Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

imobilizer-svití zeleně i červeně-NEVYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

Po zkušenostech s bejvalým autem bych to tipoval na ty přelámaný dráty. Mohly prasknout klidně i dva a hejbáním se třeba spojí jen jeden a díky druhému to stejně nejede.

Chce to rozdělat ten plast u klávesnice a stáhnout takovej návlek na těch drátech ke klávesnici a pořádně po celý možný délce drát po drátu zkontrolovat. On se drát zlomí v bužírce a není to ani moc vidět, ale při plynulém ohýbání se ta bužírka v místě přerušení zlomí.

A jak už bylo výše napsáno, nejlépe po úspěšném zprovoznění klávesnici odpojit.

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

jestli budes shanet klavesnici jednu mam delal sem facelift a tudis mam uz immo v klicku a klavesnici nepotrebuju ..

už scháním,dej mi na tebe icq...písnu ti. Odkud seš a cena..? :)

A dráty to nejsou. Už jsem to tam rozřízla a zkontrolovala,jsou neporušené.

[upravil dne 29/7/10 ivana21]

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

mno zapojeni nevim na to by musel nekdo kouknout ..kdyztak vyfot konektor co jde do klavesnice..

hele dík,ale už jsem sehnala přesný typ....jinak,už vím asi jak se to stalo a odkud vítr vane....přítel,když mi to pomáhal zapojit,tak jak je střešní šíbr a vedou z něj 2 ty koncovky (jedna se připojuje na tlačítko otevírání/zavírání a to druhé na světlo. Tak omylem zapojil do sebe to světlo s kniplem na otevření/zavření a problikla mu na palubovce baterka. Tak je možné,že se tímto něco poškodilo ??

Odesláno

no jestli problikla kontrolka baterky na palubce, tak nejspis pustil +12V po dratech, kde ma byt kostra a odpalit se neco mohlo, na mail ti poslu schema zapojeni te klavesnice.

To rele, o kterem mluvili ti servisaci, tak to meli asi na mysli tzv. dvojite rele v kastliku u RJ jednotky (cerna krabicka s cernym konektorem s cervenou packou) ale to myslim, ze by neodeslo (kdyztak bych ale urcite jiny funkcni nasel)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

no jestli problikla kontrolka baterky na palubce, tak nejspis pustil +12V po dratech, kde ma byt kostra a odpalit se neco mohlo, na mail ti poslu schema zapojeni te klavesnice.

To rele, o kterem mluvili ti servisaci, tak to meli asi na mysli tzv. dvojite rele v kastliku u RJ jednotky (cerna krabicka s cernym konektorem s cervenou packou) ale to myslim, ze by neodeslo (kdyztak bych ale urcite jiny funkcni nasel)

no právě,něco odejít mohlo...ale co ? :( ....jj taky si říkám,to snad vydrží....no ted jsem objednala už tu klávesnici,tak uvidím,jestli to bude tou klávesou nebo ne.... pak už asi nevim......jinak ale kdyby tam došlo k tomu skratu,tak ta pojsitka by to měla pojistit ne ? Takže co by tam mohlo být....co jde po těch kabalech,jak vedou od osvětlení šíbru ? Jsou tam 3 kabely,co vedou od zapojení na šíbr a to je: Červenej,fialovej,hnědej......další je od toho světla a tam vede : růžovej,žlutej,světle zelenej,tmavě zelenej....tak co po těchto kabalech vede a mohlo by se vypálit ? Napadlo mě to bílé relé,co je v pojistkové škrínce pod volantem. Vždycky cvakne,když dám klíček do 1 polhoy a tenkrát prý taky cvaklo...zejtra to potáhnu asi na diagnostiku,tak taky uvidím :/

[upravil dne 29/7/10 ivana21]

Odesláno

zkusim najit jeste schema zapojeni sibru a muzes to pak porovnat se schematem od klavesnice, jestli najdes nejakou souvislost. Jinak co mas vlastne za RJ motoru ? Bosch nebo Sagem ? kdyztak bych mel Sagemku i s cipem immo, tak by mozna slo vyhodit klavesnic a dat misto ni cip do klicku.

Eventuelne bych asi mel moznost v Jihlave u znameho nechat trvale odblokovat tu tvoji RJ motoru, cenu presne nevim, kolik za to chce, ale tipuju tak 1500

[upravil dne 30/7/10 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

zkusim najit jeste schema zapojeni sibru a muzes to pak porovnat se schematem od klavesnice, jestli najdes nejakou souvislost. Jinak co mas vlastne za RJ motoru ? Bosch nebo Sagem ? kdyztak bych mel Sagemku i s cipem immo, tak by mozna slo vyhodit klavesnic a dat misto ni cip do klicku.

Eventuelne bych asi mel moznost v Jihlave u znameho nechat trvale odblokovat tu tvoji RJ motoru, cenu presne nevim, kolik za to chce, ale tipuju tak 1500

[upravil dne 30/7/10 Ferry]

jj mrkni prositmě na to schéma. Jinak dneska jsem to šoupla do servisu,tak at se staraj...ani ze začátk use nemohl dostat ten týpek na diagnsotice do ŘJ,přez ten imobilizér....kolik se to cenově pohybuje dát chip imobiliéru do klíčku ?

Odesláno

A co tak napichnut tu klavesnicu ?

Ja som tiez potreboval nieco zistit, a v predajni kde predavaju kluce a imobilizery som sa pytal ci by to vedeli zistit.

Tak mi dal cislo na chlapika a dohodli sme sa. Ani to nebola vysoka cena, cca 50 €.

Tak pozri nejakeho v okoli ci to nerobia.

:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...