Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Service Box - náhradní díly - prosím o radu

Recommended Posts

Odesláno

Díky, díky, to byl fofr:super Nechci je kupovat u Peugeota, jen jsem potřeboval vědět bližší údaje, máme v Autocora slevu cca 38%, tak je vezmu tam, jen ti prodavači občas mají taky problém s výběrem a tak mi toto info pomůže. Jen ty položky v jedničce jsou na výběr dvě a u každé je jiná cena? Jedna je origo a druhá náhrada?

Odesláno

RP je kod nahrady (nahrazuje puvodni obj. cislo, ktere peugeot prestal delat)

cislo E (nebo tez ERP) je pak kod ekonomicky vyhodnejsiho nahradniho dilu (tedy levnejsi varianta pro starsi auta)

rozmery kotouce - diam (prumer) 247mm a EP 9 je minimalni povolena tloustka kotouce, pod kterou by jiz mel byt vymenen

• O 2 roky později...
Odesláno

omlouvám se že jsem to dal sem

zdar kluci-zdravím z dalekého východu Slovenska:papa jsem v koncích... potřebuji dohledat v SB zda se dá a za kolik koupit tenhle konektor já to hledám dva dny a nenašel jsem

gdvv2k3bf9fafyehg5svkamte4sczzfk.jpg

je to konektor na čerpadle benzínu v nádrži

udělal jsem si takové \"udělátko\" na vyčerpání benzínu(když bude potřeba) a nechci tam napichovat jednotlivé piny a lepší by byl celý konektor

celkově jsou v něm 4 piny-kostra,+12V a další dva-které jsou asi na měření hladiny benzínu

xr6ukffz76ayt63dwcfuzbpfkeycdb2u.jpg

díky za pomoc;):papa

edit: dnes to ještě rozdělám a kouknu jaké je na něm označení-číslo,blbec jsem si to nevyfotil:roll

[upravil dne 20/7/13 12:15 od Gabriel 307]

[upravil dne 20/7/13 12:19 od Gabriel 307]

Odesláno

koblih69: teď jsem na na Slovači a na netu jsem jenom když jsem u někoho... pak prolezu inzerci,da se to ještě na původní konektor-ale do toho bych zasahoval nerad.;):D

v SB jsou různé konektory v \"sekci\"spojovaci materiál,ale tam jsem ho nenašel:(

Odesláno

ChouLu: zatím děkuji, ozvu se až se vrátim,dnes ještě jednou juknu na nějaké označení co je na něm,zatím tam mám jednolivě napichovačky:D (občas se mi to hodí na vyčerpání benzínu,když se vrátím z UA a přečerpání do kanystru)

edit: tak žádné číslo na něm není :(

[upravil dne 29/7/13 12:48 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...