Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mam 206 2.0 HDi- jezdim z 80% po Praze a spotreba je tak 6,5-7 ... pri tachometrovejch 150 na dalnici je spotreba 7. ...

ted jsem to chipnul, ale nikam daleko jsem jeste nejel, abych zjistil kolik to zere. Jinak po meste mi prijde ze si to vezme min nez predtim ... kdyz na to teda neslapu :mrk

Odesláno

Nedávno jsem tady dal dotaz jestli vyřazovat nebo ne.A zjistil jsem,že dost záleží na situaci.Ne vždy je dobré dojíždět se zařazenou rychlostí.Když jsem to dělal tak byla spotřeba až 8l/100!!! :o Ale zkusil jsem to kombinovat a podle situace a vlastního uvážení vyřazovat a spotřeba šla výrazně dolů,až na 6l/100 :) a to se vyplatí!!! :potlesk

Odesláno

Tak to já vyřazuju skoro pořád (pokud si teda neužívám sportovní jízdu) už v autoškole se mu to nelíbilo, ale tímhle stylem jízdy se dá fakt dost ušetřit. nevyřazuju jen když mám zapnuté třeba topení nebo klimošku, je lepší když to táhne tzv. bržděnej motor, než když si musí motor sám zvedat volnoběh při vyřazení. Toť moje zkušenost...:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

206 1,4i rv01 mesto 7,5l LPG,ted v zimě 8l LPG.S tim vyrazovanim: Vstriky to pri zarazenem rychlostnim stupni vypina až někde od 1500-1600 otáček,takže pokud to klesá pod tyto točky,vyřazuju,protože vstřiky jsou již otevřené.

• O 1 rok později...
Odesláno

Můj 2.0 HDI 66KW,Gumy 175/70 R14 teď přes zimu 6,2l a to pod 2000 otáček nejdu:superDoporučuji tankovat u Shellu,malilinko spotřeba klesne a když ne,tak máte aspoň dobrej pocit,že dáváte Peugeotku kvalitní palivo.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...