Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale určitě musíš mít štěstí v lásce ........ :D

nebo výhledově vyhraješ minimálně nějakejch xxx miloušů, půjčíš mi pak? :mrk:mrk

[upravil dne 6/1/2011 14:35 Medvěd]

Odesláno

No já v lásce rozhodně... Asi jako ve všem... :D

No pokud bych někdy něco vyhrál, tak bych ti úměrnou část klidně věnoval, ale s mým štěstím radši ani moc nesázím, co vsadím to stejně nevyjde, i když je to tutovka.... :D Takže z toho strach nemám .... :aut

Odesláno

No to že je to to poslední tomu nevěřím, ani já, ani nikdo z fora... :D Na mysli neklesám, to bych se z toho musel jedině pos*at... :D

Jo a když jsi nakoula ty miliony, tak vám povím jednu věc, co mi asi nebudete věřit, ale fakt se to stalo.... Máma bývalé přítelkyně spoustu let sázela jedny a ty samé čísla ve sportce, sázel je i její otec a nikdy ty čísla nevyhráli .... Jednou jsem byl u nich a mamince se nechtělo v zimě půl kilometru na benzínku, nám to zapomněla říct at jí to vsadíme a tak ty čísla samozřejmě vyšli... a všechny.... Bylo tam tenkrát necelých 70.000.000 kč ! Smůla mně provází , provázela a bude provázet celým životem a nejen mne, ale i všechny co znám, takže na mně pozor a pokud sázíte stejná čísla, nevynechejte .....:aut

Odesláno

Godzilo, veřejně se distancuju od toho, že bych se s Tebou snad jen okrajově znal, jen tak totiž mohu dožít vysokého věku ve zdraví :bojim:bojim

Odesláno

Jak může někdo napsat, že láska k vozu je víc než láska k ženě, neřkuli že to tak má být?

To je řekl bych hodně nešťastné.

Jdeli vám o to, že do auta dáváte pořád peníze, pak nejvíce milujete svůj byt,barák, podnájem :o

Odesláno
Jak může někdo napsat, že láska k vozu je víc než láska k ženě, neřkuli že to tak má být?

To je řekl bych hodně nešťastné.

Jdeli vám o to, že do auta dáváte pořád peníze, pak nejvíce milujete svůj byt,barák, podnájem :o

zkus se dívat na svět s humorem...,co jiného to může být, než obrovská láska k vozu--většina mu tady píše,at to shodí ze skály, ale on je spokojený... a tak to má být, tak je to správné :)

Odesláno

Ehm... Jak bych to jen napsal... :D I druhé objednané čidlo, tentokrát od jiného výrobce bylo vadné, tak jsem dneska objednal třikrát dražší originál a to snad už fungovat bude.... :D Takže auto stále nejezdí.... :roll

Odesláno

Bendy_- : Nevím čoveče, mně se díly na reklamace zatím nevrací, za minulej rok byla jen jedna jediná, tohle \"štěstí\" vychytávám vždycky jenom já.... :( Tak samozřejmě lepší jak zákazník, ale stejně mám ukrutnou kliku... :D

Odesláno

Hmmm tak dneska přišlo to originální čidlo, auto jede, ale je v háji zapalovací lišta... :( Takže další věc, už ji mám objednanou na zítra, tak to snad už pak bude v pořádku, ale už je toho na mně nějak moc.... :grr:fnuk

Odesláno

miluju to objednávání v pežo--tak se stavte zítra, nejpozději pozítří...:grr--člověk chápe, že nemohou mít na skladě všechno, ale proč nemají zrovna to, co potřebuju?? :D

Odesláno

ozzy56 : No asi tak nějak no .... Ale jo, já si počkám zase do zítra, ale už to uato opravdu potřebuju a ne aby mi stálo měsíc v servizu.... :( Hlavně to teda bude pěknej účet, musím najít nějakýho \"dobráka\" co to tam za mně zatáhne... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...