Přejít na obsah

kmil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    269
  • Registrace

Vše od uživatele kmil

  1. Zdravím, nevíte někdo postup jak rozebrat přístrovou desku z P206 1,4i 8ventil, manualní převodovka.rv:2001 bez mux ? Blbne mi otáčkoměr, jako by v něm něco přeskakovalo a tudíž špatně ukazuje. Zkoušel jsem rozebírat, ale po vyšptnutí západek, to pořád nejde od sebe a nerad bych něco urval. Je nutno sundat ručičky? Potřebuji se dostat k tomu pohonu ručky otáčkoměru..
  2. kmil

    seřízení spojky P206

    No na konci je vidět jen plastový cosi, co netuším zda se dá rozdělat..... valeček a šroub není....
  3. kmil

    seřízení spojky P206

    Takže tím chceš říct, že se seřizuje automaticky? Pokud ano, jak se nastavuje ten zakladní stav když měním lanko?
  4. PLS, jak se seřizuje spojka na Peugeotu 206 1,4i rv2001?
  5. Takže pin do toho dveřního konektoru stojí v Peugeotu 17.-Kč /kus obj.číslo jak bylo uvedeno výše je 6542R1.V peugeotu je vždy lepší objednávat dle obj. čísla, protože nejsou schopní jinak pochopit co člověk chce.Minule mi řekli, že mi prodaj jen celej svazek i s kabelem za 1500Kč.Jo a v Peugeotu ho mají veden s názvem \"SPON KAB SVAZ\". Kdyby někdo potřeboval cvočky do dveří z toho tapecírungu, pokud mu nějaká praskne, tak do P206 je mají pod obj. číslem 6991S6 s názvem \"SPONA\" a cena 3Kč /kus.
  6. Nevite, zda pojede display s hodinama datumem a teplomerem na me 206 která nemá MUX?Pokud ano, nezbavujete se jej náhodou někdo?
  7. No nevím jake všechny to přesně mají,ale vím, že Peugeot Partner rok 2004 nebo 2005 má stejný motor a má el.plyn.
  8. Je to napsáno přímo na té řídicí jednotce na štítku
  9. Zkouším se dopátrat rozdílů násl.řídicích jednotek motorů. Sagem S2000-23 Sagem S2000-28 Sagem S2000-2A Sagem S2000-4A Pokud někdo prosím máte v autě nějakou z těchto ECU, tak mi prosím sem napiště: 1)Jaký máte typ motoru,rok výroby auta,obsah a zda 8Ventil či 16Ventil 2)Zda máte jedno teplotní čidlo-třívývodové nebo dvě teplotní čidla dvouvývodové 3)Zda máte elektronický plyn.pedál nebo tažený lankem až na škrtící klapku. 4)Zda máte Multiplex Případně kdyby někdo věděl příme rozdíly mezi těmito ECU, tak prosím dejte vědět. Všem předem moc děkuji. [upravil dne 17.3.08 kmil]
  10. OK, zkusím to hned jak našetřím nějaký kačky. Teď před vánocama už na to ale mít nebudu.
  11. To Polda: Ano radil jsi servis, stejně tak jiní radili jiné servisy a Autodílna Ženatý byl nejblíže Brna.Celkem jsem na něj našel chválu, tak jsem to dal tam. Takže jestli si myslíš, že si závadu hýčkam kvůli tomu, že jsem to nedal zrovna do servisu, který jsi mi radil ty...... Nevím jak by jsi se rozhodoval ty, když Ti pomalu co človíček, to radí jiný servis, jak by jsi se rozhodl.?
