terizekk Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Lidisky prosim pomozte mam 406 po povodnich je to snad vycisteni dobre jen mi nejde par veci a uz nevim co s nim delat nejdou mi zadny budiky nic to neukazuje presne. blinkry nejdou. ani svetla tlumeny, dalkace jdou ale tlumeny nejdou. cerpadlo neejde nevim kde najit pojistky presne a v cem je zavada. prosim o radu ci planek cely elektriky jestli byste byl nekdo ochotny a poslal mi klidne i na meil terizekk@email.cz nevim co kde najit uz vyzkousela jsem toho hodne a porad to nejde. prosim o rady dekuji Citovat
terizekk Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 rok 95 benzin 1.8 16v normalne s tim jezdim ale jen pres den pac nejdou tlumene svetla ani blinkry a cerpadlo mam zatim provizovne na spinac Citovat
čakom Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 zkoušela si narazový čídlo na levým předním hrnci tlumiče? [upravil dne 25.8.2010 čakom] Citovat
Ferry Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 cerpadlo je napajeny pres tzv. dvojite rele schovane v kastliku vedle RJ motoru, pak uz jde drat jen pres narazovou pojistku ( ta je vedle hrnce posilovace brzd, ma gumovou cepicku, pod kterou je kulicka, ktera vyskoci, je treba ji zamacknout) kolik vody v tom aute bylo? kam az sahala Citovat
terizekk Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 mno auto jsem mela cele pod vodou Citovat
Stifler Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 To byla v Turnově taková vysoká voda? Máš auto důkladně vysušené? Musí být veškerá voda z auta pryč - všechny kryty pootevírat nebo sundat a nechat všechno důkladně vyschnout na slunci, pak už nezbývá než hledat, co je kde špatně - do čeho nejde proud nebo co se kde vyzkratovalo atd. Jinak pojistky jsou v autě v motorovym prostoru za světlem na straně řidiče v černym čtvercovym kastliku a druhá pojistkovka je uvnitř auta pod volantem za plastovým krytem, tak se tam zkus podívat. Citovat
Ferry Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 jestli to bylo cely pod vodou, tak to se obavam, ze s tim budou uz jen cim dal vetsi problemy, kontakty vsech konektoru zkorodujou a obaval bych se, aby to jednoho krasneho dne nezaclo horet. Samozrejme nechci malovat certa na zed nebo prat nekomu neco zleho, ale v pripade komplet zatopenyho auta, bych od nej dal asi ruce pryc. Kolikrat kdyz clovek vidi pri rozebirani auta, co udela s kabelazi a konektory vzdusna vlhkost, tak si dovedu predstavit, co udela kompletni zatopeni. S tema svetlama bude problem nejspis v pacce pod volantem, ale kdyz to bylo cely pod vodou, tak tech mist, kde muze byt koroze kontaktu je spoustu Citovat
terizekk Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 nn auto bylo v bilim kostele pod vodou u pribuznestva jinak mam vsechno vycisteny vysuseny a doufam ze jsem zmakla vsechno jediny co neni vycisteny jsou sedacky ale ty vahazu a dam jiny pohodlensji tajty moc smrdej a ostatni je sand komplt cisty a myslim ze sem na nic nezapomela jen hledam zavadu do svetel nejde proud a nevim kde je chyba. tak jako blinkry nevim vubec proc nejdou a ty budiky taky ne Citovat
jozefsv Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 ak to bolo cele pod vodou tak by som to pouzil tak na nahradne diely.tazko povedat co tam je zle.to je praca pre elektrikara ktory tomu rozumie,nie pre rady cez pc a amaterske zasahy Citovat
Stifler Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Tak se zkus podívat do těch pojistkovek, zejména do té v autě pod volantem Citovat
John_Ice Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 a to se nedostala voda do motoru?? divím se,že to vůbec jede Citovat
terizekk Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 ne e voda v motoru nebyla nastesti jinak vsechny nadrze prevodovkovy olej vsechno proste kde neco bylo se vypustilo a vysictilo ale dela to neplechu s tou elektrikou a tim cepradlem akorat ze to nejde Citovat
terizekk Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 mate nekdo dalsi napady? prosim o vice rad moc moc dekuji Citovat
Dave_k Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Budíky vyndat rozdělat komplet vyfoukat kompresorem jestli tam není nějaká vlhkost. To samý s pojistkovou skříní a konektorama pod volantem. Tohle je opravdu na kompletní rozebrání plastů, čalounění a všeho aby jsi se dostala na všechny konektory a vodu z tama vyhnala. Jak už bylo výše psáno, bude lepší to rozprodat na díly a koupit jiný, třeba stejný. Tenhle ročník a obsah se dá ve slušným stavu do 35t sehnat. A hlavně nenarazit na podobně \"umytej\" kousek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.