Dirk Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Nazdarek, uz som tu nedavno riesil problem s klucom, centralom atd. a dost ste mi tu pomohli a potrebujem zasa poradit. Cakam teraz na novy kluc, cize pouzivam povodny na mechanicke otvaranie, klasika. Mam, ale problem, s tymto klucom nemozem otvorit zadny kufor? Je to normalne, alebo je niekde problem? ..lebo uz som z toho dost zufaly. Budem vam moc vdacny za radu. Dirk Peugeot 406 combi Citovat
Ferry Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 jestli je to jen takovej ten servisni, celej kovovej, tak je to normalni, nezamknes a neodemknes s nim ani kastlik spolujezdce Citovat
Dirk Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Nie je cely kovovy, je to ten isty kluc, ktory som mal doteraz, s tym zabudovanym tlacitkom na central, ktore ale nefunguje a s tym klucom vsetko odomykam, ale kufor mi proste nejde... Citovat
Dirk Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 ...no vyzera to, ze sa asi naozaj do toho kufra nedostanem ) Citovat
t.rozhon Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 ahoj, něco podobného jsem řešil u berlinga. klíčem kufr neodemknu. v servisu mi řekli, že asi původní majitel udělal úpravu zámku proti zlodějům. Citovat
John_Ice Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 No a nebo se ti někdo snažil přes kufr dostat do vnitř.Todle se mi stalo.Normálně to fungovalo a jednoho krásného rána už jsem neotočil ten klíč v zámku (406).No a tejden na to mi ze 106 zmizelo rádio,auto normálně zamčené,jenom to rádio včudu(doklady jsem nechal na zadní sedačce pod bundou-já blbec oni větší)a taky nešel opět otevřít kufr s klíčkem.Takže to 406 se mi nedostali a do 106 jo a určitě šli přes kufr,proč by jinak zničeho nic nešel. Citovat
t.rozhon Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 já klíčem normálně otočím, ale zámek se neodemkne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.