Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ABS Chyba

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny Peugeotaky.Chci se jen zeptat,rozsvitilo se mi abs a na dia jdu az ve stredu,muzu s tim autem jezdit?Nerozbiju neco?Nekdy,kdyz motor chcipnu a pak nastartuju,tak se nerozsviti a je vse ok.Diky za rady.Mam 407 2,0Hdi 100Kw:papa

Odesláno

ok diky.Jo nevis,kolik ten snimac nahodozu stoji?Jinak mam pak preskrtle ABS a ESP.Diky ti

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Cafte viete mi niekto poradit s demontazou senzorou ?? mam ich tam zapecene ako ..... !!! kludne ich mozem odtial odvrta alebo vybit?? nema to dake drazky?? dik moc za info.

Odesláno

Je tam jeden spínač a jeden vypínač. Teda na dvoch kontaktoch bude skrat. Keď ho stlačíš, tak tam kde bol predtým skrat bude nekonečno a na druhých dvoch kontaktoch bude skrat. Ktoré kontakty to ale sú sa nepamätám. Niekde som tu už dával aj schému zapojenia toho spínača skúsim ju nájsť.

Odesláno
Je tam jeden spínač a jeden vypínač. Teda na dvoch kontaktoch bude skrat. Keď ho stlačíš, tak tam kde bol predtým skrat bude nekonečno a na druhých dvoch kontaktoch bude skrat. Ktoré kontakty to ale sú sa nepamätám. Niekde som tu už dával aj schému zapojenia toho spínača skúsim ju nájsť.

Hmm, tak teraz neviem, či je spínač v háji, pretože na 1-2 je skrat, po stlačení nekonečno a na 3-4 je nekonečno a po stlačení skrat :grr

Odesláno

Tu je schéma. 2120 je ten spínač.

Nič si z toho nerob, že na meráku ukazuje dobre. Poriadne ho namoč kontoxom a precvakaj. Aj po založení ešte chvíľu nemusí fungovať dobre. Ja som mal problém s chybou ESP/ASR a od vystriekania je to už vyše dvoch mesiacov ok. Tiež to na meráku bolo v poriadku.

[upravil dne 20.9.2010 od AnotherOne]

post-14867-14109612845389_thumb.jpg

Odesláno
Tu je schéma. 2120 je ten spínač.

Super hneď si to niekam uložím, bo sa tu nejako strácajú obrázky :-(

Teraz som však z toho trocha mimo, pretože keď nie je stalčený pedál, tak je ten spínač respektíve ten doraz pri pedály stlačený a teda 1-2 je spojené a 3-4 rozpojené. Keď stlačím pedál, doraz sa posúva za pedálom a kontakt 1-2 sa rozpojí a 3-4 spojí alebo to chápem zle? Na spínači sú kontakty označené, takže predpokladám, že ich meriam dobre. Z tej schémy ale vyplýva, že je to úplne naopak:myslim

A ešte jedna otázočka, môže byť spínač v háji, aj keď meraním sa zdá OK? Díky ešte raz za rady

Odesláno

Môže by v háji aj keď sa zdá byť ok. Trochu opálené kontakty a to zopnutie/rozopnutie nepôjde synchrónne a vyhodnotí sa to ako chyba.

1 a 2 sú brzdové svetlá, teda v kľudovej polohe pedálu majú byť rozpojené kontakty.

[upravil dne 20.9.2010 od AnotherOne]

Odesláno
Nevím, ale myslím, že v klidovém stavu je spínač stlačený.

no veď práve aj mne sa zdá, že v kľudovej polohe je stlačený a teda 1-2 je rozpojený:myslim

[upravil dne 20/9/10 od patko79]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...