Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem to auto kupoval, tak mi prodejce tvrdil, že michelinky vydrží 60 000km. No kulové. Jak říká taylor, pežó je obouvá do nějakých šuntů.

Fakt mě zklamaly. Čekal jsem od nich alespoň 40-45 000.

Že by ruční brzda přibržďovala se mi nezdá. Když vyřadím rychlost, tak i na rovince jede auto jak urvané z řetězu.

Odesláno

Tak jsem dnes obul zimaky na plecháče a šup s nimi na auto.

V Peugeotu mi říkali že bych si měl koupit kontrolu tlaku v pneumatikách což jsem za ty prachy neudělal.

Co mě fakt překvapilo že to moje auto zjistilo až po újetí 15 km co jsem jel z práce domu, po té mě na to upozorní po každém nastartování.

Ani nechci pomyslet co kdyby ch píchl na origo elektronech, to bych za 15 km měl pneu tak zozválenou že by se nedala použít.myslel jsem že bude reagovat rychleji.:myslim

Odesláno

Vysvětlení může být takové, že když jsi v servise nastartoval (a auto se dotazovalo na přítomnost čidel a na tlak), tak letní kola ležela poblíž (do 50 m?). Po rozjezdu by se čekalo, až se kolo samo ozve, že má nízký tlak, což se nestalo.

Takže asi to reaguje rychle - v létě vyzkoušej nastartovat a pak upustit tlak.

Nicméně - na 607 jsem kontrolu měl, ale je to jedna ze zbytečností.

Měli ti taky okamžitě říct, že když to na zimákách nemáš, tak ti to hned v diagnostice vypnou - teď tě čeká další návštěva servisu navíc.

[upravil dne 27.10.2012 11:27 od P607Olda]

Odesláno

Taak,auto uz stoji na hnusnych plechach:( chtel bych koupit tady z inzerce 16ctky,ale maji et 18 a porad nevim jestli to mam risknout:( podle mne by to asi nemelo vadit,stejne se mi zdaji kola na 5008icce utopene:)

Odesláno

O víkendu jsem obul zimáky semperit speed grip2 na 17\".

Musím říct, že proti letním origo michelinám je to slast.

Vliv na to má určitě taky teplota, ale ty origo gumy podle mě nejsou dobré pro toto auto.

Odesláno

zooloo: Nejen elton má auto na elektronech. Já to řešil v létě, kdybych měl koupit plech za cca 1300kč a k tomu originál poklici, za 500Kč/ks, tedy za pár korun navím má 16\" elektron určený na zimu (žádná hnusná poklice), údržba stačí 1x měsíčně spláchnout sůl, takže není co řešit. Auto je na 16\" komfortnější, ale taky plavnější. Hlavně jsou to měkké zimáky. Jak foukáte na zimu?

co se týče sjetí, sundal jsem původní micheliny, přední 6,2mm, zadní 6,7mm, tak se mi víc nesjíždí zadní :-). V provozu od května 2012, najeto 13tkm, když to půjde stejně dál, tak těch 60tkm nejméne by měly vydržet.

[upravil dne 30.10.2012 14:20 od Pacho69]

Odesláno
Tak jsem dneska koupil šrouby M12 x 1.25 x 26 mm a jsou OK. Koupil jsem pro jistotu jen pár a cvičně zkusil nahodit jednoho zimního plecháče. Nikde nic nedře, mělo by to být v pořádku. Kus za 16,- Kč, dobrý kauf :)

A koupil jsi kulove nebo kuzelove sedlo? Jestli kulove tak kde? Diky.

Odesláno

loni jsem 16 foukal na 2,6 a silně se mi ojely prostředky, tak letos mám 2,2 a uvidím. Letní 17 jsou na autě doporučený 2,6 až 3,0 tak i podle toho bych řekl že vyšší profil na 16 by měl stačit míň foukat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...