Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak som si neska rano vsimol,... ked som pustil sierace a presli po skle jak po asfalte ze tusim primrzlo :) ,scem sa spytat co pouzivate na zamrznute skla, nemyslim na skrabku ale myslim na nejaky pripravok co nastriekam na sklo a ten bordel potom pojde dobre dole...

Odesláno

ja osobne jsem hrozne linej a skrabani skla mne ani trosku nebavi... takze postup mam tento, pokud je rozumne pod nulou...tak do -10, skouknu sterace, zda neprimrzly, pripadne lehce odtrhnu a pak z auta pouze ostrikovace se stiranim... mam tam nemrzku do -40, nikdy neredim a kdyz ozelis nejakou tu kapalinu, tak to behem chvilky zvladne... /bacha na to, pokud se ti to uz zda OK a rychleji se rozjedes, muze zacit namrzat i rozetrena kapalina! a vidis velky prd ... kdyz je vice pod nulou, mam rozmr. spray, nastrikam, odevru branu a kdyz se vratim, setru.... sporive varuju, je u toho velka spotreba nemrz. smesi!

Odesláno

Já používám takovou tu špricflašku s rozprašovačem s neředěnou zimní kapalinou do ostřikovačů. Poprskám tím nejdřív přední sklo (pokud na něm není sníh) a než do obejdu dokola a nastartuju tak to \"odmrzne\". Stěrače pokud jsou přimrzlý to taky \"pustí\".

Odesláno

cece, ja uz ti ani nevim, ja sem naposledy skrabal sklo asi pred dvouma rokama :D to vis, stat pod strechou ma neco do sebe, jinak kdyz sem mel jeste Corsu (86, priserne schnila). tak jsem ji nastarotval, pustil naplnou ofuk, pak oskrabal predni sklo a ostatni okna, vlezl dovnitr a oskrabal okna z druhe strany :D:D

Odesláno

Mám origoš rozmrazovač na sklo ve špric flašce a je úplně na HOVNO.to nastříkáš, samozřejmě to sleze, a ihned to zmrzne. Je v tom asi voda nebo co.5eším to tím, že přikrývám sklo igelitem.Noviny jdou taky, ale trhají se.

Odesláno

Ja myslim, ze oskrabani namrazy je uplne normalni postup a ja jsem s tim smirenej, mas to dole za chvilku a hlavne to pak uz nenamrzne jako kapalina, co tam nalejete. Takze clovek by nemel byt linej. :P

Odesláno
Napsán autorem dtyrkas

Ja myslim, ze oskrabani namrazy je uplne normalni postup a ja jsem s tim smirenej, mas to dole za chvilku a hlavne to pak uz nenamrzne jako kapalina, co tam nalejete. Takze clovek by nemel byt linej. :P

v ten den som skrabal okno este raz... a jak hovoris neny nad klasicky postup... secky tie shity v flascickach su na hovno... nastartovat auto, pustit ventilator na predne sklo, pustit rozmrazovanie zadneho skla a skrabat......

Odesláno

jo, musím potvrdit, že poslední postup vždy zabere... nastartovat, fukary naplno, zadní sklo, odrbat škrabkou... i když si tím pálím do vlatních řad, náš (značkový firemní) odmrazovač skel funguje do té míry, že sice odstraní námrazu, ale pro změnu se v tom okamžiku zamlží okno zevnitř....

J.

PS: značku vám neprozradím, ale naše pěny (tmely, silikony) opravdu jSOU DÁL... :papa

[Editován dne 12/11/04 jbily]

Odesláno

Ja tam mam nastrikany ten sajrajt jak pak udajne nemusis stirat steracema, to sice moc nefunguje, ale funguje to na namrazu, neprichyta se tak na sklo, jde lehce seskrabnout- kouzlo nechteneho:D

Odesláno
Napsán autorem lamancha

Ja tam mam nastrikany ten sajrajt jak pak udajne nemusis stirat steracema, to sice moc nefunguje, ale funguje to na namrazu, neprichyta se tak na sklo, jde lehce seskrabnout- kouzlo nechteneho:D

Jak se ten sajrajt jmenuje?

Odesláno

Když použiješ ten odmrazovac ve spreji, tak nemusíš nechávat auto tak dlouho běžet se studeným motorem na volnoběh, nespálíš tolik benzínu ani si nepoškrábeš sklo atd...

Ale některý ty odmrazovače jsou dost agresivní a dávaj zabrat gumovým těsněním a karoserii.

• O 2 roky později...
Odesláno

Máte někdo zkušenost s tím, že se mu po odmrazovacím spreji nějak poškodil lak, těsnění, stěrače nebo sklo?

Kvůli času a taky proto, že se bojím, aby se stěrkou sklo nepoškrábalo, aplikuju ten sprej. Ale když vidím, jak rychle ta námraza mizí, říkám si, že to teda musí být sakra sajrajt! A vzhledem k tomu, že to stojí pár šupů (30-60 kč), tak úplnej klid na duši nemám. :myslim

Myslíte, že je to v poho??

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Já používám takovou tu špricflašku s rozprašovačem s neředěnou zimní kapalinou do ostřikovačů. Poprskám tím nejdřív přední sklo (pokud na něm není sníh) a než do obejdu dokola a nastartuju tak to \"odmrzne\". Stěrače pokud jsou přimrzlý to taky \"pustí\".

Taky tak to dělám, aby jsem si nedoškrábal přední sklo. :myslim

Odesláno

ten rozmrazovac ve spricflasce je naprd..ma to v sobe asi neajky glukol nebo lih, a ten se pochvilce vypari, a zustane jen voda, ktera zmrzne, mam s tim spatne zkusenosti. Oskrabat at jde videt na cestu a okraje rozmrznout az se auto zahreje..jinak na noc prikryvej auto nebo predni sklo aspon nejakou plachtou

Odesláno

Ja mam sprej od sheronu, a nemuzu si stezovat je to hned dole a ani me to z5tne nezmrzne ! Takze rani nastrikam jedu do prace a kdyz du z prace nemam to ani trochu zamrzli az zase rano , takze asi tak:D:super ale skrabat led skrabkou ze skla :aut to me ani nehne postrikam a je to hned pryc! :super

[upravil dne 17.2.07 Jogin]

Odesláno

Obycajnou umelohmotnou skrabkou sklo urcite neposkrabes, ak na tom nie je 0,5 cm ladu, je to asi najucinnejsi sposob. Hned potom pustit ofuk a mozes ist. Automaticky sa zapina klima, aby sa zvnutra nerosilo okno - fakt to funguje.Len mi neni jasne, ako to zmiesava vzduch, kolko studeneho pusta dovnutra, ked je vonku trebars -1 st. (myslim automaticka klima, ktora riadi zmiesavacie motorceky na kureni) a zaroven musi aj dovnutra kurit. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...