Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidicky, chcem sa spytat ci z Vas niekto bol kupovat nabytok v Polsku.

Konkretne sa mi jedna o toto:

-chcem kupit detsku izbu

-z masivu

-za vynikajuci peniaz

-len neviem kde

-mate niekto skusenost?

-a viete poradit kde treba ist?

Dakujeeeeeem :super

Odesláno

V r. 2000 jsem kupoval v Polsku kuchynskou linku - kupoval jsem v Kudowe Zdroj (druha strana HP Nachod) a myslim si, ze ke kvalitnimu nabytku kuchyn mela hodne daleko. Nejednalo se ale o masiv, slo o klasicky sektor - kvalita asi srovnatelna s ASKO, KIKA apod. shitem.

Pokud chces detsky pokoj rozumne kvality za rozumny peniz, koukni sem - http://www.domestav.cz/cs

Pavlik ma tuhle postel a jsme s ni velice spokojeni - http://www.domestav.cz/cs/katalog/zvysene-jednoluzko-se-skluzavkou.html#menu

Odesláno

presne touto firmou som sa nechal inspirovat pri premyslani ako zariadit detsku izbu. :)

Pravdupovediac, mne sa nezdaju ich ceny az tak v pohode, preto uvazujem ci by riesenim mohol byt aj nakup v polsku. :myslim

Len musim naist masiv, nie drevotriesku, a cenu....

Odesláno

Taky se muzes poptat, za kolik by Ti takovou postel splichtil nejaky samo domo truhlar v garazi - neverim, ze by polsti truhlari byli o tolik levnejsi (zejmena kdyz si pripoctes cenu za dopravu a problemy s pripadnou reklamaci).

Odesláno

najdi si u nas lacnejsieho stolara a budes spokojny.ale aspon na nejake odporucanie.z polska masiv bude lacnejsi ale ked uz masiv tak to musi byt kvalitne a nie to po roku opravovat.to ti nebude chciet nikto robit.z vychodu mozem poradit

Odesláno

Pokud můžu poradit tak stejné ceny a \"kvalitu\" jako v PL najdeš i v zmíněných Hypermarketech - Moebelix, Asco, Kika, Idea... Snad jen Ikea z toho celkem vybočuje, ale ne pro všechny je ten styl přijatelný. S PL zkušenost mám, kvalita nevalná, přesnost slícování děsná, takže nevidím důvod proč zkušenost opakovat.

Jinak podobnou postel se skluzavkou... jsem kupoval někde v Globusu nebo kde. Máme jí cca 5 let, používá jí 2. dítě a cena byla cca za 1/2 + matrace. Nicméně je to borovice ( takže samej suk ) a bylo potřeba si s tím chvíli pohrát a postel zpevnit. Ale s tím jsem to už kupoval....

Odesláno

Ja som kupoval kuchynu v polsku. Super cena, dovoz a montaz v cene, Kvalita zatial bez problemov. Niekto na poliakov nadava, ale je tam z coho vybrat a ked vyberies dobre tak budes spokojny. Uz to nerobia ako kedysi v garazach na kolene, ale maju fakt slusne stroje a velke firmy kde to robia. dokonca aj nasi cisto slovensky vyrobcovia si davaju robit nabytok tam ale ta skasnu o 120 percent viacej. Pri vybere masivu bud opatrny a skontroluj vsetko ci je masiv, lebo nieco z vonku moze byt masiv, ale trosku zasite miesta bude odyhovana drevotrieska.

Odesláno

Předem musím napsat, že polské výrobky nezatracuji. Ale párkrát jsem se tam na nějaký nábytek byl podívat a nevybral jsem si. Ale to jsem si nevybral ani v Jysku, Asku a jím podobným. Kdyby člověk hledal, určitě i v Polsku najde kvalitní nábytek a za lepší ceny než u nás. Dokonce i Ikea má v Polsku za stejný nábytek nižší ceny, než v ČR. To samé stavebniny, oblečení, miminkovské potřeby (kupoval jsem tam výrobky od Aventu za nesrovnatelné ceny oproti našim...).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...