millo Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Lidicky, chcem sa spytat ci z Vas niekto bol kupovat nabytok v Polsku. Konkretne sa mi jedna o toto: -chcem kupit detsku izbu -z masivu -za vynikajuci peniaz -len neviem kde -mate niekto skusenost? -a viete poradit kde treba ist? Dakujeeeeeem Citovat
Medvěd Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 V r. 2000 jsem kupoval v Polsku kuchynskou linku - kupoval jsem v Kudowe Zdroj (druha strana HP Nachod) a myslim si, ze ke kvalitnimu nabytku kuchyn mela hodne daleko. Nejednalo se ale o masiv, slo o klasicky sektor - kvalita asi srovnatelna s ASKO, KIKA apod. shitem. Pokud chces detsky pokoj rozumne kvality za rozumny peniz, koukni sem - http://www.domestav.cz/cs Pavlik ma tuhle postel a jsme s ni velice spokojeni - http://www.domestav.cz/cs/katalog/zvysene-jednoluzko-se-skluzavkou.html#menu Citovat
millo Odesláno 26. červenec 2010 Autor Odesláno 26. červenec 2010 presne touto firmou som sa nechal inspirovat pri premyslani ako zariadit detsku izbu. Pravdupovediac, mne sa nezdaju ich ceny az tak v pohode, preto uvazujem ci by riesenim mohol byt aj nakup v polsku. Len musim naist masiv, nie drevotriesku, a cenu.... Citovat
Medvěd Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Taky se muzes poptat, za kolik by Ti takovou postel splichtil nejaky samo domo truhlar v garazi - neverim, ze by polsti truhlari byli o tolik levnejsi (zejmena kdyz si pripoctes cenu za dopravu a problemy s pripadnou reklamaci). Citovat
rgot Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 mám postele odsut http://www.seart.cz/index.php a naprostá spokojenost už pár let.... Citovat
millo Odesláno 26. červenec 2010 Autor Odesláno 26. červenec 2010 medvede, jj samozrejme....chcem poznat aj nayor ludi, ktory s tym uz maju pripadnu skusenost Citovat
jozefsv Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 najdi si u nas lacnejsieho stolara a budes spokojny.ale aspon na nejake odporucanie.z polska masiv bude lacnejsi ale ked uz masiv tak to musi byt kvalitne a nie to po roku opravovat.to ti nebude chciet nikto robit.z vychodu mozem poradit Citovat
koblih69 Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Pokud můžu poradit tak stejné ceny a \"kvalitu\" jako v PL najdeš i v zmíněných Hypermarketech - Moebelix, Asco, Kika, Idea... Snad jen Ikea z toho celkem vybočuje, ale ne pro všechny je ten styl přijatelný. S PL zkušenost mám, kvalita nevalná, přesnost slícování děsná, takže nevidím důvod proč zkušenost opakovat. Jinak podobnou postel se skluzavkou... jsem kupoval někde v Globusu nebo kde. Máme jí cca 5 let, používá jí 2. dítě a cena byla cca za 1/2 + matrace. Nicméně je to borovice ( takže samej suk ) a bylo potřeba si s tím chvíli pohrát a postel zpevnit. Ale s tím jsem to už kupoval.... Citovat
jofo Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Ja som kupoval kuchynu v polsku. Super cena, dovoz a montaz v cene, Kvalita zatial bez problemov. Niekto na poliakov nadava, ale je tam z coho vybrat a ked vyberies dobre tak budes spokojny. Uz to nerobia ako kedysi v garazach na kolene, ale maju fakt slusne stroje a velke firmy kde to robia. dokonca aj nasi cisto slovensky vyrobcovia si davaju robit nabytok tam ale ta skasnu o 120 percent viacej. Pri vybere masivu bud opatrny a skontroluj vsetko ci je masiv, lebo nieco z vonku moze byt masiv, ale trosku zasite miesta bude odyhovana drevotrieska. Citovat
Péťa Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Předem musím napsat, že polské výrobky nezatracuji. Ale párkrát jsem se tam na nějaký nábytek byl podívat a nevybral jsem si. Ale to jsem si nevybral ani v Jysku, Asku a jím podobným. Kdyby člověk hledal, určitě i v Polsku najde kvalitní nábytek a za lepší ceny než u nás. Dokonce i Ikea má v Polsku za stejný nábytek nižší ceny, než v ČR. To samé stavebniny, oblečení, miminkovské potřeby (kupoval jsem tam výrobky od Aventu za nesrovnatelné ceny oproti našim...). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.