Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mam dotaz.Na prístrojovke mi vyhazuje hlašku abs tak som s tým zašiel do peugeotu kde to napíchly a po naslednej kontrole mi povedali že odišlo abs.Tak by ma zeujímalo či neexistuje niečo(nejaka firma)ktora to trebars repasuje.Nove sa mi teda kupovat nechce za tie prachy.:bojim

Odesláno

Predpokladám, že za takú diagnostiku si nič neplatil a tomu zodpovedá aj informácia, ktorú ti dali.

Samozrejme, diagnostika ukáže, či a ktoré čidlo je vadné, alebo prípadne výkonná jednotka.

Takže, ak chceš pokračovať doma - amatérsky, tak treba zistiť príčinu - najčastejšie je to čidlo u kolesa. Pozri kolesá, či blízko čidla je ten zúbkovaný prstenec, asi 2 mm vzdialený. Može byť prasknutý ten prstenec, utrhnuté čidlo, narazené čidlo, utrhnutý kábel, vadný konektor. Ak máš vzadu bubny, tak zúbky i čidlo sú schované, nie sú zvonka vidieť.

Čidlo by malo stáť asi 1500 Kč (odhadom).

Odesláno

hod VIN kod, pokud by byla opravdu spatna cela jednotka ABS mam jich nekolik funkcnich na prodej i z novych modelu, tak bych se podival, zda mam stejnou, ktera by pasovala do tveho auta

Odesláno

Tak vin musím pohladat.A na ostatne odpovede,servis po diagnostike samozrejme hladal problem,hovorili mi že tam može byt bublina v okruhu alebo pretrhnutý kabel ale vraj je problem v tej celej jednotke.Samozrejme ja sa tomu prd rozumiem.

Odesláno

Pisete ze diagnostika by mala odhalit ci je vadne cidlo alebo jednotka.Mne ABS blbne a zatial som bol v 3 servisoch a nikde nevedeli odhalit co to je.Musi to byt original diagnostika alebo to dokaze odhali aj obycajna?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...