Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poradte mi co mám kupit za olej do posilovače řízení,případně nějaký postup výměny oleje.hledal jsem ve vyhledávači ale marně,někde jsem to tady četl ale nemůžu to najít,díky

Odesláno

ja se omlouvam, bral jsem to podle typu oleje, ktery jsem si daval do posilovace ja, a to byl \"Valvoline ATF Type D\" ovsem do vyhledavace jsem zadal jenom \"Valvoline ATF\".

Ten prvni splnuje specifikaci Dexron IID (ktera ve 406 ma byt a ktera je mimochodem napsana i na vicku vyrovnavaci nadrzky) a ten druhej splnuje specifikaci Dexron III, takze jsem to zamenil a napsal Dexron III.

Spravne je ovsem Dexron IID

Odesláno

tak panove v tomhle zase maji frantici bordel ....

predsedo ... v manualu se uvadi total fluide at 42, coz je 1000% dexron III :myslim

EDIT: omlouvam se, jsem ch..j, nevsiml jsem si, ze se jedna o old model ...:mad:

zde, dle manualu opravdu dexron IID, pardon ...

[upravil dne 15/9/10 od BV406]

Odesláno

...měnil jsem minulý měsíc. V Peugeotu mi dali -Total FLUIDE ATX, na nový model, se specifikací \"DEXRON II\". Koupil jsem jeden litr, což bylo málo. Musel jsem dokoupit ještě litr, ale v citroenu, kde mi dali opět Total FLUIDE ATX.

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...