu cenu mozem mat fungel novu toyotu avensis so vsetkym moznym. Tak neviem. Inac som pokukoval aj po c5ke. Tiez vydarene auto.

No co. Uz len ti popriat hooodne stastnych km.

Odesláno

Asho gratulujem. No vidíš, tých pár mesiacov ubehlo a Ty si užívaš krásne auto. Prajem, aby si s ním zažil veľa pekných zážitkov a aby si čo najmenej musel navštevovať servis.

Odesláno
Had jeden. Len by ma teraz zaujimalo ako ti jazdi ten automat. Pred pol rokom som sa bol odviezt na jednom a poviem ti ze ma automat sklamal.Moj stary 4 stupnovy bol nadhera oproti tomuto. Akosikaj mu vsetko dlho trvalo. Bolo to ako robotizovana prevodovka. Predajca mi povedal ze uz je novy soft co to poriesi. Tak neviem. Ja tiez vazne uvazujem o tom swcko na buduci rok, len neviem ci benzin, alebo naftak. Budem sa viacmenej flakat po meste viac ako mimo mesta. Moja draha sa do tohoto auticka zalubila, len ja sa neviem este moc rozhodnut. Za mensiu cenu mozem mat fungel novu toyotu avensis so vsetkym moznym. Tak neviem. Inac som pokukoval aj po c5ke. Tiez vydarene auto.

No co. Uz len ti popriat hooodne stastnych km.

Nie nieje to had ale Lev ;)

Co sa tyka prevodovky je to taky rychlejsi automat, osobne som uz jazdil aj na VW DSG, vyskusal som si aj tzv. PowerShift od forda a tento mi pride o trosilinku pomalsi, ale slimak to naozaj nieje, radi naozaj luxusne. Jedine co mi tak trosku ani nemozem povedat ze vadilo ale pripadalo pomale je podradovanie pri predbiehani, predsa aj ta sekunda ked potrebujes rychlo obehnut moze byt niekedy vela. Ja som si to vykompenzoval tym ze ked vidim ze budem potrebovat rychlo vystrelit spoza kamiona a toho miesta tam na predbiehanie nieje bohvie ako vela tak si pomozem \"motylikom\" pod volantom. Podradim hoci aj o 2 stupne rucne a auto somnou vystreli jak sialene. Je to ozaj len o zvyku, ked mas cas tak to nechas nanho ale ak sa potrebujes ozaj poponahlat tak mu pomozes podradenim na motyliku a potom si to uz vyzsie radi znova samo a to robi ozaj rychlo. Ja som zatial nadmieru spokojny. GT je podla mna vydareny kociar ;) Ak sa ti mam prizant, tiez som sa pozeral po Avensise ale ked postavis tie dve auta k sebe dalej nevahas, je to ozaj vydareny kus. Ale kolko ludi tolko chuti a zena ma podla mna tiez dost vazne slovo :roker Co sa tyka jazdy vacsinou po meste tak by som GT urcite nekupoval a ani mozno ziadny iny diesel, predsa len tie kratke trasy tomu motoru nerobia dobrotu. Ale to je zase len vec nazoru.

Odesláno
Asho gratulujem. No vidíš, tých pár mesiacov ubehlo a Ty si užívaš krásne auto. Prajem, aby si s ním zažil veľa pekných zážitkov a aby si čo najmenej musel navštevovať servis.

Dakujem velmi pekne Stefano, kebyze si ma niekde videl (predsa len tych GT v modrej farbe vela po KE nepobehuje) tak sa kludne stav rad sa pochvalim :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera jsem koupil Peugeot 508 ALLURE 1,6 THP 156K MAN6

+ bi-xenonové samonatáčecí světlomety s ostřikovači a denními světly led

+ funkce smartbeam (adaptivní dálkové světlomety)

+ Parkovací asistent vpředu i vzadu + elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka

s osvětlením pro přístup k vozu + měření volného místa k zaparkování

+automatická klimatizace čtyřzónová + sluneční clony na zadních bočních oknech

+ sluneční clona na zadním skle +

béžová metalíza .

Předtím jsem měl 407 1.8 . První jízda 200 km super , spotřeba 6.5 .

Odesláno

Asho69: zkus když chceš předjíždět zprudka, ale opravdu zprudka sešlápnout plynový pedál až na podlahu. Mi to okamžitě podřadí až o dva stupně a to je fičák. Máš tuším stejnou převodovku, tak snad by se to mělo chovat podobně.

Odesláno

Laďa: Podle příspěvku si řadí s motýlkama pod volantem, viz \"tak si pomozem \"motylikom\" pod volantom\" . Nebo myslíš, že tam má řadící páku jako u Trabanta? . Takže má podle mě automat.:D

A jestli ne, tak se omlouvám. Jinak dneska za mnou stála 508 a fakt hezký.

Odesláno

Agrafik strašně moc se Ti omlouvám. Nějak jsem měl asi slabou chvilku a myslel jsem tvoje reakce je na člena sss21, který dal příspěvek před tebou a má manuální převodovku. Nevšiml jsem si tvého oslovení Asho69.

Odesláno

no bol som v pezote a pri tej prilezitosti som si sadal do aut, sadol som aj do 508 a porovnaval s 407... uprimne, zeby som ziskal nejako viac vymenou za 508 z pohladu vodica by som nemohol povedat. Kvalita materialov by som dokonca povedal, ze sla trochu dole, plasty su uz skor imitacia gumy ako koze a spodok palubovky su tvrde plasty. Na prave koleno som mal menej miesta ako v 407, sedadlo sice lepsie vedie bocny smer, ale je aj tvrdsie. Na dlhsie cesty by som volil 407.

Praktickost je ale na strane 508, vzadu citelne viac miesta, v kufri tiez aspon subjektivne - nepoznam udaje a nechce sa mi ich hladat...

Manualna prevodovka mi vylozene nesadla, lebo po zaradeni jednotky mala paka volu a tendenciu sa ako keby posunut doprava na miesto trojky, takze pri preradeni na dvojku som musel tlacit ku kolenu a k sebe, aby som zaradil dvojku, inac by mi tam padla stvorka. So 407 neviem porovnat, kedze som ju v manuale nesoferoval. Ale stale sa mi v nej sedelo lepsie ako v pasate, v ktorom som ovela viac nalepeny na celne sklo a vzdy tam mam taky pocit, ako vo skode 100 koli tomuto :-)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Je to krásné auto... sice varianta GT(kterou bych chtěl kvůli lepšímu podvozku) nedovoluje přibrat manuální převodovku :( a taky je vevnitř niže postavená střecha než ve 407 SW.... ale i tak.... seděl jsem v něm když jsem čekal na dia v pežo ( :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik ) a hodně se mi to auto líbí, je překrásné v bílé kůži :o ale to bych nedokázal udržovat, takže bych volil černou kůži :) ... jen ty prachy mít :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...