Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Opticky budou vypadat na aute jako 16 !! na tmave auto jedine svetle kola a na svetle tmave ;)

dovolim si nesouhlasit. Y2K mel na zlutem Coupé cerne rafky a vypadalo to, ze tam zadne kola nema. :)

Odesláno

thle kola bych okamžitě zařadil do sekce lidský nevkus...nic ve zlm ale lakovat kola těmito kombinacemi barev byl obrovskej omyl,jen zřídka je to opravdu vkusný ....většina lidí ti řekně že je lepší klasika..osobně bych tam dvoubarevný kola necpal...a jak tu psal charlie 1 fakt to vypadá jak vietnam RSW a podobný bláto.hlavně ať se to líbí tobě...být tebou dám bílý paprskový nebo opakem něco jako atlantis ve stříbrné ale nedávej tam rozhodně černou...můj názor:papa

Odesláno

no když tam dáš černou bude to jako tma to auto...je nepsaná pravda že tmavý auto potřebude doplňky (kola, lišta) aby se zvedlo jinak je to hnusnej bubák...dej tak Challengery nebo Hokenhaim 17

• O 1 měsíc později...
Odesláno

JJ, už jsem viděl. A to ses ani nepochlubil do tel. :D

To máš za to, žes nekoupil pořádnej dárek k narozkám no :D

Odesláno

ne v poho , vinik byl za volantem 207 :D , on to vystihl hezky Ferry.

Mohl jsem dát manželce dnes k narozeninám prsten s diamantem ale takhle budu investovat do laku.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...