Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nj, je tam:D

Mně se nikdy nepovedlo dostat samotnej ten magnet od kusu toho kovu, na kterým drží (nezkoušel jsem těch disků rozdělat moc, po třech pokusech jsem to vzdal).

Odesláno

Radku, Geomag právě musí obsahovat i tyčky. To, na co jsi dal odkaz, jsou neodymové magnety (v tomto případě kuličky) - to je právě to, co jsem si původně myslel, že máš v té pyramidě. :)

Ostatně magnety v HDD jsou právě neodymové. (Kuličky se dají vidět/levně koupit třeba tuná: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30801)

Odesláno

Jj, já to právě poté, co jsem poškodil povrchovku, vzdal - už se mi nelíbil. Získat starý disk u mě taky nebývá problém. :)

Odesláno

Jo u jednoho se mi taky odloupl ten chrom navrchu, ale jinak jsem jich sundal asi 20 a všechny bezproblemu, ale už jsou buchvi kde, ja mam asi 3

Jinak ty neodymový koule mužou bejt super na odreagování

Odesláno

RH: jen upřesním - navrchu není chrom, nýbrž nikl (používá se i zinek) a problém je v tom, že ten materiál s poškozenou povrchovkou poměrně úspěšně a rychle oxiduje.

Ty kuličky vypadají na obrázku mnohem větší, rozměry jsou tam uvedeny - lépe se odhadují podle těch videí.

Geomag pořizuje kolega svému pětiletému synovi k narozeninám.

Odesláno

ja tuhle dostala dva neodymove kulikove magnetky. prisla sem s tim do prace a uz druhej den prijel kuryr, protoze kolegove je potrebovali taky......a jak nektere maminy vydesily odrostla ditka predstavou, ze si an stara kolena poridily piering :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...