Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
kehar, koblih: Sory, já psal o sadĕ bezpečnostních šroubů origo Peugeot. tedy ne tĕch klasických, obyčejných.

kehar: taky je mám obutý, v poho. malinko hlučnĕjší, ne moc. a míň mi to žere, ale to je asi tím, že klimča odpočívá

Vím že to sem ne patří ale říkali mi v Peugeotu že mám nechat topení stále na Auto, o znamená že je klima stále zapnutá?

Když vypnu na topení \"Auto\" tak se mlží zadní okno.

Odesláno
Bezpečnostní hlava má různý systém klíče. Podle použítého systému existuje množství kombinací a tím se odlišují cenou. Bezpečnostní šrouby třeba sicurit/sicubloc mají 20 kombinací, cena sady 300Kč/500Kč, Sicustar 400 kombinací cena kolem 1000Kč. Podobně je to u Guard. V prvním případě, pokud si zloděj omrkne kola a vidí, že je tam sicublock, stačí mu testnou 20 klíčů. je li tam sicustar, musel by jich mít 400...

Myslím, že žiješ v jiné vesmírné dimenzi než já. Představa, že někdo schraňuje přepravky ořechů od všech výrobců mi příjde úsměvná:mrk

Odesláno
kehar, koblih: Sory, já psal o sadĕ bezpečnostních šroubů origo Peugeot. tedy ne tĕch klasických, obyčejných.

kehar: taky je mám obutý, v poho. malinko hlučnĕjší, ne moc. a míň mi to žere, ale to je asi tím, že klimča odpočívá

Vím že to sem ne patří ale říkali mi v Peugeotu že mám nechat topení stále na Auto, o znamená že je klima stále zapnutá?

Když vypnu na topení \"Auto\" tak se mlží zadní okno.

A nejsou to nahodou svetla co mas mit zapnuty na auto? :mrk

Odesláno
Bezpečnostní hlava má různý systém klíče. Podle použítého systému existuje množství kombinací a tím se odlišují cenou. Bezpečnostní šrouby třeba sicurit/sicubloc mají 20 kombinací, cena sady 300Kč/500Kč, Sicustar 400 kombinací cena kolem 1000Kč. Podobně je to u Guard. V prvním případě, pokud si zloděj omrkne kola a vidí, že je tam sicublock, stačí mu testnou 20 klíčů. je li tam sicustar, musel by jich mít 400...

Myslím, že žiješ v jiné vesmírné dimenzi než já. Představa, že někdo schraňuje přepravky ořechů od všech výrobců mi příjde úsměvná:mrk

si nemyslím, pokud to nejsou smažky a zajímají je kola, ne hliník, určitě si to očíhnou a klidně přidou s klíčem, když nechtějí to kolo poškodit.

Odesláno
mcguard ma dvacet kombinaci a k tem se nemas jak dostat

tipl bych si, že kombinací bude víc než 20, ale je pravda, že mcgard má ten \"klíč\" tak hezky zkrytej, že není přiliš vidět, jaký tam patří, čímž je to hodně ztížené. Ono tak při ceně přes tisíc korun za sadu by to měl být lepší systém.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Tak na 16 kolach je jizda o poznani komfortnejsi.

Co mám přezuto na zimní 16, tak je to fajn, letní 17 mi teda vadí, je na nich všechno cítit. Mrzí mě, že jsem si nenechali ze starýho na nové ty letní 16. No co se dá dělat. Nevím, co ty chlapi na těch 17 vidí :D.

Odesláno

Nevím, co ty chlapi na těch 17 vidí :D.

Já mám na těch 16\" pořád tendenci přeměřovat tlak v pneu. Prostě to plave. Teď v zimě je to trochu nepříjemný, silnice samá díra a prostě to klouže. Na těch 17\" je sice cítit každá nerovnost, ale pocit stability je prostě lepší.

[upravil dne 17.12.2012 09:44 od Pacho69]

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Nemáte někdo obutý náhodou Michelin Alpine A4 215/55/R16, já je mám letos nové a přijdou mi hodně hlučné.

Sice po funuse :D, ale predsa:

v decembri som tiez kupil nové 16stky Michelin Aplin A4. Mne pripadaju celkom tiche - avsak nemam s cim porovnat, lebo som na ne naskocil priamo bez jazdenia na letnych.

ked vsak porovnam s tými co mam druhom aute (C4) na ktorom mam matadorky, tak tie micheliny su urcite tichsie

Odesláno

Prosim Vas,

Ti ktori mate v technicaku zapisane 17palcove kolesa - čo tam máte prosím uvedené (máte info aj aké pneu máte obuvať) :myslim

Totiz ja mam v TP zapisane len 16palcove a poznamku, ze letne pneu maju byt len so znízenym odporom valenia .

Rozmyslam totiz na leto obut 17palce :super - ale to by som potreboval aj zapisat do TP. Mate s tym prosim niekto v SR skusenost?

Vopred vdaka za Vase tipy.

Odesláno

To LG5008

je to v jiných záznamech na konci TP a já tam mám:

7x17 ET29: 215/50 R17 92H

7x17 ET29: 215/50 R17 92Q pro zimní provoz, maximální rychlost omezena

Odesláno

LG5008: jak píše Taylor. Asi bude trochu problém s 4x17 ET29, krom originálu od Peugeotů jsem to neviděl v žádné nabídce litých disků. Ale sem tam je vidět ET28 (WSP) nebo ET30 (Rondell). Dotz dělá ET32 (klasický pětipaprsek) a Ronal ET27. Každopádně pokud se ti povede nechat si zapsat ET25, tak tam už bude super výběr. Je otázka, jestli ti to někdo zapíše, musel bys mít homologaci disku pro ten model. Při ET 25 bude kolo o 4mm hloub v podběhu, jde o to aby při rejdu nedocházelo k doteku pneu s plechy/plasty podběhu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...