Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

taky vam pripada, ze jde forum i cely klub do.....?

Recommended Posts

Odesláno

hezka soutez na tema: jsem tu dyl a bylo lip :D

jsem tu uz dlouho a na forum lezu denne jiz osmym rokem(no dobre, ted jsem mela asi ctyri dny dovolenou bez pocitace...) a vzhledem k tomu, ze nemam auto, je pro me jen sekce pokec a srazy a ty jdou do haje, protoze o srazy neni zajem a pokec se zasira zbytecnostma. Rada at to nectu je pekna, ale nic nemeni na tom, ze otevru pokec, podivam se na to, co tam je a znechucene ho bez precteni zavru - takze ano, nectu vetsinu, ale znechucena jsem stejne.....

Odesláno

Že \"stará garda\" odchází je normální si myslím, někdo změní priority, někdo auto, někdo má míň času.

Pamatuju když se tohle řešilo na xko.cz před 10 lety :D

Odesláno

Aka: ano, presne jak jsi napsala, tak to citim ja.

Aluska: to ze jsi tu byla 6 hodin denne a ted 15 minut ma prave co docineni s tim, ze to forum upadlo.

Nemyslim sekci servis apod.

Odesláno

Scratch: toto tema bych zrovna od tebe nečekal .

z pohledu technickeho forum neupada ani prd. jedine co ubylo je zajem o clubove dění a takové ty srandičky mezi členy ve vlaknechzde na foru. viz komiks netopyrky nebo bitvy ja vs Hurvajz nabo Buml .

Co se tyka srazu , to je kapitola sama o sobě ale davam za vinu tzv. \"krizi\" a věřím že v příštím roce se to i zlepší.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Aluška

Ale jinak je klub super, našla jsem tu spoustu přátel a hlavně svýho Davídka ;) .

[upravil dne 11/7/10 Aluška]

Mno jó, ale tohle už asi těžko zopakujem, ten je jenom jeden. :mrk

no v upravene verzi se tenhle tricek zopakoval uz nekolikrat :) viz napr. vlcatko :)

Odesláno

Ono skusim nieco povedat, dufam ze ma neukamenujete :D

Vase zrazi su velmi dobre organizovane, program, ubytko, ceny, jedlo, atd, proste je tam co robit, neni to nuda, clovek sa moze spolahnut ...

Ale nieco by som predsa vytkol ... Bol som teda iba v Sebetove, ale tak stare silne jadro, drzi sebou ... Tj boli vytvorene skupinky ludi, ktore boli spolu, a hotovo. Niektori novackovci, tam nemali absolutne co robit ... Pokial by sme tam neisli ako partia viacerych, tak prisaham ze sa tam nemam skoro ani s kym rozpravat ... Proste skupinky debatovali medzi sebou, a hotovo, prislo mi to ako nulovi nezajem o ostatni cleny zrazu ...

Napr takovi budvar ... Prijel na zraz, ako velky fanda, a doslova chudak, se tam v sobotu nudil jak prase ... Namisto toho, aby nekdo s nim pokecal, pritahl, ze ty si ten budvar, a dal ho do debati, ho tam nechalo osadenstvo cumet doslova 3 hodiny jak sa pece prasa ... Bez slova, bez nicoho ...

Na tom zrazu hoc sem jel na cely vykend som spoznal mozna jako tak pe.tra, jeste jednoho cloveka, a to je tak zhruba vsetko ... Hoc tam bola kopa znamych ludi, s ktorymi na fore komunikujem, nula bodov ... Aj som si podal s niekym ruku, ale tym to skoncilo ... A tlacit sa k nejakemu stolu, kde ma nikto nepoznal, a ani nejavil zaujem bolo premna prinajmensom trapne ...

S toho som sa snazil poucit, a urobit ten Slovensky zraz trocha inak ... Myslim ze sem si tam naozaj pokecal s kazdym kto prisel na cely vykend, so sobotnajsimi som tolko nestihol, nakolko som robil jazdy zrucnosti a orientak ... Ale mal som velke debaty s ludmi jako RoboZV, sipka, bohunka, medved, nejake s dznaou, petrem , cheppom, neonom a mohol by som menovat ... Proste s kazdeho mam dobry pocit (samozrejme nespominam ludi s ktorymi som na SK stale, ako durko, pastorek, kaper, gedu atd atd atd. )

Proste a snazili sme sa to nejako grupit, aby boli co najvecsie skupinky ludi, aby to nebolo o 6 stoloch kde sedia skupiny ludi a cely zraz sa bavia medzi sebou ... Na stopercent sa to nikdy nepodari, ale ucinok to ma, a slusny ... Potom sa prave s tych clenov stavaju akysi fanatici, a su s klubom este viac stotozneni ...

