Y2K Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Dnes som bol pozriet na Moto GP v Brne... A po ceste domov ma na dialnici zastavila hliadka a na moje prekvapenie mi oznamila ze nemam prednu SPZ. Tak ak by ju niekto nahodou nasiel v okoli viete komu patri, ak nie, budem musiet novu vybavit...keby nahodou. PN - 814 BM PS: A zajtra sa ide aj do boxov Citovat
Fusion Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Jels od VC dolu po té kostkové cestě? Tam z auta upadne snad i karoserie. Citovat
Y2K Odesláno 14. srpen 2010 Autor Odesláno 14. srpen 2010 No z hlavneho parkoviska smerom na dialnicu... Tak neviem co presne myslis. Sranda bude ked zajtra pojdem naspat bez znacky Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Jen aby někdo nepoužil tvoji SPZ na pumpě a nezaplatil :bacha:bacha Citovat
peugeot09 Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 No tak ono žlutých Coupé moc není a kdyby si ten dotyčný zmetek nandal SPZku na nějakýho toho Favorita, tak myslím, že Y2K z toho problém určitě mít nebude. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 To určitě né,já jen že tak některý občané rádi tankují bez zaplacení. Citovat
Y2K Odesláno 14. srpen 2010 Autor Odesláno 14. srpen 2010 To ma tiez samozrejme napadlo a preto som bol hned na policii... ale tam mi povedali ze je lepsie par dni pockat keby sa predsalen nasla, inak ma to bude stat asi 70 E A tiez mi policajti povedali to iste, ze nemusim sa bat o zneuzitie, ide aj o auto nielen znacku [upravil dne 14.8.2010 Y2K] Citovat
peugeot09 Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Když si představím zadarmo tankující a následně brutálně rychle ujíždějící Š105 nebo něco podobnýho, musím se nechtěně usmívat... Citovat
vix Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Prostě si zaplatí a zažádá o novou. Tečka. Čím dříve, tím lépe. V uplynulém roce jsem toto zažil dvakrát. A nedávno, když do mě jeden Rakušan nacouval, jsem konečně pochopil, jak to chodí. Mmch, RZtky měním stejně tak jako olej (půlrok nebo 10 tkm), nad stavem českých silnic se nepozastavuju (jistojistě jsou skvělé) a naše menšina má jistojistě větší zisky z něčeho jiného, než je kradení SPZ-tek. \"Úřední šiml\" se nažere, mě to stojí 1000,- Kč a půldne dovolený, a jinak jsou všichni happy! Prostě ji ztratil. Zažádá si holt o novou. Vy se jinak něčemu divíte? Vždyť je to tak běžný postup... P.S.: Kdy jste naposledy viděli Š105 - já osobně už hodně dávno ... (dyť poslední sjela z výrobní linky před 20 lety) Citovat
jofo Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 No neviem ci je to len tak jednoduche. Ist na policiu, kupit nove znacky, noy technicak,poistovnu, tam nove karty, emisna, stk,.... Inac na cestu domov si daj na kus kartonu biely papier a tam napis svoju spz a daj za sklo. To by malo na prejazd stacit. Citovat
Ferry Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Původně zaslal: vix Prostě si zaplatí a zažádá o novou. Tečka. Čím dříve, tím lépe. V uplynulém roce jsem toto zažil dvakrát. A nedávno, když do mě jeden Rakušan nacouval, jsem konečně pochopil, jak to chodí. Mmch, RZtky měním stejně tak jako olej (půlrok nebo 10 tkm), nad stavem českých silnic se nepozastavuju (jistojistě jsou skvělé) a naše menšina má jistojistě větší zisky z něčeho jiného, než je kradení SPZ-tek. \"Úřední šiml\" se nažere, mě to stojí 1000,- Kč a půldne dovolený, a jinak jsou všichni happy! Prostě ji ztratil. Zažádá si holt o novou. Vy se jinak něčemu divíte? Vždyť je to tak běžný postup... P.S.: Kdy jste naposledy viděli Š105 - já osobně už hodně dávno ... (dyť poslední sjela z výrobní linky před 20 lety) bezny je si znacku prisroubovat a vydrzi pak treba cely zivot auta Citovat
Guest servisman Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Ferry to máš pravdu,ale málokomu se chce to udělat a vrtati do RZ Pak se diví až ztratí RZ . Citovat
Martin 1981 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 FERRY u nas znacku nemozes vrtat,robia potom problemy Citovat
Durko Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 no jedno je fakt u nás je zakázané vrtať do značky šak je to dobrý biznys. ja som ju navrtal uplne hore a pripáskoval k rámiku. Citovat
Qcko Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Len to nehovorte kaprovi ze sa nemoze vrtat do znacky ... kazdopadne u nas je to tak, no:roll Citovat
Ferry Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 driv to bylo povinny, ted je to zakazany = sr..t na ne, ale kdyz ne teda vrtat, tak aspon prilepit penovou oboustrannou lepici paskou (prodava se napriklad na lepeni ozdobnych list na auto a drzi hodne fest) Citovat
KoudaK Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Až pojedeš dom a zastavíjou tě,tak musíš dělat,že o tom nevíš... Jinak když bys řekl,že o tom víš tak je to na flastr! Citovat
Y2K Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 Uz som aj naspat vsetko prebehlo hladko aj bez znacky...sice sa auta a nakoniec aj policajti za mnou otacali...ale ziadny problem... Horsie je prave teraz ta zmena znacky a tie ostatne veci, poistovna, stk a tak... Tak ma napada...co tak si niekde dat znacku vyrobit? to by neslo? [upravil dne 15.8.2010 Y2K] Citovat
pipistrel Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 neviem ci to vyrobenie by nebolo ako falsovanie brane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.