  12. Delka horeni - mirna akcelerace Delka horeni - primar civka 1 Delkahoreni-primarcivka2 Delkahoreni-valec1 Delkahoreni-valec2 Delkahoreni-valec3 Delkahoreni-valec4 LSpredazakatalyzatorem LSsoky1 LSsoky2 LSsoky3 MAPsenzor-volnoběh MAPsenzor-zvýšenéot Propadvalce1 Provnani-Vstriky1a2 Provnani-Vstriky1a3 Provnani-Vstriky1a4 Provnani-Vstriky3a1 Provnani-Vstriky3a2 Provnani-Vstriky3a4 Provnani-Vstriky4a1 Provnani-Vstriky4a2 Provnani-Vstriky4a3 Tlakpaliva-akcelerace Tlakpaliva-start Vstrikovač 1 No tak ted raďte !
  13. Takže auto už mám doma, ale bohužel nespravený.Bylo tam bez dvou dnů 4 týdny a cena byla 4000.-Kč . Údajně jsou špatné vstřikovače.Moje originál co byly na testech, kde řekli že jsou v pořádku a i ty co mám z vrakoviště.Bohužel teď před vánocama nemám 12500 na nové vstřiky, tak to musím nechat po novém roce.Ještě se mu nezdálo zavíraní sacích ventilů při volnoběhu, ale při přidaní plynu jsou prý OK.S tím ve volnoběhu neměl možnost změřit stejné auto, takže zatím neví, zda je to dobře. Vložím sem grafy z Osciloscopů, snad mi k tomu někdo něco řekne.
  14. Tak ted momentálně je situace taková že ruším odměnu, jelikož jsem dal auto do servisu. Konkrétně do autodílny p. Ženatý jak mě bylo doporučováno.Je tam sice už 14 dní, ale vypadá to zatím nadějně.
  15. To oldak: Ještě jsem to sem nepsal, ale teď už mám 3 zapalovací lištu a tentokrát úplně novou, takže vylučuji nefinitivně.
  16. Taky je možné, že sice PP-T40 je sice označení plastu, ale zatím to tak vypadá, že tehle typ plastu měl až ten display pro pal.poč.,takže sice je to označení nesměrodatné, ale jako pomůcka to může pomoct.
  17. No tak jsem nafotil např. přístrojovku kde je psáno taky PP-T40 a podotýkám,že to není ani MUX 206.
  18. PP - polypropylen ; T - Temperature (temperature resistance) ; Zdroj: http://www.tzb-info.cz/t.py?t=2&i=1359
  19. Tak me ted napadlo,mozna to PPT40 nejakou váhu má,ale oficiálně ppt40 znamená typ plastu (materiálu).U mě neMUX mám jen hodiny a na plastu je také napsáno PPT40. [upravil dne 3.10.07 kmil]
  20. No to víš, každej nemůže být génius. ... Ne sranda,já to jen podotkl.Jak jsem to dřív studoval,tak jsem to našel přímo na obrázku,jak ty tyčka má vezt, ale bohužel já nemám MUX ,tak jsem to přestal řešit. No hold mám takovou smůlu, že mám rok 2001 tesně před Muxem.
  21. No ja nechci nejak rejpat,ale kdyby jste si cetli toto tema poradne + odkazy,tak to z toho bylo zcela jasne uz drive,ze se to nestrka doprostred.
  22. kmil

    palivové čerpadlo P206 - demontáž

    Tak jsem vzal plast a prez nej mlatil kladivem jak oteklej a nic.Ani o kousicek se to nehne.
  23. kmil

    palivové čerpadlo P206 - demontáž

    Dík za radu. Nevíš ale jak s tím otočit? Zkoušel jsem už i na tech výstupkách přidožit šroubovák a do něj jsem bouchal pěstí a pořád nic,pak jeden výstupek upadl,tak jsem toho nechal.
  24. PLS poradí mi někdo jak se vyndává z P206 palivové čerpadlo.Je po sedadlem,má kolem sebe takový cosi , co nabízí aby se s tím otočilo a vyšroubovalo,ale ani za boha s tím nejde hnout.Porádíte mi někdo jak se to vyndává, nerad bych neco někde ulomil.Na foru jsem to hledal půl hoďky a nic jsem nenašel. Předem díky za rady a nejlépe i postup na fotkách.
×
×
  • Vytvořit...