Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vie niekto poradit zimne pneu ake su dobre.. este nemam kupene.. tak potreboval by som este helfnut s diskami co musim tiez kupovat.. kolesa su tam asi 4x108

v technicaku pre R15 -> ET27 vie mi niekto povedat co udava tento udaj?

16\" a 17\" mam ET31

dakujem

Odesláno

na tom disku to je vidno teda ked mas plechace..tak je to tam vyrazene.. aspon co som zatial videl .. ale preco aj tie pneumatiky ten rzchlostny koeficient pozeraju.. ked povolena rychlost je max 130 na dialnici.. to nechapem

Odesláno

Jde o to, že by sis mohl koupit levnější pneu s nižším koeficintem rychlosti a to kolo by Ti pak mohlo třeba prdnout. Ta rychlost uváděná na pneu je max. rychlost jakou může kolo dlouhodobě jet.

Jinak si myslím že policajti se hlavně dívají na rozměr palců kol, zda máš 16\" 17\", pochopitelně že když budeš mít menší ET než máš mít, třeba o 2cm tak Ti kolo poleze hodně ven a už to potom policajty taky provokuje

Jinak tady máš nějaký info ohledně kol a pneu;)

[upravil dne 6/8/10 Šalda]

Odesláno

Kým mu to koleso nebude trčať von z blatníkov, tak to nikoho provokovať nebude. Aspoň ja som s tým zatiaľ ešte problémy nemal a to už ma zelení obzerali :) Kolesá mám prakticky zarovno s vonkajším lemom. Ten priemer je určite podstatnejší a dá sa rýchlo skontrolovať. S ET si netreba robiť ťažkú hlavu...

• O 3 týdny později...
Odesláno

řeším koupy zimních gum....v TP mám rychlostní index u kol 91H (tedy do 210km/h)....můžu dát na auto i 91T (do 190km/hod ? u stejné gumy rozdílného indexu je docela rozdíl v ceně

díky

• O 3 týdny později...
Odesláno
řeším koupy zimních gum....v TP mám rychlostní index u kol 91H (tedy do 210km/h)....můžu dát na auto i 91T (do 190km/hod ? u stejné gumy rozdílného indexu je docela rozdíl v ceně

díky

jasne, kludne tam daj Tckove, ja by som mal tiez mat H, ale mam T, tez koli cene... ta max. rychlost je udavana pri max. zatazi auta tusim. no a plne nalozenym autom neviem ci niekedy v zivote pojdem 190km/h... v nemecku tiez jazdim len do cca 160km/h, to kvoli spotrebe, nad 160 uz brutalne stupa...

Odesláno
Vie niekto poradit zimne pneu ake su dobre.. este nemam kupene.. tak potreboval by som este helfnut s diskami co musim tiez kupovat.. kolesa su tam asi 4x108

v technicaku pre R15 -> ET27 vie mi niekto povedat co udava tento udaj?

16\" a 17\" mam ET31

dakujem

ja som minuly rok kupoval Goodyear UltraGrip 7+ 195/65R15 za necelych 51eur/kus. nemozem si ich vynachvalit. bol som fakt prekvapeny aky grip maju pri nizkych teplotach, dokonca aj na snehu. za tu cenu jednoznacna kupa (205/55R16 boli uz za 63eur, no na zimu je vyssi profil vhodnejsi)... inak tie gumy boli vitazom testu ADAC na sezonu 2008/2009... :)

kupoval som aj disky, plechace tusim 6,5Jx15 (alebo 7J? uz neviem, ale to je jedno) roztec 4x108, ET27, cena nejak 42eur/kus...

Odesláno

doteraz som mal letne vzdy micheliny, tie stare boli nezodratelne ale tieto posledne sa mi zda ze sa deru rychlo. 2 mm z dezenu po 10tis km je dost tak preto zimne zoberem nieco ine ako michelin

zimne som mal nejake yokohami a poslednu sezonu uz neboli nic moc, tento rok asi vyskusam Dunlop SP WINTER SPORT 3D alebo goodyear ultra grip 7+...neviem sa rozhodnut ale asi koli zivotnosti zoberem dunlopy

[upravil dne 14/9/10 od shark734]

Odesláno
doteraz som mal letne vzdy micheliny, tie stare boli nezodratelne ale tieto posledne sa mi zda ze sa deru rychlo. 2 mm z dezenu po 10tis km je dost tak preto zimne zoberem nieco ine ako michelin

zimne som mal nejake yokohami a poslednu sezonu uz neboli nic moc, tento rok asi vyskusam Dunlop SP WINTER SPORT 3D alebo goodyear ultra grip 7+...neviem sa rozhodnut ale asi koli zivotnosti zoberem dunlopy

[upravil dne 14/9/10 od shark734]

Prve gumy ti vydrzia 0km-60 000km(cca) ale dalsie ti uz nevydrzia 60 000km. Auto sa opotrebuva(tlmice,capy) a tym skor zoderies dumy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...