Jenda 309 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Tak přidávám další kousek s podezřele nízkou cenou, je to z Áček... taky se vám zdá že kapota nelícuje? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/8463558 Citovat
Eon Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Za ty prachy, jestli to trochu funguje, myslím dobrý Spíš ten plecháč se mi tam nelíbí. Citovat
Stifler Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Jenda 309 a Eon: No, jeden Cyclone se dá sehnat, takže cena není zlá. Ale budíky nasvědčují tomu, že je to rok 1998 maximálně, když to hodně přeženu, je to rok 1999. I boční lišty na dveřích vypovídají o tom, že to neni model 2000, který má již lakované lišty a má je kulatější. Jinak budíky u modelu 2000 nejsou v sudých číslech, ale v lichých (10, 30, 50 km/h atd...), takže si myslim, že pěkně kulej. Všiml jsem si toho už dýl, že to tam mají v nabídce, ale že je to z AAA, žak to bude mít určitě dost odmotáno z tachecu. Citovat
chechet Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 jestli tomu AAA nechali na tachometru 175000, tak realita bude asi 350000. jinak to smrdi slataninou. uz to kolo, pak prave zrcatko, ktere je zelene, listy ze starsiho auta (jak pise Stif) atd. ono S16/GTI-6 s rokem vyroby 2000 je docela rarita. ale cena asi odpovidajici. Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 ...prihazu taky jeden velmi levnej kousek, ale ze slovenska http://peugeot-306.autobazar.eu/20-s16-gti-id1975399.html [upravil dne 29/12/10 08:59 thoy_GTi 6] Citovat
Stifler Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Tak jsem tam dneska po ránu byl. Strávil jsem prohlídkou něco málo přes půl hodinky a prolezl jsem všechno, co se dalo. Tady jsou moje postřehy: - chybí pravý plastový práh a těsnící guma pod dveřmi spolujezdce, - kapota motoru je promáčklá dovnitř v místě znaku, ale nijak dramaticky, - levý zadní blatník byl nabouraný a není zrovna nijak dobře nalakovaný, jsou v laku viditelné rýhy asi od špatného leštění laku, - na levém zadním blatníku v místě toho špatného laku je také promáčklina dovnitř, ale taky to neni nic vážnýho, - koroze zadních dveří v pravym spodnim oblouku - v laku jsou bublinky, ale jen lokální malé místo, - v sedačce spolujezdce a v levé zadní sedačce je dírka až na molitan - typuju to na cigaretu, - vepředu nesedí nárazník - pod oběma světly asi nejsou na nárazníku úchyty nebo nejsou úchyty na kastli, - nesedí levá plastová lišta pod světlem (na straně řidiče) - chybí tam ten malý bílý plastový úchyt, - v předním nárazníku nedrží na jednom úchytu pravá mlhovka (u spolujezdce), - je ulomená horní západka držící chladič na straně řidiče (celkem nic nenormálního u 306ek), - jsou v zadních blatnících vylámané lemy směrem dovnitř - koroze minimální, - výfuková koncovka je dost velká a v levé části výřezu v nárazníku asi naráží do nárazníku a je to tam vyhoblovaný, sedřený, ale není to téměř vidět, - předek auta byl rovnaný, je to vidět na kastli za světlem na straně řidiče - lokální koroze, - nelícuje kapota k blatníkům, což bude důsledek zmáčklé masky na kapotě, - na autě byla měněna boční výklopná skla, ale to neni žádná závada, - zadní sklo je docela dost poškrábané a od stěrače to není, - tapecírung pravých dveří je utržený, nedrží v úchytech a pod tapecem je vidět spousta montážní pěny - asi provizorní uchycení, - nefunguje centrál na dálku - asi mají v klíčku vybitou baterii, - centrál na klíček ve dveřích řidiče neuzamkne dveře spolujezdce - taky