Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek,

uz som tu nedavno riesil problem s klucom, centralom atd. a dost ste mi tu pomohli a potrebujem zasa poradit.

Cakam teraz na novy kluc, cize pouzivam povodny na mechanicke otvaranie, klasika. Mam, ale problem, s tymto klucom nemozem otvorit zadny kufor? Je to normalne, alebo je niekde problem? ..lebo uz som z toho dost zufaly. Budem vam moc vdacny za radu.

Dirk

Peugeot 406 combi

Odesláno

jestli je to jen takovej ten servisni, celej kovovej, tak je to normalni, nezamknes a neodemknes s nim ani kastlik spolujezdce

Odesláno

Nie je cely kovovy, je to ten isty kluc, ktory som mal doteraz, s tym zabudovanym tlacitkom na central, ktore ale nefunguje a s tym klucom vsetko odomykam, ale kufor mi proste nejde...:nevim

Odesláno

No a nebo se ti někdo snažil přes kufr dostat do vnitř.Todle se mi stalo.Normálně to fungovalo a jednoho krásného rána už jsem neotočil ten klíč v zámku (406).No a tejden na to mi ze 106 zmizelo rádio,auto normálně zamčené,jenom to rádio včudu(doklady jsem nechal na zadní sedačce pod bundou-já blbec oni větší)a taky nešel opět otevřít kufr s klíčkem.Takže to 406 se mi nedostali a do 106 jo a určitě šli přes kufr,proč by jinak zničeho nic nešel. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...