Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Nenasiel by sa niekto z okolia Malaciek alebo BA kto ma doma dia a vedel by aktivovat denne svietenie, pripadne ine funkcie. Mam 407 sw r.v. 2006, RT3 velky farebny display. Urcite by sme sa dohodli aj na nejakej financnej odmene. Vopred vdaka. SZ

Odesláno

Denní svícení jde do menu doplnit, ale od výroby tam být nemusí. Třeba já ho tam neměl a HonzaZ mi to musel aktivovat, aby se mi tam ta nabídka objevila.

[upravil dne 11/2/12 11:08 od Mike407]

Odesláno

do rt3 doplnit do menu denne svietenie pokial viem nejde, iba natvrdo ho aktivovat , alebo potom zase cez pc deaktivovat, doplnit do menu sa dalo u malych displeyoch ako rd4 ,,,

Odesláno

Vždyť je to ale v podstatě to samé. Samozřejmě jak u malého mono displeje nebo velkého barevného to jde aktivovat. U starších malých mono to nejde ani doplnit ani aktivovat.

Odesláno

no neviem, ja som to mal chvilu aktivovane cez pc, ale ked som niekde stal na mieste v zime , tak v podstate som musel stale svietit min parkovackami, no nedalo sa uplne zhasnut a pritom mat nastartovane, mne osobne to vadilo tak som si to deaktivoval, keby to bolo v menu rt3 bolo by to fajn, napriklad namiesto svetelneho senzora ktory je v podstate uz teraz naprd :cool:

Odesláno

Už se to tu někde řešilo. Při aktivovaném denním svícení svítí pouze potkávací světla, ale palubní deska ne. Ta se rozsvěcí buď když zapneš světla manuálně, nebo když máš aktivované automatické svícení a rozsvítí světelný senzor.

Odesláno

Joozino mne ide o tie vybojky co stoja 40eciek :) a vy ostatni no no no :P to by bolo horsie ako ked \"stlmim palubku a trubi\" (bejvavalo na 106)

[upravil dne 11/2/12 21:43 od poldy]

Odesláno

hm, no tak museli nieco doplnit teda peugeotaci, lebo mne to ani v povazskej bystrici , a ani v trencine peugeote doplnit nevedeli, ze to nejde,,, kde to presne maju hladat keby nahodou zase povedali ze sa to neda , aby som vedel im pomoct :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...