žádná dramatická závada (měl jsem to i u svého GTička), - zámky ve všech třech dveřích jsou asi zatuhlé (ve dveřích spolujezdce málem zůstal klíček napořád), ochranné planžety všech zámků se nevracejí, zámky jsou tedy stále \"otevřené\", ale funkční, - v autě jsou měněny oba airbagy, pyropatrony jsou OK, - na diagnostice prej hlásí poruchu v pravé části motorového prostoru auta čidlo ABS - nefunguje nebo je odpojené, Více mě nějak už nenapadá, možná jsem na něco nepodstatného zapomněl. Auto prodejci nešlo nastartovat, chytilo až na třetí pokus a pod plynem, ale jinak chod motoru je normální, nikde nic neškube, neklepe, ani za jízdy nevrže (testovací jízdu jsem nejel, jen jsem pozoroval prodejce, když s autem vyjížděl z řady). Kdybych si ještě na něco vzpomněl, tak to sem napíšu. Jinak můj názor je takový, že to auto by potřebovalo solidní investici, aby se dostalo do \"běžného\" provozního stavu. Prodejné by alespoň pro mě bylo tak za 40.000,- Kč, max. 45.000,- Kč, víc určitě ne, přestože je to GTičko. Edit: Ještě jsem si vzpomněl na uražené oba horní úchyty předních světel. Tak už je tahle GTi-6ka opět na prodej. Někdo jí trošku opravil a prodává téměř za dvojnásobnou cenu, za kolik se prodávala. GTi-6ka na prodej Citovat
Béďa Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Prodejce je zřejmě optimista, minimálně co se týče hodnot uváděných popisu. Citovat
Dopiťák Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Pán do toho zřejmě nainvestoval 20 000kč(aspoň podle oprav v popisu) a teď neví co s tím protože to asi potřebuje další opravy.. Citovat
kujon106 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Proč si někdo koupí něco takovýho,opraví a pak to chce vyměnit za naftu, to je pro mě záhadou. [upravil dne 14.2.11 14:50 kujon106] Citovat
Laďa Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Tak jsem tam dneska po ránu byl. Strávil jsem prohlídkou něco málo přes půl hodinky a prolezl jsem všechno, co se dalo. Tady jsou moje postřehy: - chybí pravý plastový práh a těsnící guma pod dveřmi spolujezdce, - kapota motoru je promáčklá dovnitř v místě znaku, ale nijak dramaticky, - levý zadní blatník byl nabouraný a není zrovna nijak dobře nalakovaný, jsou v laku viditelné rýhy asi od špatného leštění laku, - na levém zadním blatníku v místě toho špatného laku je také promáčklina dovnitř, ale taky to neni nic vážnýho, - koroze zadních dveří v pravym spodnim oblouku - v laku jsou bublinky, ale jen lokální malé místo, - v sedačce spolujezdce a v levé zadní sedačce je dírka až na molitan - typuju to na cigaretu, - vepředu nesedí nárazník - pod oběma světly asi nejsou na nárazníku úchyty nebo nejsou úchyty na kastli, - nesedí levá plastová lišta pod světlem (na straně řidiče) - chybí tam ten malý bílý plastový úchyt, - v předním nárazníku nedrží na jednom úchytu pravá mlhovka (u spolujezdce), - je ulomená horní západka držící chladič na straně řidiče (celkem nic nenormálního u 306ek), - jsou v zadních blatnících vylámané lemy směrem dovnitř - koroze minimální, - výfuková koncovka je dost velká a v levé části výřezu v nárazníku asi naráží do nárazníku a je to tam vyhoblovaný, sedřený, ale není to téměř vidět, - předek auta byl rovnaný, je to vidět na kastli za světlem na straně řidiče - lokální koroze, - nelícuje kapota k blatníkům, což bude důsledek zmáčklé masky na kapotě, - na autě byla měněna boční výklopná skla, ale to neni žádná závada, - zadní sklo je docela dost poškrábané a od stěrače to není, - tapecírung pravých