karbo Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Nevie niekto poradit menil som predne kotuce aj dosticky za nove a su tam take male ryhy,neviem ci sa tam dostal nejaky kamienok alebo co.P_206 1,4 55KW 2000 Citovat
Y2K Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 mozno si ich zle zabehol, ja mam ryhy tiez ale mam keramicke dosticky takze nic neobvykle... BTW: ked je to 206 preco je to v sekcii 406? Citovat
sweetyboy Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 ja bych to vidl na ten kaminek..myslim ze cesty na slovensku stejne nahovno jako tady v cechach Citovat
Existujuci Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Ja mam nove zadne asi 3 mesiace a tiez uz na jednom kotuci mam ryhu-malu ale je tam. Ja si myslim ze to je od brzd. platnicky. Kto vie ake kusky kovu(miesto rakovinotvorneho azbestu) su zalisovane v oblozeni? Preto asi aj to piskanie pri brzdeni. Citovat
krtek 2 Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 ked ti piskaju brzdy staci vybrat dosticky a potriet vazelinou ich opacnu stranu tu kovovu cast,pouziva sa na to medena vazelina Citovat
martis Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 ale zabrusit hrany dosticiek iba hrany a prestanu piskat.zarucene a overene Citovat
Existujuci Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: martis ale zabrusit hrany dosticiek iba hrany a prestanu piskat.zarucene a overene Zistil som ze mi piskaju len predne.Zadne su nove aj s kotucami a tie nepiskaju.(hrany maju od novoty zabrusene). No otazka tu je preco sa tam robia tie ryhy. Po obede tu hodim foto. Citovat
Existujuci Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: krtek 2 ked ti piskaju brzdy staci vybrat dosticky a potriet vazelinou ich opacnu stranu tu kovovu cast,pouziva sa na to medena vazelina Toto som este nepocul. Zeby ten zvuk prichadzal od trenia medzi platnickou a piestom brzd.valca? To je plocha ktoru treba natriet(ako pises). Inak tie predne kotuce su uz total brutal,len necham uz dozit platnicky-zatial nasetrim korunky a pojdu nove komplet. [upravil dne 2/9/10 Existujuci] [upravil dne 2/9/10 Existujuci] Citovat
AnotherOne Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Áno je to tak, píska zadná strana doštičiek pri trení o valček resp. strmeň. Preto majú niektoré doštičky na zadnej strane takú mäkkú antivibračnú podušku. Citovat
Existujuci Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Dobra rada nad zlato. Vyskusam pri montazi novych. Tu je foto.Na porovnanie. Z vnutornej casti som na to radsej nepozeral. [upravil dne 2/9/10 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 A s ryhou. [upravil dne 2/9/10 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 BV406: Moje su nove,cca 3 mesiace.Tak som nasrany! Stare vyzerali ako tvoje. Citovat
BV406 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 jedna se o zadni prave kolo porad mi pribrzdovalo az se mi kourilo z desky, v servisu mi vymenili brzdic za nejaky starsi, ale funkcni ... ted nepribrzduje ale co s tim ted ? muze byt chyba v desticce ? pulka plochy kotouce je proste brzdena a pulka ne a rezne ... staci vymenit desticku ? je mozne, ze se desticka, kdyz brzdic stale brzdil, obrousila v pulce vice a ta ted nedoleha na kotouc celou plochou ? mam zkusit vymenit desticku ? Citovat
Dano406 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Nejlépe sundat a nechat líznout na soustruhu a dát nové desky. Citovat
Existujuci Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Původně zaslal: BV406 jedna se o zadni prave kolo porad mi pribrzdovalo az se mi kourilo z desky, v servisu mi vymenili brzdic za nejaky starsi, ale funkcni ... ted nepribrzduje ale co s tim ted ? muze byt chyba v desticce ? pulka plochy kotouce je proste brzdena a pulka ne a rezne ... staci vymenit desticku ? je mozne, ze se desticka, kdyz brzdic stale brzdil, obrousila v pulce vice a ta ted nedoleha na kotouc celou plochou ? mam zkusit vymenit desticku ? Ja som to menil cele komplet.Kotuce+dosticky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.