Přejít na obsah

Dirk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Trnava
  • Stát
    Slovenská republika

Dirk's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Dirk

    opat kluc....

    Dakujem vsetkym zucastnenym, postup zabral, zamykanie funguje! caute zasa niekedy.
  2. Dirk

    opat kluc....

    Je to original central, ktory je v aute od vyroby. Idem to skusit.. zatim
  3. Dirk

    opat kluc....

    Normalne blikaju smerovky. Pretoze auto je uzamknute, akonahle ho otvorim klucom a vojdem donvutra, tak senzory snimaju pohyb, tak sa tvari ako stale uzamknute - tym padom blikaju vsetky smerovky. Snad si rozumieme ). Ja som tento problem riesil asi pred 3 rokmi, a vtedy som to naparoval, len som si nemohol spomenut na ten postup. Skkusim vyskusat vase rady. Diky moc!
  4. Dirk

    opat kluc....

    Co je to tlacitko A? ...a mozem vliezt do auta mechanickym otvorenim? ..klucom samozrejme . Lebo akonahle otvorim, vsetko mi blika jak vianocny stromecek... diky inak!
  5. Nazdarek. Mam problem ako davnejsie, ale zabudol som ako ho vyriesit. Nejde mi otvorit auto s dialk. ovladacom (v kluci). Na kluci blika cervena dioda pri stlacani. Vymenil som aj bateriu v kluci a nic... Rano surne potrebujem auto a neviem sa donho dostat, takze asi viete ako mi je... Budem vam moc vdacny za urgentnut radu. Peugeot 406, 2,0 HDI Diky.
  6. Dirk

    problem so zamkom kufri (combi)

    ...no vyzera to, ze sa asi naozaj do toho kufra nedostanem )
  7. Dirk

    problem so zamkom kufri (combi)

    Nie je cely kovovy, je to ten isty kluc, ktory som mal doteraz, s tym zabudovanym tlacitkom na central, ktore ale nefunguje a s tym klucom vsetko odomykam, ale kufor mi proste nejde...
  8. Nazdarek, uz som tu nedavno riesil problem s klucom, centralom atd. a dost ste mi tu pomohli a potrebujem zasa poradit. Cakam teraz na novy kluc, cize pouzivam povodny na mechanicke otvaranie, klasika. Mam, ale problem, s tymto klucom nemozem otvorit zadny kufor? Je to normalne, alebo je niekde problem? ..lebo uz som z toho dost zufaly. Budem vam moc vdacny za radu. Dirk Peugeot 406 combi
  9. Dirk

    výmena baterky v kluci (central)

    diky moc za info, skusim sa na to rano pozriet.
  10. Dirk

    výmena baterky v kluci (central)

    ...nemaj obavy, baterku tam mam spravne... ) ...nedari sa mi sem hodit to foto, darmo, som tu novacik... a aj tak uz nemam dnes na to nervy. Kazdopadne som vam vdacny za rady. majte sa.
  11. Dirk

    výmena baterky v kluci (central)

    no ja uz som tu baterku vybral a zasa vlozil asi tak 5x, iba pri tom prvom raze ese blikala... teraz tam uz absolutne nic neblika a nereaguje. Do preletovavania a podobne sa pustat nebudem, nemam vybavenie... ...kazdopadne diky za rady, ale asi zajtra navstivim servis .
  12. Dirk

    výmena baterky v kluci (central)

    diky za radu , len problem uz je asi niekde inde. pretoze este vcera mi kluc aj blikal pri stlacani (zial to som nevedel dnesne info), no a teraz uz ani neblika a vobec nereaguje. A to je tam aj nova baterka. Je nejaka moznost, ze to spojazdnim?
  13. nazdarek, vie mi niekto poradit v com je problem, ked mi nejde otvorit central na aute? ..a to som len vymenil bateriu vnutri v kluci... Budem vam moc vdacny za radu!! peugeot 406 2,0 HDI
×
×
  • Vytvořit...