Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevie niekto poradit menil som predne kotuce aj dosticky za nove a su tam take male ryhy,neviem ci sa tam dostal nejaky kamienok alebo co.P_206 1,4 55KW 2000

Odesláno

mozno si ich zle zabehol, ja mam ryhy tiez ale mam keramicke dosticky takze nic neobvykle...

BTW: ked je to 206 preco je to v sekcii 406? :myslim

Odesláno

Ja mam nove zadne asi 3 mesiace a tiez uz na jednom kotuci mam ryhu-malu ale je tam.

Ja si myslim ze to je od brzd. platnicky. Kto vie ake kusky kovu(miesto rakovinotvorneho azbestu) su zalisovane v oblozeni? Preto asi aj to piskanie pri brzdeni.

Odesláno
Původně zaslal: martis

ale zabrusit hrany dosticiek :) iba hrany a prestanu piskat.zarucene a overene :)

Zistil som ze mi piskaju len predne.Zadne su nove aj s kotucami a tie nepiskaju.(hrany maju od novoty zabrusene).

No otazka tu je preco sa tam robia tie ryhy.

Po obede tu hodim foto.

Odesláno
Původně zaslal: krtek 2

ked ti piskaju brzdy staci vybrat dosticky a potriet vazelinou ich opacnu stranu tu kovovu cast,pouziva sa na to medena vazelina

Toto som este nepocul. Zeby ten zvuk prichadzal od trenia medzi platnickou a piestom brzd.valca?

To je plocha ktoru treba natriet(ako pises).:myslim

Inak tie predne kotuce su uz total brutal,len necham uz dozit platnicky-zatial nasetrim korunky a pojdu nove komplet.

[upravil dne 2/9/10 Existujuci]

[upravil dne 2/9/10 Existujuci]

Odesláno

jedna se o zadni prave kolo

porad mi pribrzdovalo az se mi kourilo z desky, v servisu mi vymenili brzdic za nejaky starsi, ale funkcni ... ted nepribrzduje :)

ale co s tim ted ? muze byt chyba v desticce ? pulka plochy kotouce je proste brzdena a pulka ne a rezne ... staci vymenit desticku ? je mozne, ze se desticka, kdyz brzdic stale brzdil, obrousila v pulce vice a ta ted nedoleha na kotouc celou plochou ? mam zkusit vymenit desticku ? :)

Odesláno
Původně zaslal: BV406

jedna se o zadni prave kolo

porad mi pribrzdovalo az se mi kourilo z desky, v servisu mi vymenili brzdic za nejaky starsi, ale funkcni ... ted nepribrzduje :)

ale co s tim ted ? muze byt chyba v desticce ? pulka plochy kotouce je proste brzdena a pulka ne a rezne ... staci vymenit desticku ? je mozne, ze se desticka, kdyz brzdic stale brzdil, obrousila v pulce vice a ta ted nedoleha na kotouc celou plochou ? mam zkusit vymenit desticku ? :)

Ja som to menil cele komplet.Kotuce+dosticky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...