Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 originaly jsu v 17\" hrozne , ani ty hokeny se me nelibi. charlie 1 to jsou team dynamics ty číno Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 psal jsem ,že VYPADAJÍ jako číny RSW:P:D Citovat
pipistrel Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 jaaaaj predsedo co to pises cierna farba a hokeny su naj kombinacia Citovat
chechet Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Opticky budou vypadat na aute jako 16 !! na tmave auto jedine svetle kola a na svetle tmave dovolim si nesouhlasit. Y2K mel na zlutem Coupé cerne rafky a vypadalo to, ze tam zadne kola nema. Citovat
Strejdakopec Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 thle kola bych okamžitě zařadil do sekce lidský nevkus...nic ve zlm ale lakovat kola těmito kombinacemi barev byl obrovskej omyl,jen zřídka je to opravdu vkusný ....většina lidí ti řekně že je lepší klasika..osobně bych tam dvoubarevný kola necpal...a jak tu psal charlie 1 fakt to vypadá jak vietnam RSW a podobný bláto.hlavně ať se to líbí tobě...být tebou dám bílý paprskový nebo opakem něco jako atlantis ve stříbrné ale nedávej tam rozhodně černou...můj názor:papa Citovat
Stuchy Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 no když tam dáš černou bude to jako tma to auto...je nepsaná pravda že tmavý auto potřebude doplňky (kola, lišta) aby se zvedlo jinak je to hnusnej bubák...dej tak Challengery nebo Hokenhaim 17 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 menší tuning z rána - já to nebyl Citovat
MJSytic Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 JJ, už jsem viděl. A to ses ani nepochlubil do tel. To máš za to, žes nekoupil pořádnej dárek k narozkám no Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 pěknej tuning,a docela při tom tlačil ,je to dost hluboký to je alespoň na kilo tmelu:( Citovat
MilanF1 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 :o:o To asi nebude od nákupního košíku ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 nekdo chtel napodobit logo moonster , prej si to mam dozelenat Citovat
ozzy56 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 předpokládám,že adresa (vizitka) nic, lidi jsou fakt hovada Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 ne v poho , vinik byl za volantem 207 , on to vystihl hezky Ferry. Mohl jsem dát manželce dnes k narozeninám prsten s diamantem ale takhle budu investovat do laku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.