To je jedina vec ktora mi vadila, a nielen mne ... Pri komunikacii s niektorymi slovenskymi a aj CESKYMI clenmi som zistil, ze to tak nevnim iba ja ... Proste by to chcelo vice seznamovani s novymi clenmi a navstevnikmi zrazu, trocha ich vlozit do deja, a trocha sa snazit o skamaratenie, prave tym jadrom.

Dufam ze ma zato nezastrelite :)

Odesláno

Nene, nezastřelime, je to tak, maš pravdu že se dělají skupinky lidí co se spolu už znají, ale na druhou stranu je taky na tom nováčkovi který přijde se trošku snažit se zapojit, ať už do debaty, nebo do nějaké akce, myslim že ho nikdo nekousne, ono je v tom množství lidí docela těžký obejít všechny a podat jim tlapu a představit se, ja se snažim obejit co nejvic lidí, chvilku pokecám s klukama u grilu, chvilku zase jinde, ale u stolu třeba sedím s jednou skupinou, roztrhnout se nemužeme, no.

Peugeot09: na kolika srazech jsi byl že mužeš toto tvrdit, snažit se taky musí, to je pravda, ale nikdo ho nesežere. Lubko má pravdu v tom že se tvoř party co se více drží spolu

Jedno je fakt, když přijedeš a nikdo tě nezná, třeba z fotek atd tak pokud se nebudeš snažit si s někym podat tlapu tak si tě nikdo moc nevšimne, pokud sám budeš uplně bez zájmu tak to není dobrý

[upravil dne 11/7/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Jo radek :) Ale ja si myslim, ze sem tam nestal jak kul v plote, a taky si nemyslim, ze bych byl s fora neznamej :) Jo len kdyz nekomu u stolu podas ruku, predstavis se, oni se predstavi a bez dalsich kecu pokracuji v debate, je to takove hloupe, tam sedet a koukat do zeme ...

Ja vim ze je nereal vsechny obehat a popodavat ruku, a zoznamit sa, a viem ze je pohodlne kecat z ludmi ktorych poznam a je mi s nimi dobre, ale je to v zaujme klubu ... Ja si myslim ze len tymto pristupom zvysujeme cisla ucastnikov na SK zrazoch, a myslim ze tymto pristupom klesaju ceske zrazi ...

Pokud tam taky novacek prijede, a vicemene se tam nudi okrem programu, tak se straci motivace ucastnit se dalsiho zrazu ...

Nehovrim, ze sa treba novackovi tlacit do prdele, ale kdyz vidim aspom to, ze je tam strateni, nebo nema co delat, tak hele, ahoj, ja sem radek ten a ten, nechces si prisednout ? Jo, tak to hle je ten, ten a ten .. Odkud si dojel ? Jaka byla cesta ? A jak se libi zatim ? ... Kdyz se zapoji, tak je to proste supr, kdyz ne, tak uz to nebude chyba stalich clenov, ze nevyvinuli aspom nejaku snahu ... A ked sa tomu cloveku takto zapaci, verim, ze bude chcet prist znova, a znova ... A znova sa budu plnit cisla zrazov ...

A inak pastorek to vystihol, a myslim, ze v tomto je on majster :)

[upravil dne 11/7/10 Lubk0]

Odesláno

no mate pravdu, ze je jednodussi aby starsi oslovil mladsiho....ja to taky pred lety delala..teda na prvnim srazu sem koukala, na druhym se sama snazila a na tretim poznala zname tvare, pak par let ty nove oslovovala, ale kdyz si ted na srazu nestihnu pokecat ani s tema, na ktery se tesim, je tak nepochopitelne, ze jim dam prednost pred nekym novym, s kym si treba ani nemusim sednout?a taky to treba bude nekdo, u koho me bude mrzet, ze jsem to davno neudelala....

Odesláno

Joo.. .a ja sice srovnavat nemuzu... ale proste je fakt clovek dorazi na sraz a jak oono to fakt neni prdel jen tak se zapojit... zreovna ja kterej o autech vi kulovi... akorat je ridim.... preci jenom musim priznat ze sem byl s pritelkyni vtahnut kluky z SK do jejich party... snazil sem se komunikovat sam... ale jde to blbe...

