Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stěrače samovolně stírají

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Dá sa to poznať od oka, ktorý je zlý? Napr. ten, ktorý sa skôr pohne?

ne , ale tata ma ted spolujezdce sterac KO tak se odpojil a ridicuv chodi normal.

Jeste pro vsechny NOVE STERACE MAJI JIZ TUTO CHYBU ODSTRANENOU !!!!

takze nema cenu kupovat na vraku sterac za 2tis, kdyz novej stoji 4

Odesláno

kurňa čtu to a .... takže když se sem tam stěrače zapnou,při otvírání dveří,tak je to vada motorku?A může se stát,že se seknou o sebe? A když vyměním motorek,tak to přestane?(teda oba dva jestli to chápu,že jsou)

Odesláno

Trochu nerozumím tvé otázce, ale teď už se stěrače nehnou, pokud nemají stírat. Při odemknutí, otevření nebo zavření dveří jsou v klidu. Určitě máš problém v motorku u řidiče. Pokud ti to nevadí, tak to neřeš, pokud ano tak jedině výměna.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Sewas. Ja to riesim sposobom takym ze vzdy ked odstavim auto tak po vybrati kluca tuknem do packy srieracov. Vydu hore a je pokoj. A vzdy ked nasadnem a nastartujem tak zase urobim to iste a je to v poho. Robim to preto lebo momentalne akosi na ten mototcek niesu dengy. Sewa

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak se po roce a kousek vracím k tématu.

Před asi dvěma měsíci jsem se rozhodl - poté, co jsem měl problémy s denním svícením (po nastartování mi jedna strana zhasínala), občasným resetem displeje a hlášením neznámé závady elektrického systému (HonzaZ ví ;) ) a pohasínám kontrolek při startování - pro výměnu baterie. Zakoupil jsem novou a problémy zmizely.

Ejhle... Od té doby mi ale už ani jednou nesetřely samovolně stěrače!! A to stíraly minimálně několikrát týdně!

Už se těším na Vaše názory, protože o tomhle řešení se ve vlákně vůbec nemluvilo.

• O 5 let později...
  • O 4 roky později...
Odesláno

Oživím toto téma, koupil sem novej moturek, dnes sem ho vyměnil. V diagnostice udělal konfiguraci, vše se zdálo v pohodě ale při zkoušce jde jen novej moturek na levej straně a pravej se ani nehne, po všem možným sem v diagnostice přepl na pravostrané řízení a to zas jde starý moturek na pravé straně ale nový na levé ani ťuk. Dělám v diagnostice něco blbě a nebo je možný že ty motůrky prostě spolu nemluví? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...