Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

MilanF1 : Jj jedna je hotová ale už jsem \"nemohl\" .... Takže pokračování někdy jindy až bude čas a síla.

Torxovou hlavu měly 3 původní šrouby co drží čep v rameni. Bohužel to byl rozměr více jak T40 což je největší co já mám. Takže u dvou šroubů pomohly se sundáním sikovky (to byla teda makačka), třetí, který nešel ani do sikovek pořádně uchytit jsem oddělal tak, že jsem ubrousil hlavu a zbytek vyrazil kladivem a užším šroubem do kterého jsem mlátil. No prostě zase parádně vypráskaná servisní akcička ..

Pe.Tr : Přečti si SZ .. :D

[upravil dne 9/9/12 19:53 od Stibto]

Odesláno

Jo a Night Breakery jsou na autě :mrk Foto ale asi nemá cenu dělat s mým mobilem by bylo z toho prdlačku poznat ..

Odesláno

Sakra, tak já nevím, zda jsem používal vůbec torxy ... možná jsem to řešil úhlovou bruskou, protože nové šrouby byly u čepu od Godzily :D

Žárovky fotit nemusíš, ale hlavně, aby to svítilo :D

Odesláno

Jj svítí to fajnově. Mno tak vzhledem k tomu, že ten haluz zvuk se při projetí po montáži zase ozval soudím, že budu pokračovat ve výměnách až možná jednoho dne vyměním to, co to způsobovalo. To znáš Milane, co ? :)

Odesláno

Stibto: Já měnil čepy relativně nedávno a taky jsem na jednom měl torxy, ale naštěstí mám doma dobré vybavení, tak to šlo bez použití flexy či sikovek. :D:aut Dával jsem taky Delphi z AutoKelly a byly k tomu i klasické šrouby, takže to už šlo líp. Kdybych já dával moje porovnání starého a nového čepu, tak by to vypadalo hůř než ve Tvém případě...vlevo mi šlo čepem hýbat jedním prstem. :roll:D

Edit: Jinak mě dost hodně klepala na řidičově straně stabilizační tyčka a já si myslel, že to jde od zadní nápravy - byla rychle vyměněna (zde se to už bez flexy neobešlo) a je pokoj. :)

[upravil dne 10.9.12 19:13 od Stifler]

Odesláno

Mno ono aby toho nebylo malo tak mi zleva (nejspis) pro jizde neco tak jakoby popiskava, netusim, co to muze byt, bud nekde neco lehce dre, nebo je uvolnene. Projevuje se to pri jakekoliv nerovnosti ale pri jizde na 50kmh to v kabine vicemene neni slyset.

Ten cep sel taky rozpohybovat jednim prstem takze jsem na tom byl asi dost podobne :) Druhy na spolujezdcove strane jeste teprve budu menit tak jsem na nej take zvedav.

Odesláno

Stibto, taky to znám, zrovna teď mám auto v servise a hledá se, co kde bouchá a skřípe. Volali, že nic nenašli na nápravě, že to projeli, slyšeli a nic volnýho :bacha Namazali prý nápravu a pod prachovky kápli olejíčku. Takhle mě to řekli do telefonu :D Prý se to zlepšilo, ale auto si chtěli ještě nechat na případné další zkoumání. Dokonce jsem zažil poprvé to, co se mnou někdo u nás na maloměstě sepsal přijímací protokol. A to je prosím servis na vesnici. :o

Odesláno

Tak tomu se prave chci vyhnout vezt to do servisu \"ze mi tam neco cinka ..\" :roll

Odesláno

Ja mam nejak ted obecne malo casu se mi zda jinak uz bych to davno prohlidl a snad alespon prisle na to odkud se to nejspis ozyva . . . Jestli je to ale fakt od zadnich brzd nebo cehokoliv na zadni naprave tak budu pekne nasranej jelikoz ta je tam ted od cervence nova a dalo to dost prace a stalo dost penez :grr

Odesláno

Poslední cca měsíc mi 306tá připravuje jen samá překvapení ...

Počínaje lupáním zpředu (které se zatím nedaří odstranit), přes popískávání pravděpodobně (pro změnu) od zadního levého kola .... A dnes na mě po cestě do práce něco ze stropu káplo. Tak jsem sáhl hned na to vnitřní světélko a rázem prsty mokré :bacha

Na 99% to jde okolo antény, zajímavé ale je, že nepamatuju, že by se mi to někdy už stalo a s anténou jsem snad nikdy nehýbal.

FU*K !!!!

Ještě že mám doma modrý silikon z Kellyny, takže to zatáhnu a snad bude klid :grr

Odesláno

Jo, daj tam silikón a bude kľud... :super

Ja som raz prezmenu na umývarke zabudol na 206ke dať dolu tú 2m anténu a utrhlo ju skoro aj z plechom... takže silikó a ideš... ;)

Odesláno

Zrovna se na Service Boxu snazim najit schema jak je pridelana antenka ale asi se na to vykaslu a jen to obtahnu silikonem kolem dokola a uvidim. Jako nebylo ty vody moc ale ted je treba auto na cely den na parkovisti a jestli bude tak jak je ted tak tam asi budu mit pekne nakapano.

Jako neveril bych tomu ze to nekdy napisu ale posledni dobou me to auto zacina uz pekne srat ! :grr

Odesláno

se zatekáním jsem měl velké problémy v bývalé 106tce, tam začlo téct přes čelní sklo, anténu, i boční sklo :D naštěstí silikon to vše vyřešil :)

Odesláno

Jj jedine co mi trochu vadi ze kdyz jsem byl ted v AK pro cepy ramen nemeli bezbarvej silikon jen cervenej a modrej. Tak jsem vzal modrej (zase) s tim ze na modrem aute to takovy problem nebude. Ale tak to je kosmeticka zalezitost, hlavne aby to tesnilo.

Odesláno

Přesně jak píše Hurvajz. Taky jsem to tak na jaře řešil. Sundal světélko, odpojil anténu nechal vyschnout a poté podlepil silikonem a dotáhnul. Od té doby ani kapka. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...