A tak sem byl vnoren do debaty a od toho se dovily dalsi debaty a dalsi a uz clovek nestoji nikde jako kulik...

Ted jak to pujde dorazim na CZ sraz co nejdriv.. abych tedy uvidel jeste tu ceskou scenu... zatim z cz znam malo clenu.. vice z SK.... musim priznat ze parta lidi perfektni... kdyz se nedelaji skupinky... ale hromadna diskuze je ot lepsejsi... samoze ze se nemuze kazdej bavit s kazdym... ale i tak to jde...

:papa

*haha to a to jeste dekuji klukum a babam ze sk ze nas tam s pritelkyni tak zatahly...:aut

Odesláno

No a to som si u teba zrovna vycital, ze na tom prvom zraze co si bol som nestihol pokecat s tebou, az na tom druhom :)

Odesláno

Lubk0 & Pastorek: Ano, podnet je to zajimavy, ale .....

Na srazech v CR se schazi ponekud vice lidi nez tomu bylo treba v Piestanech a tak je tam treba ponekud jiny pristup ke srazu. Za sebe priznavam, ze jsem byl vylozene sokovany z toho, ze jste rozhodli pro nekolik lidi zabit vikend tim, ze budou stat od rana do vecera u plotny a starat se, aby nemel nikdo pocit hladu. Na rovinu jsem presvedcenej, ze na srazech v CR by toto realizovatene nebylo - zcasti diky lenosti organizatora, zcasti ale urcite proto, ze na obslouzeni 80 krku bychom si proste netroufli.

V Piestanech bylo podle me odhadem kolem 50 lidicek. Myslim si, ze prave to je zasadim duvodem, proc jsme si vsichni mohli pokecat se vsemi - kdyz je lidi 80+, uz se to tak snadno obhospodarit neda - kor kdyz dojde k tomu efektu, ktery popsala Aka (vidime se spolu \"jen\" na 4 srazech a tak se na sebe vzajemne tesime a pak brebentime a brebentime ......). Tebou vzpominany Sebetov mel zasadni nevyhodu ve velikosti arealu, ktery proste nikdy NEBYL urcen pro takovou seslost lidi - tzn. ze pokud uz nekdo urval nejake mistecko k sezeni, uz se moc nechtel zvedat a kolovat (v beznych kempech to byva preci jen o neco lepsi).

Kazdopadne - byt podzimni sraz neporadam - si myslim, ze v necem pravdu mate a bylo by vhodne se i z pozice organizatora zamyslet nad tim, jak pripadnym novackum pomoc a vtahnout je do deje.

P.S.

V CR mivame jeden sraz komrnejsi, kde - a to TVRDIM - si zucatneni vzdycky dobre poklabosi, a to je Zimni klouzani (tam ale jezdi tak kolem 40ti odvazlivcu)

[upravil dne 11/7/2010 Medvěd]

Odesláno

Medved, jo :) Kdyz je sraz vetsi, tak neda se pokecat s kazdym, ale bolo by prospesne, keby nekdo mohl aspom s nekym ...

Napr toho Budvara, ja nehovorim, ze s nim malo kecat cele osadenstvo, ale tak jeden stul by se snad najit mohl, ktery by ho vtahl do debati :)

Odesláno

Já už jsem tady asi 6 let a přiznám se, že mně to už nechytá jako dřív, nazval bych to mírným vyhaslem. Tu zelenou popelnici a pokladničku zároveň jsem prodal, od té doby neřeším problémy ohledně auta, semtam sem mrknu, ale témata mně neoslovují tak jako dřív, resp. jsou víc mimo moje zájmy. Na druhou stranu po vložení dotazu se dostane hodně kvalitních názorů a odpovědí, což je dobře a rozdíl od jiných fór kde se nachází hromada \"chytrých\" debilů to zde naštěstí není a atmosféra je přátelská.

Odesláno

Co sa tyka takeho budvara, tak napriklad prave jeho by som rad na nejakom zraze urcite raz spoznal:super

A pokecat s kazdym je dost problem, ale zas napr. v Piestanoch som nemal pocit, ze by sa niekto vyslovene nudil ... teda aspon dufam, ja urcite nie:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...