Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

koupil jsem si transmiter a potřebuji poradit jak vyřešit jeho slabé hraní.Myslím tím to ,že když mám radio stanici na určitou hlasitost a přeonu na transmiter tak hraje slaběji a mám ho na plno.Nemáte zkušenosti?

Odesláno

Jaký máš typ? (fotku)

Starší hrály slabě, novější dobře nebo trochu slaběji (to jde vydržet).

Na novějších lze hlasitost modulace nastavit ovladačem. Kromě toho lze u .mp3 nastavit hlasitost přepsáním nějakého kódu na začátku skladby, pomocí prográmku.

Odesláno

To by mě zajímalo nemáš na ten program odkaz? Jinak je to MP3 car z aukra ovladačem to mám na plno.Pije mi krev když přepnu na radio nebo CD tak to řve a musím s tím hýbat.

• O 4 týdny později...
Guest miky007miky
Odesláno

Já jsem koupil transmiter SENCOR a myslel sem,že ho rozšlapu jak slabo hraje,volume na \'\'max\'\' jak na rádiu tak na transmiteru a krása hudby v čoudu.

Odesláno

no co su vam take drahe?

z ebay za par flokov..a hra v pohode.. ak chces na tom nieco ine ..tak v prvom rade vymen autoradio aj na sd karty a potom repro..

ten trasmitter nieje zazracna palicka ;):roker

Guest miky007miky
Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Co tohle? http://www.uzasne-darky.cz/162/kazetovy-mp3-prehravac.html Docela by mě zajímalo, jak to hraje.

Už jsem to sem někam dával, zatim o tom nikdo nic nenapsal.

[upravil dne 3/9/10 Benžík]

Tohle sem zkoušel před 7 lety a žádnej zázrak,taky zklamání.Ozyvalo se z repráků hodně šumu jak ze starého LP.
Odesláno
Já jsem koupil transmiter SENCOR a myslel sem,že ho rozšlapu jak slabo hraje,volume na \'\'max\'\' jak na rádiu tak na transmiteru a krása hudby v čoudu.

Ja som si dnes kúpil tak isto SENCOR ale s RDS ( konečne sú tieto vecičky za normálnu cenu a nielen iba pre iPody) aby sa mi zobrazovali názvy skladieb na displeji a hraje to v pohode ( nie som nejaký audiofil, hlavne nech to slušne hraje na dlhé trasy ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...