Budhas Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Zdar, tak jsem předevčírem natočil pěkný videjko...pánové policisté zřejmě chvátají, takže pro ně předpisy neplatí...ani maják, ani houkačka tam nebyla...a je to na dálničním přivaděči, kde je max rychlost 90 km/h ... tady je odkaz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 JENOM zapomneli zapnout majaky... urcite jely k vazne situaci.... jako je teple kafe s kolegini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 No hlavně aby to teď nepoužili proti tobě, to máme používání zaznamového zařízení při řízení, překročení povolené rychlosti zaznamenané vlastní rukou....... [upravil dne 11/7/10 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 To řídila osoba blízká, ne já,.... :papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CNA Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Covece dyt ty si je vlastne celou dobu \"tlacil\" jenom se ti snazili udelat misto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Původně zaslal: CNA Covece dyt ty si je vlastne celou dobu \"tlacil\" jenom se ti snazili udelat misto vlastně chudáci.... jo a mimochodem směr byl na služebnu...ne k žádnýmu případu... a jejich výjezd byl z benzínky, kde bylo kafíčko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 No mozes si to tak akurat zaarchivovat a nic ine. Stavat sa proti zelenym je niekedy ako trieskat hlavu o stenu a na konci bude hlava boliet teba. A co ta ikonka motora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Původně zaslal: jofo No mozes si to tak akurat zaarchivovat a nic ine. Stavat sa proti zelenym je niekedy ako trieskat hlavu o stenu a na konci bude hlava boliet teba. A co ta ikonka motora. Já jsem to bral jako zábavu a svým způsobem i jako že je to k na*rání, že nás pak je*ou za překročení rychlosti o 10 km/h .... Čekal jsem, kdo si všimne tý kontrolky....jednou za čas mí pípne chyba ASR/ESP, zatím jsem neměl čas to řešit... ale navypadá to hezky, vím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existujuci Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Mna tiez zaujala len ta ikona diagn.motora....co to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Je to chyba ASR/ESP ... na diagu bylo napsáno chyba komunikace s řídící jednotkou...ale nevím, co si pod tím mám představit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz No hlavně aby to teď nepoužili proti tobě, to máme používání zaznamového zařízení při řízení, překročení povolené rychlosti zaznamenané vlastní rukou....... [upravil dne 11/7/10 Radek Hurvajz] A nedodržení bezpečné vzdálenosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Ja viem cloveka to nastve. No to vies oni su viacej ako my spodina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Já znám i takové lidi, kteří v opačném směru na této silnici jeli 200km/h+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Taky už jsem to trhnul,ale pssst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kloub Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 to je u nich normální..... tady u nás jezdijou běžně bez světel, předjíždějí přes plnou čaru, ve městě 50km/h jich nějak nebere atd:bacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 No pár pikantních historek by se našlo, ale dám pěkný příklad který si myslím trumfne ledacos. V Milevsku je nedaleko služebny hospoda které se říká \"U soudu\" sem chodí místní příslušníci na oběd. Většinou tak 3- 4 dohromady. Byl jsem tam 3x a vždy měli nejméně 3 z nich malé pivo. Potřetí jsem zároveň s nimi odcházel a ejhle. Nejen, že všichni pijí ve službě, ale jeden z těchto pánů přímo před služebnou sednul za volant služebního auta a spolu s druhým odjeli. Patrně lapat podnapilé řidiče. Neoznámil jsme to, protože se v tak malém městě kde jsem tak často bojím pomsty, ale je to teda síla. A může si to ověřit každý - jsou tam denně cca před 11 hodinou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakir Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 koblih69: to, že si dá někdo k obědu malé pivo ještě neznamená, že nemůže usednout za volant. Spousta lidí (především chlapů) malé pivo k obědu už za deset minut nenadýchá. Dělal jsem IT technika ve stavební firmě a jezdil jsem často po stavbách, kde si chlapi dávají k obědu malou desítku zcela bětně a je to pro ně jak voda, nemá to šanci s nima cokoliv udělat. Nechci se zastávat policajtů, ale z jednoho malého piva k obědu bych fakt aféru nědělal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Je vidět,že nám jdou ve všech směrech příkladem.Víš co,je nikdo nezměří a dejchnout jim taky nikdo s kolegu neda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Jo taky bych chtěl být příslušník:) To dělá kamarád a jim ani nemůžou sebrat body.... Když je někde změří tak se to řeší tak že kolegové co ho chytnou to pouze nahlásí jeho veliteli a ten rozhodne o udělení trestu.... V praxi se to neoznamuje vůbec nebo když už je to vesměs srážka ze mzdy do 1000kč... Takže se pak nemůžeme divit že příslušnícií jezdí takto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Musejí mít nějaké výhody, jinak by to nikdo nedělal:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts