Medvěd Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Ale určitě musíš mít štěstí v lásce ........ nebo výhledově vyhraješ minimálně nějakejch xxx miloušů, půjčíš mi pak? :mrk [upravil dne 6/1/2011 14:35 Medvěd] Citovat
godzila.01 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 No já v lásce rozhodně... Asi jako ve všem... No pokud bych někdy něco vyhrál, tak bych ti úměrnou část klidně věnoval, ale s mým štěstím radši ani moc nesázím, co vsadím to stejně nevyjde, i když je to tutovka.... Takže z toho strach nemám .... Citovat
CelticGirl Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 godzila.01: U Tebe bych se spíš bála, že vyhraju sto milionů a tiket někde ztratím, vyhodím atd. Neklesej na mysli, třeba je to to poslední, co tomu autu je Citovat
godzila.01 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 No to že je to to poslední tomu nevěřím, ani já, ani nikdo z fora... Na mysli neklesám, to bych se z toho musel jedině pos*at... Jo a když jsi nakoula ty miliony, tak vám povím jednu věc, co mi asi nebudete věřit, ale fakt se to stalo.... Máma bývalé přítelkyně spoustu let sázela jedny a ty samé čísla ve sportce, sázel je i její otec a nikdy ty čísla nevyhráli .... Jednou jsem byl u nich a mamince se nechtělo v zimě půl kilometru na benzínku, nám to zapomněla říct at jí to vsadíme a tak ty čísla samozřejmě vyšli... a všechny.... Bylo tam tenkrát necelých 70.000.000 kč ! Smůla mně provází , provázela a bude provázet celým životem a nejen mne, ale i všechny co znám, takže na mně pozor a pokud sázíte stejná čísla, nevynechejte ..... Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Godzilo, veřejně se distancuju od toho, že bych se s Tebou snad jen okrajově znal, jen tak totiž mohu dožít vysokého věku ve zdraví :bojim Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 je vidět, že láska k vozu je víc, než láska k ženě...,tak to ma byt,tak je to spravne Citovat
Birkov Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Jak může někdo napsat, že láska k vozu je víc než láska k ženě, neřkuli že to tak má být? To je řekl bych hodně nešťastné. Jdeli vám o to, že do auta dáváte pořád peníze, pak nejvíce milujete svůj byt,barák, podnájem Citovat
godzila.01 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 Medvěd : Už jen moje virtuální přítomnost zde silně negativně ovlivnuje tvojí karmu.... ozzy56 : Asi tak nějak... Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Jak může někdo napsat, že láska k vozu je víc než láska k ženě, neřkuli že to tak má být? To je řekl bych hodně nešťastné. Jdeli vám o to, že do auta dáváte pořád peníze, pak nejvíce milujete svůj byt,barák, podnájem zkus se dívat na svět s humorem...,co jiného to může být, než obrovská láska k vozu--většina mu tady píše,at to shodí ze skály, ale on je spokojený... a tak to má být, tak je to správné Citovat
godzila.01 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 No spokojený zase tolika nejsem... si tu postěžuju, zapláču si a je mi hned dobře... a může se opravovat dál.... Citovat
Tomin0007 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Zakládám spolek za opravení godzilovy káry..... nesmíme tomuto utrpení jen tak přihlížet .... takže optimisti sem Citovat
Tomin0007 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 no co, no ... prostě mi po přečtení tohoto vlákna ukápla slza dojetí :roker Citovat
godzila.01 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 To asi více lidem .... :D Mně ukapává slza při každým placení v servise.... Citovat
godzila.01 Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 Ehm... Jak bych to jen napsal... I druhé objednané čidlo, tentokrát od jiného výrobce bylo vadné, tak jsem dneska objednal třikrát dražší originál a to snad už fungovat bude.... Takže auto stále nejezdí.... Citovat
Bendy_- Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Já jak si to tu pročítám, tak najednou mam strach namontovat ty díly od tebe aby se to nepřeneslo na mě jestli si je třeba nezaklel :-D Citovat
godzila.01 Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 Bendy_- : Nevím čoveče, mně se díly na reklamace zatím nevrací, za minulej rok byla jen jedna jediná, tohle \"štěstí\" vychytávám vždycky jenom já.... Tak samozřejmě lepší jak zákazník, ale stejně mám ukrutnou kliku... Citovat
godzila.01 Odesláno 10. leden 2011 Autor Odesláno 10. leden 2011 Hmmm tak dneska přišlo to originální čidlo, auto jede, ale je v háji zapalovací lišta... Takže další věc, už ji mám objednanou na zítra, tak to snad už pak bude v pořádku, ale už je toho na mně nějak moc.... :fnuk Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 miluju to objednávání v pežo--tak se stavte zítra, nejpozději pozítří...--člověk chápe, že nemohou mít na skladě všechno, ale proč nemají zrovna to, co potřebuju?? Citovat
godzila.01 Odesláno 10. leden 2011 Autor Odesláno 10. leden 2011 ozzy56 : No asi tak nějak no .... Ale jo, já si počkám zase do zítra, ale už to uato opravdu potřebuju a ne aby mi stálo měsíc v servizu.... Hlavně to teda bude pěknej účet, musím najít nějakýho \"dobráka\" co to tam za mně zatáhne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.