Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak se s vama podeli o svuj pribeh :nevim

Situace je taková:

Dnes jsem ráno kolem desáte hodiny přišel k vozu a zjistil že mám proraženou zadní levou lampu u vozu.. kusy plastu se válely na silnici. Z poškození je patrno že nejde o vandalismus ale očividně o díru po madle popelnice jež je přesne ve stejné výši. Parkuju za panelovým domem kde jsou u každého vchodu popelnice vedle chodníku spojující silnici a vchody domu (zároveň vedle silnice, v rohu těchto spojnic). Do každeho \"čtverce\" pro popelnici je udelán malý nájezd kvůli hraně obrubniku. Parkoval jsem na miste hned za popelnici resp za nájezdem do \"čtverce\" a rozhodně jsem nezasahoval do prostoru nájezdu. Tím pádem je teorie taková že při manipulaci s popelnicí ať už k vozu popelářů nebo zpět mi to rozbili. Co s tím? Spolknout hořké sousto a koupit nove svetlo za 1500? :myslim

Uprimne me to celkem nastvalo.. vzheldem k tomu ze jako studujici clovek nemam zrovna na rozhazovani a vsecko obracim trikrat dokola :aut tak me to i celkem mrzi.. :bojim

Celkovy pohled na situaci

CLOSE UP

JAK SE TO STALO

[upravil dne 12.8.2010 The_LL]

Odesláno

No jestli jsi to přímo neviděl nebo nemáš svědka tak s tím neuděláš nic. Na policii to sice nahlásit můžeš, ale pochybuju, že budou vynakládat nějakou energii na to aby našli toho kdo ti rozbil světlo za 1500.

Odesláno

Nedokážeš. Mmch. kupovat zadní světlo za 1500 je ultrapíčovina, zadních světel se všude válí mraky a nikdo je nechce, takže jej dostaneš za pár stovek.

Odesláno

PCR je samozrejme treba resit na miste, ted uz pozde bycha honit.

btw. nam jednou na firmu prinesla pani asi litr za ulamane sterace na sluzebaku od sveho nezdarneho syna, ze ji pry posilaji z okrsku.

nuda je donuti sem tam i neco vysetrit :)

[upravil dne 12|8|10 .mycTD]

Odesláno

1500 svetlo je ciste orientacne dle ceniku kelly :) tam bych to samozrejme nekupoval.. a prave proto ze nemam svedky a nebyl sem u toho tak sam tusim ze s tim nic nenadelam... ale zajimaly me alternativy ktere me nenapadly pokud teda nejaky takovy byly ;) a o to mi slo... THX za reakce..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...