Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som bol pozriet na Moto GP v Brne...

A po ceste domov ma na dialnici zastavila hliadka a na moje prekvapenie mi oznamila ze nemam prednu SPZ.

Tak ak by ju niekto nahodou nasiel v okoli viete komu patri, ak nie, budem musiet novu vybavit...keby nahodou.

PN - 814 BM

PS: A zajtra sa ide aj do boxov :)

Odesláno

To ma tiez samozrejme napadlo a preto som bol hned na policii...

ale tam mi povedali ze je lepsie par dni pockat keby sa predsalen nasla, inak ma to bude stat asi 70 E

A tiez mi policajti povedali to iste, ze nemusim sa bat o zneuzitie, ide aj o auto nielen znacku ;)

[upravil dne 14.8.2010 Y2K]

Odesláno

Prostě si zaplatí a zažádá o novou. Tečka.

Čím dříve, tím lépe.

V uplynulém roce jsem toto zažil dvakrát. A nedávno, když do mě jeden Rakušan nacouval, jsem konečně pochopil, jak to chodí.

Mmch, RZtky měním stejně tak jako olej (půlrok nebo 10 tkm), nad stavem českých silnic se nepozastavuju (jistojistě jsou skvělé) a naše menšina má jistojistě větší zisky z něčeho jiného, než je kradení SPZ-tek.

\"Úřední šiml\" se nažere, mě to stojí 1000,- Kč a půldne dovolený, a jinak jsou všichni happy!

Prostě ji ztratil. Zažádá si holt o novou. Vy se jinak něčemu divíte? Vždyť je to tak běžný postup...

P.S.: Kdy jste naposledy viděli Š105 - já osobně už hodně dávno ... (dyť poslední sjela z výrobní linky před 20 lety)

Odesláno

No neviem ci je to len tak jednoduche. Ist na policiu, kupit nove znacky, noy technicak,poistovnu, tam nove karty, emisna, stk,....

Inac na cestu domov si daj na kus kartonu biely papier a tam napis svoju spz a daj za sklo. To by malo na prejazd stacit.

Odesláno
Původně zaslal: vix

Prostě si zaplatí a zažádá o novou. Tečka.

Čím dříve, tím lépe.

V uplynulém roce jsem toto zažil dvakrát. A nedávno, když do mě jeden Rakušan nacouval, jsem konečně pochopil, jak to chodí.

Mmch, RZtky měním stejně tak jako olej (půlrok nebo 10 tkm), nad stavem českých silnic se nepozastavuju (jistojistě jsou skvělé) a naše menšina má jistojistě větší zisky z něčeho jiného, než je kradení SPZ-tek.

\"Úřední šiml\" se nažere, mě to stojí 1000,- Kč a půldne dovolený, a jinak jsou všichni happy!

Prostě ji ztratil. Zažádá si holt o novou. Vy se jinak něčemu divíte? Vždyť je to tak běžný postup...

P.S.: Kdy jste naposledy viděli Š105 - já osobně už hodně dávno ... (dyť poslední sjela z výrobní linky před 20 lety)

bezny je si znacku prisroubovat a vydrzi pak treba cely zivot auta

Guest servisman
Odesláno

Ferry to máš pravdu,ale málokomu se chce to udělat a vrtati do RZ Pak se diví až ztratí RZ .

Odesláno

driv to bylo povinny, ted je to zakazany = sr..t na ne, ale kdyz ne teda vrtat, tak aspon prilepit penovou oboustrannou lepici paskou (prodava se napriklad na lepeni ozdobnych list na auto a drzi hodne fest)

Odesláno

Až pojedeš dom a zastavíjou tě,tak musíš dělat,že o tom nevíš... Jinak když bys řekl,že o tom víš tak je to na flastr!

Odesláno

Uz som aj naspat ;)

vsetko prebehlo hladko aj bez znacky...sice sa auta a nakoniec aj policajti za mnou otacali...ale ziadny problem...

Horsie je prave teraz ta zmena znacky a tie ostatne veci, poistovna, stk a tak...

Tak ma napada...co tak si niekde dat znacku vyrobit? to by neslo? :myslim

[upravil dne 15.8.2010 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...