dveří je utržený, nedrží v úchytech a pod tapecem je vidět spousta montážní pěny - asi provizorní uchycení, - nefunguje centrál na dálku - asi mají v klíčku vybitou baterii, - centrál na klíček ve dveřích řidiče neuzamkne dveře spolujezdce - taky žádná dramatická závada (měl jsem to i u svého GTička), - zámky ve všech třech dveřích jsou asi zatuhlé (ve dveřích spolujezdce málem zůstal klíček napořád), ochranné planžety všech zámků se nevracejí, zámky jsou tedy stále \"otevřené\", ale funkční, - v autě jsou měněny oba airbagy, pyropatrony jsou OK, - na diagnostice prej hlásí poruchu v pravé části motorového prostoru auta čidlo ABS - nefunguje nebo je odpojené, Více mě nějak už nenapadá, možná jsem na něco nepodstatného zapomněl. Auto prodejci nešlo nastartovat, chytilo až na třetí pokus a pod plynem, ale jinak chod motoru je normální, nikde nic neškube, neklepe, ani za jízdy nevrže (testovací jízdu jsem nejel, jen jsem pozoroval prodejce, když s autem vyjížděl z řady). Kdybych si ještě na něco vzpomněl, tak to sem napíšu. Jinak můj názor je takový, že to auto by potřebovalo solidní investici, aby se dostalo do \"běžného\" provozního stavu. Prodejné by alespoň pro mě bylo tak za 40.000,- Kč, max. 45.000,- Kč, víc určitě ne, přestože je to GTičko. Edit: Ještě jsem si vzpomněl na uražené oba horní úchyty předních světel. Tak už je tahle GTi-6ka opět na prodej. Někdo jí trošku opravil a prodává téměř za dvojnásobnou cenu, za kolik se prodávala. GTi-6ka na prodej Tak už je naprodej zde na foru Citovat
AKCZ Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Ze by nam to zase zajel Stif okouknout a odskrtat veci ktere jsou opraveny a ktere jeste chybi? Citovat
vojta.kr Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 háá tady je to pořád tak dobře rychlé jak už sem psal k tomu inzerátu... jel sem v tom řízení v pohodě samozdřejmě je to rv. 98 takže starší nebylo o to moc pečováno, ale řekl bych že kamarád co to prodává si s tím docela vyhrál. A jinak pro Kujona, on je trochu blázen chtěl by naftu s 150 kw aspon má plány který nejsou ani nerealistický ale když se mu to povede tak jen dobře. A je to jen na něm Citovat
Vvitty Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 AKCZ: copak, potrebujes neco na okruhy ? Citovat
AKCZ Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Vvitty... jen ze zvedavosti Az to budu chtit hnat do cistokrevneho zavodaku tak pak mozna a budu shanet obouchanou a motorove vporadku Zatim me seriova varianta okruh/silnice vyhovuje Citovat
Stifler Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 AKCZ: Do Lípy fakt nepojedu, tohle byla náhoda, že jsem měl cestu do Liberce a shodou okolností přímo do tohodle bazaru, kde se to tenkrát prodávalo. Vim jen, že to bylo několikrát nabouráno a na předku je to znát a řekl bych, že to žádnej sebelepší mechanik nedokáže opravit, aby to znát nebylo. A co už jednou začne korodovat, tak už se to zastavit nedá. P.S.: nevim, jaký Bramba to teda má, ale já si nemyslim, že by sériové brzdy z GTi-6ky byly Bremba a jestli jsem viděl fotky dobře, tak to má sériové brzdiče. [upravil dne 16/2/11 18:56 Stifler] Citovat
vojta.kr Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 .. jinak z vlastní zkušenosti, moje bývalé GTi bylo taky zbušený na předek už když sem to koupil, a jezdilo to dobře sice sem měl v prdeli čepy řízení ale to už je jíná pohádka zas. né jak říkám když bude mít někdo zájem tak za podívání nic nedá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.