The_LL Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Ahoj tak se s vama podeli o svuj pribeh Situace je taková: Dnes jsem ráno kolem desáte hodiny přišel k vozu a zjistil že mám proraženou zadní levou lampu u vozu.. kusy plastu se válely na silnici. Z poškození je patrno že nejde o vandalismus ale očividně o díru po madle popelnice jež je přesne ve stejné výši. Parkuju za panelovým domem kde jsou u každého vchodu popelnice vedle chodníku spojující silnici a vchody domu (zároveň vedle silnice, v rohu těchto spojnic). Do každeho \"čtverce\" pro popelnici je udelán malý nájezd kvůli hraně obrubniku. Parkoval jsem na miste hned za popelnici resp za nájezdem do \"čtverce\" a rozhodně jsem nezasahoval do prostoru nájezdu. Tím pádem je teorie taková že při manipulaci s popelnicí ať už k vozu popelářů nebo zpět mi to rozbili. Co s tím? Spolknout hořké sousto a koupit nove svetlo za 1500? Uprimne me to celkem nastvalo.. vzheldem k tomu ze jako studujici clovek nemam zrovna na rozhazovani a vsecko obracim trikrat dokola tak me to i celkem mrzi.. Celkovy pohled na situaci CLOSE UP JAK SE TO STALO [upravil dne 12.8.2010 The_LL] Citovat
.mycTD Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 povolat PCR a nasledne pojistovna, co jineho chces vymyslet? Citovat
Driver Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 No jestli jsi to přímo neviděl nebo nemáš svědka tak s tím neuděláš nic. Na policii to sice nahlásit můžeš, ale pochybuju, že budou vynakládat nějakou energii na to aby našli toho kdo ti rozbil světlo za 1500. Citovat
georgegg Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 to nas.re, ale snad by se nechalo sehnat od někoho tady z klubu levněj, třeba člen Devils-night by moh mít Citovat
oddie Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Nedokážeš. Mmch. kupovat zadní světlo za 1500 je ultrapíčovina, zadních světel se všude válí mraky a nikdo je nechce, takže jej dostaneš za pár stovek. Citovat
.mycTD Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 PCR je samozrejme treba resit na miste, ted uz pozde bycha honit. btw. nam jednou na firmu prinesla pani asi litr za ulamane sterace na sluzebaku od sveho nezdarneho syna, ze ji pry posilaji z okrsku. nuda je donuti sem tam i neco vysetrit [upravil dne 12|8|10 .mycTD] Citovat
The_LL Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 1500 svetlo je ciste orientacne dle ceniku kelly tam bych to samozrejme nekupoval.. a prave proto ze nemam svedky a nebyl sem u toho tak sam tusim ze s tim nic nenadelam... ale zajimaly me alternativy ktere me nenapadly pokud teda nejaky takovy byly a o to mi slo... THX za reakce.. Citovat
KingSpade Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 alternativy?...počkat si na popeláře a poptat se jich jestli něco neví Citovat
Péťa Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Jedině, že by se popeláři přiznali, na takové případy jsou pojištěni. Jinak je to neznámý Citovat
Ravel Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 za patnáck kil ti prodám obě válí se mi tu už tři roky Citovat
Jirkap Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Nemá to cenu řešit, měl jsem podobnou situaci a na konec jsem to přestal řešit. Jen jsem se hádal PSAS Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 taky to mohl byt nejaky vandal co si hral s popelnici :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.