Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

petice proti bodům....  

1. 1. petice proti bodům....

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Já bych to zrušil,nebo přepracoval na úroveň německa , za chlast mega pokuta a klidně deset let zákaz řízení za opakování vězení,taktéž za nehodu v opilosti a cokoli kde je chlast,ten na silnice nepatří....

Odesláno

Ja sem dostal body za rychlost v obci(54km/h jsem jel) pak dvakrat za pas(v prostějově!!! kreteni nepochhopí že když rozvažím zastavaju každých 200m, ale neudělaš nic)chlastat nechlastam za volantem a přesto mam celkem dost bodiku :( Asi mam fakt smůlu bo jak někdy vydím jak někteří jezdí:nevim Tak si říkam že jsou na mě domluvení :D

P.S. teď sem si vzpoměl dostal jsem 100kč pokuty zato že jsem nedal blinkr když sem vyjižděl z kruhače:D taky v prostějově:D:D

[upravil dne 31/7/10 Mišak]

Odesláno

Medvěd

mám rodinu v Německu i v Rakousku, jezdím tam pravidelně od převratu,(do té doby mě ti rudí zmrdi nepustili), vím velmi dobře jak jezdí PŘEVAŽNA většina řidičů v obou zemích--že jsou hajzli všude,je jasné...,ale tady je historicky nejlepší prostředí pro korupci, jelikož Čech za marku,dolar,euro atd. je schopen prodat vlastní matku,nebo některé rozsudky,které jsou v kulturních zemích na západ od nás nemožné,prostě pro Čechy je typické jak se zákonem vydrbat,kdežto pro Němce jak ho dodržet :roker

Howgh.

Odesláno

ano u nás je 12 bodů a v německu tušim těch 18 - 20 - sem to zmastil ;)

ČR máme vždycky lepší věci, třeba i SPZ :D

body i pokuty nechat ale předělat \"menší přestupky\"

bohužel jak bylo výše psáno bodový systém platí pro slušné občany, a neplati pro masírky který si vše koupí :(

PS: telefonování za volantem už není zakázáno? Já, že vidím každej třetí řidič telefonuje :D

Odesláno

Podle mě to chce více hlídek na silnici,ale zároven musí policie pracovat.Dost často vidím že se na přestupky jen dívají anic nedělají.Na druhou stranu se policistům nedivím-mají služby,nesmí nic (posrat),mají plno zbytečného papírování a nakonec za to vše mají nižší plat jak obyčejný dělník,který si po směně zajde v klidu na pivo s kámošema a nemusí nad ničem \"uvažovat\".A ještě k bodům možná je to dobrá věc,ale nesouhlasím s upisováním bodů pro ty kteří je mají.já žádné nemám a do mínusu mi nejdou.udělal bych to tak že ten kdo nasbírá 12 bodů ještě k tomu dostane dalších 50000kč pokuty a potom zpátky do autoškoly,udělat zkoušky a teprve řidičák zpět.body bych zpátky neupisoval.lidi by měli strach a naučili by se chovat na silnicích.Kdo by na to neměl,tak at jezdí busem.jinak opilý cyklisté by měli dostávat také pokuty třeba nad půl promile.

[upravil dne 31.7.2010 EXI.60]

Odesláno

Body zrušit, jsou k prdu, minimálně tak, jak to tu je nastavené. Je totiž nesrovnatelně vyšší pravděpodobnost, že je někdo vybodován za banální přestupky s velice diskutabilním faktorem nebezpečnosti (kterých se může dopustit už jen tím, že při jízdě používá mozek), než že pomůžou odstranit ze silnic ty opravdu nebezpečné a asociální řidiče. Tudy ne, přátelé.

Odesláno

Kolik sem měl nejvíc bodů? 2 (ani nevím jak)

Kolik mám od smazání těch dvou? 0

Proč? Protože nejsou hlídky. Já najedu denně kolem 100km, většinou stejnou trasu nebo okolí Brna takže vím kde jsou stacionární radary, vím kde bývají na D1, vím že stojí na hranicích. Prozatím za rok 2010 mě stavěly celkem 3 hlídky (to je nejmíň od doby co mám řidčák, a to sem jezdil dřív míň).

Pokud není kdo by ty body dával, systém je k ničemu. Takže mě je jedno jestli je boďák nebo není, v principu s tím nesouhlasím ale nemá cenu s tím nijak bojovat.

Odesláno

Tak abych popravdě řekl Body bych zrušil,nejsem přesvědčen,že by měly nějaký smysl,kromě toho,že na nich opět profitují soukromé firmy(kurzy bezpečné jízdy-smazání několika bodů).

Zcela určitě bych přitvrdil tresty za alkohol,drogy,nebo bezohlednou jízdu a ohrožování jiných účastníků provozu.

V autě rychlosti dodržuju,na moto je to o trochu horší,ale rozhodně nejezdím jak bezmozek.

Edit: V anketě postrádám možnost : Body zrušit,tresty přitvrdit.

[upravil dne 1/8/10 subin]

Odesláno

Zcela změnit celý systém... Bodování je nesmyslné, bodují se přestupky, které ohrožují jen pachatele a nebodují přestupky ohrožující ostatní účastníky. A teď se to hodlá ještě prohloubit. Pokuty... to je kapitola sama pro sebe...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...